Pitu
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 5661
guitarist
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: 07. Október , 2007, 10:21:36 » |
|
...nooo ano hra dvomi prstami, ako maldy chlapec mal uraz v maringotke ktora horela, no a ta ruka si to urcite dost neprijemne odniesla...ale naucil sa od znova hre na gitaru a stal sa K r a l o m ...  Nebolo to, keď bol malý, ale keď už mal kariéru dosť rozbehnutú a dostal práve ponuku do najslávnejšieho európskeho bigbandu v Anglicku. V noci si ľahol a skoro zhorel po požiari, odniesla si to ruka a na 2 alebo 3 roky mal po hraní a začínal odznova..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kurt Cobain
pravidelný návštevník

Príspevkov: 365
Kurt Cobain and NIRVANA R.I.P.
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: 13. Október , 2007, 19:32:50 » |
|
les yeux noirs  to co znamena django r.i.p.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
 When you recorded bad album,you may fuck but won´t sell it. Kurt Cobain 2007.01.12 
|
|
|
|
Altostratus
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: 14. Október , 2007, 14:10:14 » |
|
čierne oči ty chuju
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joey
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: 31. Január , 2008, 17:26:34 » |
|
mal som doma od Rosenberg tria jeden album tusim Live in Samois a tam sa teda predviedli  totalni blazni ...nechpem ako mozu hrat tak rychlo a tak cistucko s takou dynamikou a stylom hry a citom pre gitaru...nieco neskutocne a velmi pekne sa to pocuvalo
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"If someone asks you what time it is, tell ‘em”now”. It’s the only one that matters" (Josh Homme)
|
|
|
|
lacrosse
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: 29. Marec , 2009, 14:28:51 » |
|
uzasny styl..z jazzu ma toto premna najvcasiu silu..ak by bol v ba nejaky ucitel alebo hrac...som ochotny sa tomu venovat
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: 29. Marec , 2009, 14:42:00 » |
|
uzasny styl..z jazzu ma toto premna najvcasiu silu..ak by bol v ba nejaky ucitel alebo hrac...som ochotny sa tomu venovat
 omg ty ultranarcis
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: 29. Marec , 2009, 14:42:38 » |
|
 omg ty ultranarcis coo  preco...?  ...sak chcem to skusit co je natom 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: 29. Marec , 2009, 14:45:06 » |
|
ked to napises ze som ochotny sa tomu venovat, tak to znie ako keby cele slovensko dufalo ze sa tomu budes venovat  aspon pre mna to tak vyznelo, ale sak pohode o nic nejde
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: 29. Marec , 2009, 14:51:48 » |
|
ked to napises ze som ochotny sa tomu venovat, tak to znie ako keby cele slovensko dufalo ze sa tomu budes venovat  aspon pre mna to tak vyznelo, ale sak pohode o nic nejde co uz... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Lubo
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: 07. Apríl , 2009, 21:49:02 » |
|
hraju obycajne jazzove standardy akurat to hraju takymto stylom. Maju trocha iny language aj technika je ina. Harmonia a rytmus su jednoduchsie. Lagrene ked hra jazz tak hra normalnou technikou uplne inou ako manouche. Ked budem velky a bohaty kupim si gipsacku gitaru a budem to hrat  lacrosse to by si musel este hodne gulasu pojest...pri setkej ucte.
|
|
|
|
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2009, 21:52:13 od Lubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
 |
« Odpoveď #25 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:05:09 » |
|
hraju obycajne jazzove standardy akurat to hraju takymto stylom. Maju trocha iny language aj technika je ina. Harmonia a rytmus su jednoduchsie. Lagrene ked hra jazz tak hra normalnou technikou uplne inou ako manouche. Ked budem velky a bohaty kupim si gipsacku gitaru a budem to hrat  lacrosse to by si musel este hodne gulasu pojest...pri setkej ucte. nechapem...akeho gulasu?:D
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
brko
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: 27. Október , 2011, 17:26:31 » |
|
|
|
|
|
« Posledná zmena: 27. Október , 2011, 17:30:23 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
 |
« Odpoveď #27 kedy: 27. Október , 2011, 17:33:16 » |
|
robert rosenberg?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 5661
guitarist
|
 |
« Odpoveď #28 kedy: 27. Október , 2011, 19:40:07 » |
|
robert rosenberg?
pokus o tento "vtip" tu už bol viackrát.. To už budem v BA, rád by som mrkol ich koncert. Ak by dopredu niekto plánoval cestu tam autom, dajte mi vedieť.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|