Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 20:33:41
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: strap lock/safe lock  (Prečítané 28116 krát)
0 užívateľov a 23 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #60 kedy: 04. Február , 2011, 18:46:36 »

Mas pravdu, taky siroky pas nepotrebujem , tak to pojde dole (dufam :) ).
A pri tele mi nic drzat nemusi, ja na telecaster nehram.
Nemachruj, kupil si si novy tele s plexinou.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #61 kedy: 04. Február , 2011, 18:48:00 »

mam doma momentalne tri druhy straplockov. Warwick dunlop a schaller..
Najlepsie Warwick najhorsie Dunlop straplock.
tieto?
http://shop.warwick.de/product_info.php?info=p355_Warwick-Security-Lock-Set.html

mne zase schaller pride ako doveryhodnejsi system aj ked sa nieco poserie..
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #62 kedy: 04. Február , 2011, 19:40:10 »

tieto?
http://shop.warwick.de/product_info.php?info=p355_Warwick-Security-Lock-Set.html

mne zase schaller pride ako doveryhodnejsi system aj ked sa nieco poserie..

ano tieto. uplne vyborne drzia dobre do seba zapadaju. pri pouzivani dunlop straplock sa mi stalo ze nezoplo to uplne dokonale dokonca sa az proste vypli. schaller je tiez velmi dobry ale nemam ho vyskusany na podiu
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #63 kedy: 04. Február , 2011, 19:44:25 »

Ja len tak rozmyslam, ze co s tymi gitarami robite na tom podiu, ze cloveku treba straplocky.  Bavím sa skvele Lebo ja tiez nestojim jak socha a cely zivot pouzivam pasy bez straplockov, no V ZIVOTE mi nejebla gitara ani nic podobne.  :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #64 kedy: 04. Február , 2011, 19:58:59 »

Ja len tak rozmyslam, ze co s tymi gitarami robite na tom podiu, ze cloveku treba straplocky.  Bavím sa skvele Lebo ja tiez nestojim jak socha a cely zivot pouzivam pasy bez straplockov, no V ZIVOTE mi nejebla gitara ani nic podobne.  :)
ja na podiu nehram  Bavím sa skvele

ked hrali v KE walls of jericho a gitaristovi som pozical kellerku, tak sa mu 2x odopol pas pocas koncertu...a to bol novy, nevytahany pas a typek s tou gitarou nic, okrem hrania, nerobil. ziadne machanie hore dole alebo hopsacky, guitar spiny a pod...nebolo mi vtedy vsetko 2x jedno Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
xing
stály hosť
Príspevkov: 936

« Odpoveď #65 kedy: 04. Február , 2011, 22:36:35 »

Odkedy mi SGcka yebla rovno na hlavu a odstipol sa na nej kusok laku aj s drevom tak bez straplockov ani na krok... (BTW mal som novy pas - nevytahany a stal som na mieste a ani som nehral a zrazu sa pas uvolnil a videl som gitaru padat ako v spomalenom filme. Strasny pocit, uz viem ake to je tesne pred smrtou)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #66 kedy: 04. Február , 2011, 22:43:51 »

Odkedy mi SGcka yebla rovno na hlavu a odstipol sa na nej kusok laku aj s drevom tak bez straplockov ani na krok... (BTW mal som novy pas - nevytahany a stal som na mieste a ani som nehral a zrazu sa pas uvolnil a videl som gitaru padat ako v spomalenom filme. Strasny pocit, uz viem ake to je tesne pred smrtou)
Zaujimave. :) Pred samotnym straplockom hrali gitaristi bez toho a nejebali im gitary.  Bavím sa skvele Doslova ich hadzali o zem.  ha ha ha ha ha ha

Ale nie... sak jasne, kto to potrebuje, tak OK, ale hovorim... ja som to nikdy v zivote nemal a na ziadnom koncerte sa mi nestalo, aby mi padala gitara, alebo neviem... To by som musel robit neviem co, aby mi z nicoho nic spadla gitara z pasu. Jedine snad tocit ju okolo seba.
« Posledná zmena: 04. Február , 2011, 22:45:23 od Branko » Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #67 kedy: 04. Február , 2011, 23:31:42 »

nasiel som lepsi obrazok:

videl to niekto predavat u nas?
Taketo podobné mám od thomanna, stali okolo 5€ myslím a funguje to bez problémov  :)
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #68 kedy: 05. Február , 2011, 09:29:39 »

buro: tieto? http://www.thomann.de/cz/schaller_security_locks_c.htm

Ale nie... sak jasne, kto to potrebuje, tak OK, ale hovorim... ja som to nikdy v zivote nemal a na ziadnom koncerte sa mi nestalo, aby mi padala gitara, alebo neviem... To by som musel robit neviem co, aby mi z nicoho nic spadla gitara z pasu. Jedine snad tocit ju okolo seba.
inac toto je tazko sudit len podla seba.. ako hovoril aj xing, s gitarou sa nic extra nerobilo a vyvliekla sa..staci, ze dvihnes krk hore, gitara vlastnou vahou zacne tlacit dole z horneho cypu sa ti pas polahky vyvlecie. :)

na druhej strane ty vravis, ze zvyknes trhat struny pri hrani. ja si zas neviem predstavit, co s tymi  strunami musis robit, lebo ja som pri hrani este strunu netrhol a to si myslim, ze ich nejako extra nehladkam :)
« Posledná zmena: 05. Február , 2011, 09:45:01 od styrioci » Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #69 kedy: 05. Február , 2011, 10:04:01 »

na všetkých gitarách mám straplock....tento na obrázku...inak by som nehral...keď niečo riešim na pódiu, prehodím bežne gtaru na chrbát..neriskujem...je to stabilné, pri hre nevadí..len odporúčam...stačí jeden strap lock, šrouby si dokúpite do gitár a používate jeden pás...tie stoja u Thomanna 3-5 EUR.

Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #70 kedy: 05. Február , 2011, 11:27:33 »

Zaujimave. :) Pred samotnym straplockom hrali gitaristi bez toho a nejebali im gitary.  Bavím sa skvele Doslova ich hadzali o zem.  ha ha ha ha ha ha

Zasa si múdry. Bavím sa skvele
Skús trocha tak hrať, že si zdvihneš krk trocha vyššie a hneď zistíš prečo punkáčom padajú gitary z pásu.  Bavím sa skvele
A sakra čítam, že ma už predbehli.  No hanbím sa..
« Posledná zmena: 05. Február , 2011, 11:29:09 od reeller_sk » Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
korn24
stály hosť

« Odpoveď #71 kedy: 05. Február , 2011, 12:16:23 »

a take LP ti ovela skorej spadne ako Ibanez
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #72 kedy: 05. Február , 2011, 12:19:24 »

Hej hej, chapem. :) Proste ten uchyt pasu (napr. pri LP) je velmi "vysoko". Zatial co na Ibanez, Fender, atd.. je sikmo dole.
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #73 kedy: 05. Február , 2011, 12:23:14 »

skôr Korn narážal na to že ibanez má širokú "pracku" proti napr. LP...

Inak tí, ktorí nepotrebujete meniť pás môžete spraviť takéto dačo
« Posledná zmena: 05. Február , 2011, 12:32:50 od pelko » Zaznamenané
korn24
stály hosť

« Odpoveď #74 kedy: 05. Február , 2011, 12:54:56 »

skôr Korn narážal na to že ibanez má širokú "pracku" proti napr. LP...

Inak tí, ktorí nepotrebujete meniť pás môžete spraviť takéto dačo

nie nie myslel som na to co napisal brankou. Vacsina gitar ma do dola tu pracku ale LP do hora takze ked zodvihnes krk hned sa ti vyvlecie pas
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.