Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 21:54:48
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Maton guitars  (Prečítané 3301 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« kedy: 29. Marec , 2007, 10:24:13 »

Zdravim, uz dlhsiu dobu sa zaujimam o tuto znacku, konkretne o elektricke gitary tejto znacky.Chcel by som sa spytat ci ma aj niekto aj osobne skusenosti s touto znackou.
V podstate odcenim akukolvek informaciu okrem Harmonycentral.com a Wikipedia.net,

http://www.maton.com.au/index.php

Dik moc zatial...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 29. Marec , 2007, 11:16:59 »

Tiež ma zaujímajú už dávnejšie tieto nástroje. Vyzerajú dobre, zaujímavý aj tvar lubovky, páči sa mi. A hlavne na akustických gitarách tejto značky hrá Tommy Emmanuel, znejú výborne a majú dobrú vlastnú elektriku Maton (AP Pickup System), ktorú si Tommy, tak ako aj nástroje, veľmi pochvaľuje.

Len neviem, kde sa tie nástroje dajú v Európe vidieť a zohnať, keďže značka je austrálska..  Popiskujem si

BB1200 Semi Hollow body Electric

MS500/12 - Mastersound 12 String Electric

MS2000DLXSD - Mastersound Deluxe Carve Top

60th Anniversary Maton Starline 4606

Messiah Series EM100C

Performer Series EBG808CLG

Tommy Emmanuel Series TE1, TE2

CUSTOM SHOP

« Posledná zmena: 29. Marec , 2007, 11:33:55 od Pitu » Zaznamenané

joey
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 30. Marec , 2007, 09:51:36 »

no ja som zatial zistil ze ich predava jeden shop v Londyne:
http://cgi.ebay.co.uk/Maton-MS503-Electric-Guitar-Tobacco-Sunburst-NEW-MG_W0QQitemZ250090169128QQcategoryZ2384QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

ale aj to su iba obmedzene kusky... Bacha na vec kamo! takze preto sa pytam tu...

ja tuto znacku inak poznam hlavne z QOTSA kde na nich hrava Josh Homme, on ma asi 5-7 kuskov od tejto znacky.
Zaznamenané
Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« Odpoveď #3 kedy: 01. Apríl , 2008, 15:38:48 »

Akusticke gitary tejto znacky maju nedaleko mna v Anglicko, tiez blizko londyna. Inak tie hudobniny su zasypane gitarami Fender, Gibson, PRS, Ibanez, ESP, Dean, Gretsch, Rickenbacker, Martin, Taylor, Takamine, Ovation, Maton a mnoho dalsich ci uz ide o lacne modely, alebo drahe, podpisove(inac pitu je tam gitara tommyho emmanuela), re-issue, relic. Ci uz ampy, efekty, zname svetove znacky. Su to hudobniny tzv. Guitar shop nic viac.  Zdravíčko
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 01. Apríl , 2008, 15:41:45 »

to som si aj ja vsimol ze maju par kuskov gitar Maton aj v Britanii no bohuzial su tam neskutocne predrazene...  Popiskujem si
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #5 kedy: 02. Apríl , 2008, 13:29:15 »

Akusticke gitary tejto znacky maju nedaleko mna v Anglicko, tiez blizko londyna. Inak tie hudobniny su zasypane gitarami Fender, Gibson, PRS, Ibanez, ESP, Dean, Gretsch, Rickenbacker, Martin, Taylor, Takamine, Ovation, Maton a mnoho dalsich ci uz ide o lacne modely, alebo drahe, podpisove(inac pitu je tam gitara tommyho emmanuela), re-issue, relic. Ci uz ampy, efekty, zname svetove znacky. Su to hudobniny tzv. Guitar shop nic viac.  Zdravíčko

Fajn. Poskúšaj a hoď recenziu sem. Žmurk Predávajú tam aj samostatne elektriku Maton do akustických gitár? Ak hej, ktoré typy a v akej cene vyjdú?
Zaznamenané

Spago
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 04. Apríl , 2008, 02:26:25 »

to som si aj ja vsimol ze maju par kuskov gitar Maton aj v Britanii no bohuzial su tam neskutocne predrazene...  Popiskujem si

No tak tie akustiky nie su nejak predrazene co som porovnaval s jednym australskym obchodom. Niektore viac a niektore menej, ale je to podobne ako ceny USA a EU.
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 04. Apríl , 2008, 02:40:01 »

Fajn. Poskúšaj a hoď recenziu sem. Žmurk Predávajú tam aj samostatne elektriku Maton do akustických gitár? Ak hej, ktoré typy a v akej cene vyjdú?

No neviem ci by som si trufol na recenziu, ale ked budem mat volno tak tam zabehnem a spytam sa a aj oskusam nieco(ked mi nebudu sanovat Bavím sa skvele). Inak na tej tommyho gitare je taka cierna sranda(snimac) kde je vyrez pod strunamy, ale nezda sa mi, ze je to od matonu. Ten vlastne snima zvuk tela gitary ked po nej buchas.
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 05. Apríl , 2008, 17:46:01 »

No tak tie akustiky nie su nejak predrazene co som porovnaval s jednym australskym obchodom. Niektore viac a niektore menej, ale je to podobne ako ceny USA a EU.

ja som narazal na elektriky a tie su strasne predrazene...  :)
v USA stoji vyssi model MS2000 1700 dolacov a v brtitanii takmer tolko stoji zakladny model MS500...
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2008, 17:58:25 od joey » Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 05. Apríl , 2008, 23:03:16 »

ja som narazal na elektriky a tie su strasne predrazene...  :)
v USA stoji vyssi model MS2000 1700 dolacov a v brtitanii takmer tolko stoji zakladny model MS500...

Tak na elektriky som ani nepozrel. Nebolo velmi casu, inak ked uz niekto taky nastroj chce a je o tom presvedceny, tak urcite je tam cesta si to zohnat z USA. Ceny uz nezmenis. Skusal si uz tie elektriky?
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 06. Apríl , 2008, 19:08:05 »

neskusal no velmi velmi velmi by som chcel....ked som bol v USA tak som bol odhodlany si priviest domov Maton MS2000 no kym som si nasetril peniaze tak uz bol v tom shope fuc a to bol jediny shop v okoli kde sa dal original v predajni vyskusat...takze som bol sklamany...  Je mi do plaču
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 07. Apríl , 2008, 00:52:21 »

neskusal no velmi velmi velmi by som chcel....ked som bol v USA tak som bol odhodlany si priviest domov Maton MS2000 no kym som si nasetril peniaze tak uz bol v tom shope fuc a to bol jediny shop v okoli kde sa dal original v predajni vyskusat...takze som bol sklamany...  Je mi do plaču

Aha, ale sak za skusanie sa neplati. Mohol si oskusat, aby si videl ci sa ti vobec oplati sporit na taku gitaru. :) Co uz.
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 07. Apríl , 2008, 05:10:32 »

Aha, ale sak za skusanie sa neplati. Mohol si oskusat, aby si videl ci sa ti vobec oplati sporit na taku gitaru. :) Co uz.

hej lenze ten shop bol asi 10hodin autom od mojho mesta takze by som tam isiel aj tak iba raz....  :)
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 08. Apríl , 2008, 01:20:57 »

hej lenze ten shop bol asi 10hodin autom od mojho mesta takze by som tam isiel aj tak iba raz....  :)

Ups.. Tak to je dost.. :whistle Minule som soferoval 6hodin v kuse a mal som dost Bleee
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.