BrokenWings
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 06. Júl , 2007, 00:00:21 » |
|
ako si spravil,ze mas na nemeckom ebay-i kategorie po anglicky?( Musical Instruments > Guitar > Electric > Other Electric) ja tam mam: Startseite>Kaufen >Musikinstrumente>Gitarren >E-Gitarren >Sonstige to je ekvivalent toho co tam mas ty a tu gitaru tam vobec nevidim ale inac ked som si to preratal tak ,ak by si ju vzal ihned,by ta aj s dopravou a poplatkami vysla 13600SKK,co je prijemna suma.
|
|
« Posledná zmena: 06. Júl , 2007, 00:07:01 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 06. Júl , 2007, 10:37:38 » |
|
Lenze je to EG-500, co bol lowendovy model. Vraj "Greco are starting to be killer at EG-700 or EG-800."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 06. Júl , 2007, 13:05:04 » |
|
ako si spravil,ze mas na nemeckom ebay-i kategorie po anglicky?( Musical Instruments > Guitar > Electric > Other Electric) ja tam mam: Startseite>Kaufen >Musikinstrumente>Gitarren >E-Gitarren >Sonstige to je ekvivalent toho co tam mas ty a tu gitaru tam vobec nevidim Ani neviem, normalne som to hladal... aj ked teraz neviem ci cez .de alebo .com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 04. August , 2007, 20:57:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 04. August , 2007, 21:06:02 » |
|
podla mna ty si nechces kupit takto gitaru. ty chces skratka sledovat stale iba aukcie a kupis si nakoniec novy cinsky epi z muzikeru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 04. August , 2007, 23:25:07 » |
|
podla mna ty si nechces kupit takto gitaru. ty chces skratka sledovat stale iba aukcie a kupis si nakoniec novy cinsky epi z muzikeru hladam logiku,,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 04. August , 2007, 23:28:01 » |
|
brianlover - snaz sa - daj aspon jeden pokus o spravnu odpoved, potom ti to vysvetlim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 04. August , 2007, 23:47:56 » |
|
On chce aby ju niekto z ebayu kupil ... a potom jemu ponulkol na vyskusanie ... a ked sa mu bude pacit, tak mu ju preda este zo zlavou.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 05. August , 2007, 00:16:35 » |
|
On chce aby ju niekto z ebayu kupil ... a potom jemu ponulkol na vyskusanie ... a ked sa mu bude pacit, tak mu ju preda este zo zlavou.
yop.presne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 05. August , 2007, 00:23:00 » |
|
broken - sak ja ne v zlom. hentaku Ariu som este ani nevidel. tesim sa na link na dalsi zaujimavy LP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 05. August , 2007, 09:35:54 » |
|
ach, nestihol som tipovat!!!.. sakra..zas je pravda, ze pre nas studentov..len, ked kupis nejaky lawsuit a nehra, je dost vysoka sanca, ze ho rovnakym sposobom zase predas, ci??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 05. August , 2007, 10:38:34 » |
|
Nikto nikoho na nic nenahovara. Kto je vahavy, kupuje gitary po riadnom osobnom vyskusani. Kto da na "intuiciu" a "podlozi" si ju vseobecnym chyrom, kupi rovno z ebay. Jasne, ze moja tretia veta je zo svojej podstaty az absurdna, ale osobne pri elektrickych gitarach az tak neverim na podarene a nepodarene kusy - verim skorej na kvalitnych a nekvalitnych vyrobcov (fabriky), pripadne na dobre a zle povazovane obdobia vyroby. Niekto ma mozno ine skusenosti alebo som iba ja sprosty co ma stastie... Alebo mi mozno znie v ruke dobre vsetko ( ) alebo si to iba nahovaram... Skratka... ..len, ked kupis nejaky lawsuit a nehra, je dost vysoka sanca, ze ho rovnakym sposobom zase predas, ci?? ... takto som si otazku nikdy v zivote zatial nepolozil. Ale je mi jasne, ze kazdy sme iny... HOWGH
|
|
« Posledná zmena: 05. August , 2007, 10:39:47 od Rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 05. August , 2007, 12:19:36 » |
|
popravde, ked bude par penazi, teda, adekvatna kopka konecne, tak tiez len najdem nieco, ukazem to par odbornikom na obdobia a skusim to nabidovat..a uvidi sa..ja rad riskujem..ale on ti to ani risk vlastne neni tusim;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast