Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 20:33:42
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BUGERA AMPS  (Prečítané 104824 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #210 kedy: 20. Január , 2009, 09:54:59 »

ja sa uprimne tesim, ze su tu vsetci bohati a kupuju si originaly...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #211 kedy: 20. Január , 2009, 09:55:22 »

Rudy: Predávalo sa to ako párky, lebo to kupujú rodičia deťom spolu s Fame bedňami, predalo sa toho rádovo v stovkách kusov. Nehovorím o ľuďoch, čo to vyhodia, keď to presante hrať a kúpia si niečo iné, takých je vonku tiež dosť...len som chcel napísať, že v tej sérii, čo okopčili 5150 I a II je nejaký problém...
Je nevravim,že nie je problem.Niekto to možno kupil zo zvedavosti,niekto možno pre 10-12 ročneho chalana,niekto si povedal-šak ja si to vylepšim,niekto si možno povedal-do skušobne stači,niekto to možno použiva ako koncak atd. Treba si aj uvedomit,že pre  Nemcov je to uplne lacny amp. Takže ked sa mu to pokazi,tak neplače.Da opravit alebo zahodí. Na zdravie!
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #212 kedy: 20. Január , 2009, 09:56:05 »

Homar: Nie, nie sú všetci spokojní..Thomann si nerád kazí meno, keď Uli nevylepší sériu, nezoberie mu to do sortimentu a menší nemeckí delaeri to neustoja....a pojde BUGERA do minulosti ešte skôr ako sa rozbehla...tak sa to stalo s niekoľkými výrobkami...
vidis..takto som nad tym neuvazoval, ale jasne, toto dava logiku :)
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #213 kedy: 20. Január , 2009, 10:02:23 »

presne takto vybehol valveking všetci sa z toho dosrali a teraz každu chvilku mi to niekto za par šupov ponuka a chce niečo normalne.nejčastejšie sa pytaju ludia a zhanaju je marshall potom Pivo 5150 a potom solventaci labužnici rektače  a ostatne (orange,fender) ale to su všetko dobre apraty to že ja mam jeden najradšej myslim je moja vec nechapem ,že už toto može niekoho srat  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #214 kedy: 20. Január , 2009, 10:06:48 »

ja som si to kupil ze nebudem si davat vyrabat za tie peniaze aparat a v tomto sa budem rypat a smola mne to funguje  Bavím sa skvele  druha vec ze mne to robo doniesol osobne mozna logistika ze to pohadzuju niekde hlavam to nerobi dobre. zasielkove sluzby sa s tym neseru.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #215 kedy: 20. Január , 2009, 10:07:08 »

kua šak si chodte na to d Auparku zahrat a pište nazory, ja som bol sklamany a ked som sa pytal medzi 4očami predvačov ,povedali na to že "hruza" skratka nehralo to dobre možno tych 5kuskov čo maju, bolo "iba"zlych Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #216 kedy: 20. Január , 2009, 10:07:27 »

presne takto vybehol valveking všetci sa z toho dosrali a teraz každu chvilku mi to niekto za par šupov ponuka a chce niečo normalne.nejčastejšie sa pytaju ludia a zhanaju je marshall potom Pivo 5150 a potom solventaci labužnici rektače  a ostatne (orange,fender) ale to su všetko dobre apraty to že ja mam jeden najradšej myslim je moja vec nechapem ,že už toto može niekoho srat  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Joe,nikoho nesere,že maš v "oblube" Marshall,že ti najviac vyhovuje,že su to vyborne ampy td.. Ide o to ako to "prezentuješ" v suvislosti s inymi značkami.
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #217 kedy: 20. Január , 2009, 10:08:27 »

To je pravda, my sme to brali pre Musicmana z tzv.  A skladu osobne, nie zo skladovej haly. Tu nakupujú len nemecký dealery a osvedčení obchodní partnery.... Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 10:09:22 od RobG » Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #218 kedy: 20. Január , 2009, 10:10:54 »

To je pravda, my sme to brali pre Musicmana z tzv.  A skladu osobne, nie zo skladovej haly. Tu nakupujú len nemecký dealery a osvedčení obchodní partnery.... Na zdravie! Na zdravie!

myslis ze kazdy zosik vyberu a hodiny testuju ci ho daju do ineho chlieviku v obchode? len sa pytam....
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #219 kedy: 20. Január , 2009, 10:15:00 »

Joe,nikoho nesere,že maš v "oblube" Marshall,že ti najviac vyhovuje,že su to vyborne ampy td.. Ide o to ako to "prezentuješ" v suvislosti s inymi značkami.
ako???  že poviem mne sa ovela viac páči marshall?Huh! robo, čo sa tebe čo tu aj trošku hra osvedčilo njlepšie?Huh!   keby hram nejaky strašny matal hram na recto, Bavím sa skvele
ked som prišiel na toto slavny Forum videl som tu same pičovanie na marshall  Bavím sa skvele  tak som to musel upravit a ja chapem že na to nadavaju niektori ,lebo nie raz som zažil že na tom borec nevedel vydavat zvuk a na valvekinga mu to išlo jedna radost
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 10:16:46 od joe » Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #220 kedy: 20. Január , 2009, 10:15:19 »

Nie, ale tento si môžeš odbaliť, pustiť na bedňu a hentie Ti predajú ako seno, odtiaľ ide celý netový bussiness.....keby som povedal, ako prebieha to triedenie, už by som si vymýšľal...každopádne je ten sortiment podelený...
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #221 kedy: 20. Január , 2009, 10:16:28 »

Kua, hrať ruskú ruletu  s ampom, že dosere sa - nedosere sa, ja by som na to nervy nemal... Vec má byť hlavne spoľahlivá.
Zaznamenané

Rock it!
udry
Hosť
« Odpoveď #222 kedy: 20. Január , 2009, 10:17:31 »

myslis ze kazdy zosik vyberu a hodiny testuju ci ho daju do ineho chlieviku v obchode? len sa pytam....
Tak to by zaujimalo aj mna. To maju dako na krabici od vyrobcu označene  "lepšia kvalita-horšia kvalita" ? Alebo všetok tovar kontroluju a selektuju? EDIT. Tak odpoved už je.
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 10:18:04 od udry » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #223 kedy: 20. Január , 2009, 10:17:47 »

Vec má byť hlavne spoľahlivá.

To dnes moc neleti nikde.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #224 kedy: 20. Január , 2009, 10:18:02 »

joe: Sám vieš, že najlepší rockový zosilňovač je JCM-800 2203, z neho viac menej všetko vychádza. Na ňom urobíš každý zvuk. V živote sa mi pokazili 2 Marshally..v jednom odišla poistka po zapojení  Power Brake a v druhom sa odpálila koncová lampa...RECTO by sopm bral, ale už teraz mi to česi núkajú za 2203, ale nedám to za to. keď,  tak mať oba, lebo RECTO ma prestane baviť po mesiaci... Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Január , 2009, 10:19:09 od RobG » Zaznamenané
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.