Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 08:19:09
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BUGERA AMPS  (Prečítané 104995 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #75 kedy: 31. Október , 2007, 18:09:35 »

veru joe, mal by si nas konecne navstivit, nakupime v lidli fajne pivo a bude veselica, zhodnotis pivnicne zosiky  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #76 kedy: 31. Október , 2007, 18:09:58 »

A mňa neprijmete do klubu medzi pivničábov? Mal by som záujem o čestné členstvo  :)

Nehras na vytocenom vintage aparate, to je hlavna podmienka. Dalej koncertujes a navyse sa malo hadas s Joeom.  Žmurk Neda sa.  Je mi do plaču
« Posledná zmena: 31. Október , 2007, 18:10:48 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #77 kedy: 31. Október , 2007, 19:03:53 »

treba ju vyvonat!!!!dne som chcel ,ale cele doobedie som behal s dcerou po doktoroch..dufam žr friday...čau pivničabo!!!!
tu bugatku som počul je to sračkator...to brdove su soldana....Zrušte temu na chujovinu...Temo, tebe nejak narastli svaly alebo sisi včera vrzol a si mysliš že si chlap Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 31. Október , 2007, 19:05:04 od joe » Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #78 kedy: 31. Október , 2007, 21:17:02 »

treba ju vyvonat!!!!dne som chcel ,ale cele doobedie som behal s dcerou po doktoroch..dufam žr friday...čau pivničabo!!!!
tu bugatku som počul je to sračkator...to brdove su soldana....Zrušte temu na chujovinu...Temo, tebe nejak narastli svaly alebo sisi včera vrzol a si mysliš že si chlap Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
na teba nemám veru ale mám ťa aj tak ráááááááááááááááááááááááááááááááád   jáááááááááj Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
predator
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 10. November , 2007, 20:47:53 »

Nehras na vytocenom vintage aparate, to je hlavna podmienka. Dalej koncertujes a navyse sa malo hadas s Joeom.  Žmurk Neda sa.  Je mi do plaču

Tak potom sa asi fakt nedá nič robiť ... a už som mal také nádeje  Smútim  :) no čo už, ostanem len sympatizantom.  Na zdravie!
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #80 kedy: 01. Január , 2008, 21:07:50 »

http://acapella.harmony-central.com/forums/showthread.php?t=1844369

su tam aj zvukove ukazky...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #81 kedy: 01. Január , 2008, 21:48:47 »

su tam aj zvukove ukazky...

Bugera ma super reklamu. Uz dva roky sa hovori o nejakych super lampovych zosikoch za super cenu, ale okrem katalogu ich este nikto nevidel a nehral na tom :-D

...pochybujem, ze stlacia cenu pod 15000 SKK a ked nie, tak potom to az taka pecka nie je...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #82 kedy: 01. Január , 2008, 22:11:51 »

Je to klasicky reklamny ojeb z dielne behringeru so vsetkym, co k tomu patri (ukradnuty dizajn, ukradnute nazvy, blatanta kopia, niekolkonasobne nedodrzanie uvadzacich terminov). Konecny efekt bude asi taky, ze bude to nieco za cenu Valvekingu len s higainovym zvukom podobnym kopirovanym Peavey aparatom. Takze mnohi ludia ziskaju v pohode aparaty za velmi slusnu cenu, pokial im teda ta zlodejina okolo toho nebude vadit, pripadne pokial ich nedradi tak typicka strata hodnoty pri behringer triede produktoch (v priapde ze to budu kupovat nove). Kazdopadne nechapem tych Americanov, co si to idu vo velkom kupovat. Pouzivane 5150 sa tam predavaju za tolko, co tu Tesla Solo 70.  ha ha ha
« Posledná zmena: 01. Január , 2008, 22:47:45 od MageZ » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #83 kedy: 01. Január , 2008, 22:15:51 »

No a poculi ste niekto tie ukazky? V tych nahravkach to znie skoro rovnako ako 5150, 5150 ma ale viac basov (ktore tam ale su dost blatnate).

HCAF:
Citácia
raw tracks: http://music.megagoo.com/5150-bugera-test.mp

3 sections, all double-tracked and panned hard left & right

section 1: bugera 6262
section 2: 5150
section 3 bugera right side, 5150 left.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #84 kedy: 01. Január , 2008, 22:20:20 »

No a poculi ste niekto tie ukazky? V tych nahravkach to znie skoro rovnako ako 5150, 5150 ma ale viac basov (ktore tam ale su dost blatnate).

HCAF:

hej - na jednu bednu, nepohol mikrofonom a snazil sa na oboch nastavit svoj oblubeny typ zvuku. zneje mu to v tej situacii podobne, ale nerobil by som zatial z toho hned zaver, ze Bugera hra ako 5150.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #85 kedy: 01. Január , 2008, 22:22:49 »

(...) a snazil sa na oboch nastavit svoj oblubeny typ zvuku. zneje mu to v tej situacii podobne, (...)
Nastavenie bolo identicke. Akurat Bugera nema Resonance a tak na 5150 nastavili taky resonance, aby to znelo dobre. Tak pisu.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #86 kedy: 01. Január , 2008, 22:44:09 »

K tym nahravkam som radsej nic nepisal, lebo su o hovne. Ani jeden zvuk sa mi nepaci (to bude mozno aj tym, ze v tomto pripade fakt zneju velmi podobne), zle zahrate a aj zle nahrate.  :) Pod zvukom 5150 si predstavujem cosi uplne ine ako som tam pocul.  :)
« Posledná zmena: 01. Január , 2008, 22:45:09 od MageZ » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #87 kedy: 02. Január , 2008, 12:46:08 »

no, aj ked to je sprosto okopcene, tak sa mi to dizajnovo paci, vyzera to DOBRE, dokonca viac nez dobre a spravili tam aj v rozmiestneni nejake zmeny. inac na fotke by pomohlo aj to, keby ten kabel od gitary siel do tej bugery (aj ked sa podla uzivatela testovala aj 5150). no zvuk, mne sa zda aspon teraz takto rano, veeelmi rovnaky a aj 5150 blati trochu v basoch, bugera mozno trochu viac, ale ked som si pustil tie ukazky bez toho, aby som vedel co je co, tak to bolo rovnake a hladat iba mierne rozdiely (ak su) je zbytocne, mozno to je podmienene aj tym, ze ak ste si to najprv precitali a potom pustili, tak ste uz ucho dopredu "nastavili" :)
aj tak to ale nemeni fakt, ze to je sprosto okopirovane. keby aspon zmenili dizajn na uplne iny, tak by to nebolo okate. chudak Peavey, ja by som ich zazaloval Popiskujem si
« Posledná zmena: 02. Január , 2008, 12:48:45 od mario bross » Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #88 kedy: 02. Január , 2008, 13:14:50 »

vtip je v tom, ze legalne sa proti tomu nic neda urobit, po tych par prehranych kauzach to ma uz behringer vychytane  :)
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #89 kedy: 02. Január , 2008, 14:14:42 »

vtip je v tom, ze legalne sa proti tomu nic neda urobit, po tych par prehranych kauzach to ma uz behringer vychytane  :)
osobne firme behringer fandím  :) aj keď nepoužívam žiadny ich výrobok a ani sa nechystam, aj tak som rád že tu firma Behringer je.
Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.