martin1
|
|
« kedy: 12. Júl , 2007, 11:39:40 » |
|
Toto je nový prírastok kolegu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Júl , 2007, 21:55:45 » |
|
fuuha... tak toto musi byt maso... ako sa na nej hra? aky je krk? popis blizsie zvuk... je tam pocut tu aktivnu elektroniku? kolko ta vysla?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
martin1
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. Júl , 2007, 22:12:06 » |
|
Zvuk je ok treba pocut,neviem popisat. Nieje to moja gitara.Je kamosova.On je zazraty do TOTO takze to tak riesil.Kupena bola rok pouzivaná(nepouzivana).Vydrazil som ju cez EBAY.Cena velmi slusna 1200euro.Boli sme pre nu asi 250km za Mnichovom,takze este nieco na benzin a tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Júl , 2007, 21:32:07 » |
|
ejha..krasna gitara, tak taku by som hned bral, a pokial este s dobrym ampom tak to je vazne poriadna brutalita...parada, gratulujem stastnemu majitelovi
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
feri
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. August , 2007, 21:11:17 » |
|
no kamosko ja som mal tez moznost hrat na tomto modeli moj ucitel z hudobnej ju ma a je to fakt super nastrojik a co sme sa zhodli ona ma taky hmatnik stavany pre kratkoprstych dost haluzne ale velmi prijemne sa na nej hralo bolo to skusane cez apaarat mesa boogie takze fakt super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dave1979
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. August , 2007, 21:37:21 » |
|
mozno hra super ale vzhladovo je nechutna ..ale sak natom nezalezi nech sluzi
|
|
|
Zaznamenané
|
Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. August , 2007, 12:36:49 » |
|
no dave pamatas si eru ked mal petrucci signature model u ibanezu???aka bola hnusna a ake kusky na nej stvaral ,ja osobne som tiez nazoru ze gitara musi aj troska vyzerat aby ma uputala ale ten luke model neni az taky skaredy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dave1979
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. August , 2007, 13:08:06 » |
|
no dave pamatas si eru ked mal petrucci signature model u ibanezu???aka bola hnusna a ake kusky na nej stvaral ,ja osobne som tiez nazoru ze gitara musi aj troska vyzerat aby ma uputala ale ten luke model neni az taky skaredy petrucci ma nikdy velmi lnezaujimal.....myslis tuto?:
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. August , 2007, 13:16:10 » |
|
hej hej tieto mal tusim dve a este mal bielo ciernu tiez "picassararnu" 7strunku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dave1979
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. August , 2007, 13:23:16 » |
|
tato sa mi nezda hnusna az nato sfarbenie....a to co nanej predvadzal si pametam z jednej gitarovej skoly odneho..ale to uz je o inom...musicmany su asi pre starsiu generaciu ktorim je vzhlad ukradnuty a ktori maju viac penazi..ja by som zato nedal ani korunu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. August , 2007, 13:38:47 » |
|
tato sa mi nezda hnusna az nato sfarbenie....a to co nanej predvadzal si pametam z jednej gitarovej skoly odneho..ale to uz je o inom...musicmany su asi pre starsiu generaciu ktorim je vzhlad ukradnuty a ktori maju viac penazi..ja by som zato nedal ani korunu
Chujovina Ja vôbec nie som staromódny a už vôbec nie starý a MusicMany sa mi veľmi páčia. A mám aj jednu veľmi dobrú kópiu MusicManu(vid v "Gitary členov"), pre mňa lepšiu ako originál (hral som aj na origináloch). A je nádherna a jedinečná. Čiže je to len vec vkusu. A nie či je človek starší či mladší. Napr. superstraty vôbec nemusím.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dave1979
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. August , 2007, 13:47:02 » |
|
no jasne je to vec vkusu...ale superstrat ja uz nemam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 13. August , 2007, 13:56:26 » |
|
no to nasere...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
martin1
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 13. August , 2007, 14:06:40 » |
|
Amputoval kluč a palisander od nulteho prazca až po piaty.Nie lukather ,ale lu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 13. August , 2007, 14:31:24 » |
|
aha, reklama na straplock
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 13. August , 2007, 15:04:07 » |
|
no ked sa niekto bez straplocku chce hrat na malmsteena tak to(gitara) potom aj tak dopadne ozaj a co sa s nou chysta teraz robit?
|
|
« Posledná zmena: 13. August , 2007, 15:05:19 od cubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 13. August , 2007, 16:04:34 » |
|
pre boha az ma zabolelo :ohmy:to naco robil pre boha?
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 13. August , 2007, 16:38:58 » |
|
asi mal 100 litrov navyse na dalsiu ci kolko spominali,ze stala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 13. August , 2007, 16:47:55 » |
|
90stoji aspon ten moj ucitel ju kupil za tolko a myslim ze music many nie su pre starych muzikantov ale dajme tomu ze pre elitu a zazobancov ,smekrov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. August , 2007, 17:56:48 » |
|
a myslim ze music many nie su pre starych muzikantov ale dajme tomu ze pre elitu a zazobancov ,smekrov
nieco pre imbusa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 14. August , 2007, 00:28:53 » |
|
90stoji aspon ten moj ucitel ju kupil za tolko a myslim ze music many nie su pre starych muzikantov ale dajme tomu ze pre elitu a zazobancov ,smekrov Music Man sa pri troche dobrej vole da zohnat za tolko ako americky strat. BTW: kto su to smekri?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. August , 2007, 13:33:31 » |
|
Music Man sa pri troche dobrej vole da zohnat za tolko ako americky strat. BTW: kto su to smekri? smkeri su typci co si vychutnavaju hudbu resp nemaju problem vyje,at pekny peniaz za nastroj ,rodina ,deti,zena a kup praca v pohode a kup si stotisicovku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. August , 2007, 08:20:43 » |
|
nieco pre imbusa...
ha? Ja som sa tam veru nenasiel. Ak ta to zaujima, tak ja som tu svoju este nezacal ani splacat.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. August , 2007, 11:34:54 » |
|
ha? Ja som sa tam veru nenasiel. Ak ta to zaujima, tak ja som tu svoju este nezacal ani splacat.
tak to by som aj ja chcel takto...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|