proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:09:05 » |
|
Ako sa moze vlastne amp dojebat kvoli lampam? Ved ked odide koncova nedajboze, tak by to malo max. rupnut poistku. A preampovky su uplne neskodne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:11:33 » |
|
Ako sa moze vlastne amp dojebat kvoli lampam? Ved ked odide koncova nedajboze, tak by to malo max. rupnut poistku. A preampovky su uplne neskodne.
no tak ze ti odide ta lampa a nehra = amp sa pokazil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:12:27 » |
|
no tak ze ti odide ta lampa a nehra = amp sa pokazil A to nad tym mesiac koumaju v Klangfarbe?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:15:21 » |
|
A to nad tym mesiac koumaju v Klangfarbe? tak radsej jedia snicle ako zistuju preco je dojebany mark5 co ma 200tisic prepinacov a lamp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:18:42 » |
|
progy mas pocit ze ti dnes hocikde hocico vyriesia na pockanie? imho je naivne sa domnievat ze nad tym mesiac borci grcali krv aby zistili co tomu je
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:31:06 » |
|
no tak ze ti odide ta lampa a nehra = amp sa pokazil vsak ked mi jebne lampa, tak vyskusam ci je to lampa aj sam, nenecham si valat preto aparat niekde, kde mi to zajebu od sniciel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:33:55 » |
|
Hudobnik, ktory ide na koncert bez nahradnych poistiek a lamp je IMO dost nezodpovedny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:39:43 » |
|
vsak ked mi jebne lampa, tak vyskusam ci je to lampa aj sam, nenecham si valat preto aparat niekde, kde mi to zajebu od sniciel
to som vravel aj kaolkovi, ze na jaku rit si to ide trepat naspat do obchodu, nech najpv vyskusa, ci to nie su odfajcene lampy...tak ale zakaznik je tvor pohodlny a ze zaruka, tak nech sa staraju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:40:51 » |
|
vsak ked mi jebne lampa, tak vyskusam ci je to lampa aj sam, nenecham si valat preto aparat niekde, kde mi to zajebu od sniciel
lebo zaruka. sak uz to tu kaolko par stran dozadu pisal.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:42:05 » |
|
Tak vyskusam ine lampy, ked pojde neriesim, ked nepojde jebnem spat stare a hotovo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:43:51 » |
|
a ked nemam lampy nahradne ani sa tomu nerozumiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:44:26 » |
|
Tak si mas kupit trandak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:46:03 » |
|
Tak si mas kupit trandak basovy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:47:38 » |
|
a v aute sa vrtas zatoze otcovia sa vrtavali v skodovkach? pokial si dobre pametam, tak karol spominal stratu zaruky pri babrani s ampom, to je hlavne riziko. povymienas tam lampy, nepomoze to, odnesies to do shopu a nejaky curbes ti povie ze si to uz mal otvorene a dovidenia?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:48:40 » |
|
a v aute sa vrtas zatoze otcovia sa vrtavali v skodovkach? pokial si dobre pametam, tak karol spominal stratu zaruky pri babrani s ampom, to je hlavne riziko. povymienas tam lampy, nepomoze to, odnesies to do shopu a nejaky curbes ti povie ze si to uz mal otvorene a dovidenia? Akoze prepac, ale ziarovku v svetlomete si viem vymenit aj sam na novom aute.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|