Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 00:27:02
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BUGERA AMPS  (Prečítané 104909 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #180 kedy: 19. Január , 2009, 19:39:48 »

Chvalabohu niesme odkazany ani na koreisku vyrobu, ani na polokorejsku vyrobu od predrazenych znaciek.
Mame aj doma dobrych majstrov, ktory este nemaju meno a robia kvalitne veci za malo korun. A pritom su vyrobene z lepsich suciastok ako nejake marshaly a dokonca mesi za ktore su ludia ochodtny zaplatit neprimerane peniaze.
Napriklad moj jT-amps som si dal spravit presne na mieru mam tam snad najkvalitnejsie dostupne  suciastky. je to robene sposobom ako sa robil Marshall alebo mesa este na zaciatku, ked sa jednalo o kvalitnu letovacsku a kablovaciu rucnu pracu. Dnes tieto firmy maju meno a tisicky zakaznikov a nepotrebuju ponukat kvalitu. Kdezto jt-amps nerobi biznis ale svoje hobby a odvadza skvelu pracu. A nieje jediny...
A mat rucne robeny amp pod 20 tisic v dnesnej dobe, ked za tu cenu si v obchode mozem kupit jedine skurvenu bugeru, je nenormalna kupa.
A ten co to nevidi je bud slabo informovany, alebo si nechce vybrat hlavu zo svojej riti a uznat kvalitu domacemu vyrobcovi.
Nač tie silne slová ? EDIT. Každy nech si kupi čo len chce. Kto chce Slovak Hand Made-nech si to kupi. Kto chce značku za 5000 EUR-nech si kupi. A ešte nech si to da za 5000 EUR pozlatit a vyložit diamantami.Ked to chce,tak prečo nie?   Len nech nikoho nepresviedča,že len to jeho je najlepšie. Na zdravie!
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 19:51:21 od udry » Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #181 kedy: 19. Január , 2009, 19:55:16 »

Nač tie silne slová ? EDIT. Každy nech si kupi čo len chce. Kto chce Slovak Hand Made-nech si to kupi. Kto chce značku za 5000 EUR-nech si kupi. A ešte nech si to da za 5000 EUR pozlatit a vyložit diamantami.Ked to chce,tak prečo nie?   Len nech nikoho nepresviedča,že len to jeho je najlepšie. Na zdravie!
Presne tak  Na zdravie! viac nieje co dodat
Zaznamenané

koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #182 kedy: 19. Január , 2009, 19:59:00 »

ok. moj prispevok mohol vyzniet nejako agresivne. ale ja som len povedal svoj nazor, nebol som podrazdeny ked som to pisal.

Napriklad JOE je zarity marshallista alebo Musicman zarity odporca Golema. Ja som fanusik kvalitnej prace, ktoru odporucam.
 Zdravíčko
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #183 kedy: 19. Január , 2009, 20:02:39 »

A mat rucne robeny amp pod 20 tisic v dnesnej dobe, ked za tu cenu si v obchode mozem kupit jedine skurvenu bugeru, je nenormalna kupa.

To je bohovská kúpa Bavím sa skvele 20 tisíc čoho? Bavím sa skvele
Zaznamenané
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #184 kedy: 19. Január , 2009, 20:04:27 »

To je bohovská kúpa Bavím sa skvele 20 tisíc čoho? Bavím sa skvele
ale ma pravdu Zdravíčko
ale zabudol povedat ze zalezi na tom kdo ten amp robi Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 20:06:25 od Valla » Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #185 kedy: 19. Január , 2009, 20:20:52 »

Niekto nadava na tie šikmooke kopie,lebo mu poj....li "biznis".  ha ha ha Na zdravie! Zdravíčko
jaj rudko rudko  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele komuže ??že by mne??? asi tažko lebo ked ide o to a budu dobre ja ich jednoducho budem predavat a hovorit že su popiči...akurat asi nikdy nie FFvi Bavím sa skvele Bavím sa skvele prenho to budu vždy žumpy s lampami Zdravíčko   snažiš sa ma nasrat ale mna s tym neprekvapuješ to sa snažiš odkedy si mi prvy krat vliezol do obchodu   Popiskujem si  a ja sa živim hlavne hranim  takže egaaaaal Zdravíčko
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 21:01:02 od joe » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #186 kedy: 19. Január , 2009, 22:10:20 »

jaj rudko rudko  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele komuže ??že by mne??? asi tažko lebo ked ide o to a budu dobre ja ich jednoducho budem predavat a hovorit že su popiči...akurat asi nikdy nie FFvi Bavím sa skvele Bavím sa skvele prenho to budu vždy žumpy s lampami Zdravíčko   snažiš sa ma nasrat ale mna s tym neprekvapuješ to sa snažiš odkedy si mi prvy krat vliezol do obchodu   Popiskujem si  a ja sa živim hlavne hranim  takže egaaaaal Zdravíčko
Joe,keby sa mi chcelo hladat prispevky,kde si protirečiš,tak ich bude tolko,že cele forum "padne". Čo forum,cely internet skolabuje. Zdravíčko
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #187 kedy: 20. Január , 2009, 09:27:46 »

Tak posledné správy ohľadom tohto ampu bohužiaľ nie sú optimistické...U THOMANNA realizovalo za posledné pol roka 50 ľudí reklamáciu na hlavu BUGERA, poruchovosť, nízka životnosť lámp. /Info priamo od kamoša z oddelenie opráv a reklamácií/ Najväčší problém je, že to nie je konštantný problém, niektoré kusy hrajú, niektoré odišli po hodine, niektoré hneď po zapnutí...Na Slovensku sú 3 BUGERI, čo viem, Musicmanovi slúži, dve v Martine sa rozsypali :-( ....Pre nezainteresovaných. BUGERA je vymyslený názov, ktorý používa Behringer pre svoju lampovú sériu. Škoda.  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #188 kedy: 20. Január , 2009, 09:28:45 »

Nicis ludom iluzie.  ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #189 kedy: 20. Január , 2009, 09:33:17 »

Nicis ludom iluzie.  ha ha ha
lepsie je vediet pravdu ako zit v iluzii
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #190 kedy: 20. Január , 2009, 09:34:23 »

ale zas je zaujimave ze jedina, ktora je tu na fore a sa o nej vie ide, ale vsetky ostatne imaginarne sa pokazili... nie som zastanca nikoho a nicoho, len taka poznamka....
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #191 kedy: 20. Január , 2009, 09:34:58 »

Nie, len objektívne prinášam aktuálne info.  Na zdravie!..mne boli tie ampy tiež veľmi sympatické a čo som na nich hral, aj pekný zvuk som nakrútil...

Dusky..lenže MM má doma elektráreň a BUGERA nie je jeho jediný amp.  Navyše som si nie istý, či hneď po kúpe nemenil niektoré súčiastky za kvalitnejšie. Vyzná sa v tom...
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 09:36:07 od RobG » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #192 kedy: 20. Január , 2009, 09:35:30 »

BUGERA je vymyslený názov, ktorý používa Behringer pre svoju lampovú sériu
fakt? Fuuha zíram
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #193 kedy: 20. Január , 2009, 09:36:30 »

Ano.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #194 kedy: 20. Január , 2009, 09:36:36 »

fakt? Fuuha zíram

Ved to mas jedno, tak ci tak to narychlo zbuchli rakosnici. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.