Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 06:01:15
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dusky - gitary  (Prečítané 122099 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #165 kedy: 02. Apríl , 2008, 14:54:00 »

Zbohom zdravy rozum na festivale, ale potom som si spomenul, ze ty nepijes. Skoda. Teda pre mna, ale niekoho si najdem!!!
Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #166 kedy: 02. Apríl , 2008, 14:54:08 »

Tak po poriadku. Ten cierny Standard uvazujem vymenit za inu gitaru, komunikujem s tym chalanom z Brna. V zaciatkoch Ventilu RG som mal postupne Diamant, hned na to Pearl Custom - ta je asi na fotke a potom som dlho hraval na Zbirkovom Strate z roku 1963. Dnes som volal s Janom, ze ideme hrat na Zakovic open, musim si pozriet termin. Ventil je super zabavka!!!!!!!
...dusky, ten Zbirkov Strat co spominas, bol svetly (natural) a mal prirobeny este taky supatkovy prepinac snimacov ?
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #167 kedy: 02. Apríl , 2008, 14:56:08 »

Najprv bol natural potom sa nastriekal na cierno a taky je doteraz. ja som ho mal ako cierny a  mal 3 polohovy prepinac snimacov. medzipolohy som hladal.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #168 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:05:36 »

Neviem, ci to nie je proti nejakym pravidlam, ale nemozte mi napisat s kym sa vlastne bavim, ja nikoho nepoznam okrem Tema a Rasta. Diky za pochopenie.

dojdi na pivo, spozname (teda ak tam budem, ja ich zo zasady vynechavam). sami nepodstatni pivniciaci sme  ha ha ha
Zaznamenané

o-yep sro
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #169 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:10:53 »

pridem! Kam? 
 Inak ja chodim na pivo do Blue cafe u nas na Trnavke.
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #170 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:11:50 »

Karel Gott: V Eláne za 300 tisíc Sk?!  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #171 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:17:42 »

Najprv bol natural potom sa nastriekal na cierno a taky je doteraz. ja som ho mal ako cierny a  mal 3 polohovy prepinac snimacov. medzipolohy som hladal.
...mal som kedysi od Zbirku pozicany stratocaster, hned potom ako ho doniesol (tusim zo Svajciarska), ten strat mal ale vtedy prirobeny taky supatkovy prepinac snimacov (povodny prepinac bol tusim odpojeny), bolo to uz strasne davno (1972-73 ??)  Bavím sa skvele
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #172 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:21:22 »

Temo, mohol si ist ty!
Mekyho strat som uz mal v tej ciernej podobe, ale ked som ho videl kedysi na nejakej Lyrovej fotke este ako natural, sa mi zda, ze mal normalny prepinac. O tom inom prepinacinic neviem, ale mozem sa poinformovat u Mekyho alebo Laca.
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #173 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:22:49 »

Temo, mohol si ist ty!
Mekyho strat som uz mal v tej ciernej podobe, ale ked som ho videl kedysi na nejakej Lyrovej fotke este ako natural, sa mi zda, ze mal normalny prepinac. O tom inom prepinacinic neviem, ale mozem sa poinformovat u Mekyho alebo Laca.
Duško,nemáš nejaký lacný buster?  Bravooo
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #174 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:29:32 »

Neviem, ci to nie je proti nejakym pravidlam, ale nemozte mi napisat s kym sa vlastne bavim, ja nikoho nepoznam okrem Tema a Rasta. Diky za pochopenie.

...aby si ma vedel identifikovat, tak ja som ten co ti minule doniesol gombik na marshalla (ak si pamatas)  Bavím sa skvele
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #175 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:31:10 »

Temko, nemam, minule som bol s Duskom Kulichom v Klangfarbe. chcel si kupit skreslovac, vyskusali sme asi 30 a na Orange, ktory ma dusan sme nevybrali anijeden a zistili sme ze najlepsi na stare aparaty , teda podla mna a Dusana je Marshall Bluesbreaker II teraz ho niekto dava za liter. To si zober, ma to 2 mody z nich jeden je ako Linear piower booster. Uvidis, ze je to super. Prid si vyskusat ku mne. Aj ja som velmi spokojny aj s EH Graphic fuzz.
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #176 kedy: 02. Apríl , 2008, 15:31:58 »

Jasne, ze pamatam!!! To sa tesim!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #177 kedy: 02. Apríl , 2008, 17:22:16 »

sami nepodstatni pivniciaci sme  ha ha ha

Ale prd. Bez nas by to tu cele zakapalo. My sme tu najdolezitejsi. Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #178 kedy: 03. Apríl , 2008, 07:54:55 »

Na ten standard som rezignoval, je volny.
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #179 kedy: 04. Apríl , 2008, 14:07:04 »

Sprevadzkoval som MV 2 starsi brat MV3. Je to neskutocne skarede, ale neskutocne to hra!!!!!

* MV2c.jpg (71.28 KB, 771x564 - prehliadnuté 351 krát.)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.