Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 13:31:54
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marco Sfogli  (Prečítané 17898 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 17. Júl , 2007, 13:55:34 »

toto sice nie je Marco ale prejav má zaujímavý  ha ha ha

tiez som si ho vsimol, trosku to preziva chlapec, ale sak nech sa hybe aspon mu to prospeje  Bavím sa skvele
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #16 kedy: 17. Júl , 2007, 14:07:35 »

nema samozrejme jedinu chybu, az na to, ze nema ziadne gule a ani stipku originality. taketo sa da vyjutubovatg 3 x denne. neexistuje toho cloveka podla hry rozoznat a ani podla muziky (sudim z tych videi). naco sa zaujimat o takeho gitaristu ? az ma budu operovat, budem rad za kazdu sterilitu, ale inak je mi milsi kazdy rozladeny pankac, ktory vie aspon pobavit. a to nehovorim o tom, ze plesati gitaristi u mna nemaju sancu  ha ha ha nie, ani peter janda. sorry temo  ha ha ha

hej mas pravdu, na youtube je ich po fasa, ale isto takych s feelingom 3krat do dna nenajdes, co sa tyka novej generacie gitaristov tak ma oslovil najma on a Guthrie Govan, a ked uz ani ten nema gule tak potom neviem, hned supnem dajake videa do jeho threadu
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #17 kedy: 24. Január , 2008, 17:38:09 »

tak zachvilu uzrie svetlo sveta prvy solovy album tohto talianskeho gitaristu (v polke februara), prva cela skladba uz na jeho myspace, (mohli ste uz aj videt kusok tejto skladby na youtube - Andromeda)

http://www.myspace.com/marcosfogli   Som metlak
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #18 kedy: 17. September , 2008, 13:56:48 »

hrozne - brrrr

To Rastis: ty musis byt neskutocny gitarovy boh, ked takto hodnotis profesionala, ktory natocil dosky inym profikom, ako napr. Alex Argento... a pod.
Ale velmi rad by som chcel pocut tvoju hru, alebo vytvor temu s tvojim menom, hod tam nejake linky, kde hras a som zvedavy na tie komenty  Žmurk

NEBER TO AKO URAZKU, ale ver mi, ze s takym pristupom v hudbe........ Ja som čert..    Trosku POKORY Rastis...  Na zdravie!     Zdravíčko
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #19 kedy: 17. September , 2008, 14:00:31 »

To Rastis: ty musis byt neskutocny gitarovy boh, ked takto hodnotis profesionala, ktory natocil dosky inym profikom, ako napr. Alex Argento... a pod.
Ale velmi rad by som chcel pocut tvoju hru, alebo vytvor temu s tvojim menom, hod tam nejake linky, kde hras a som zvedavy na tie komenty  Žmurk

NEBER TO AKO URAZKU, ale ver mi, ze s takym pristupom v hudbe........ Ja som čert..    Trosku POKORY Rastis...  Na zdravie!     Zdravíčko

Najprv sa na fóre rozpozeraj a potom komentuj voe  Na zdravie!  ... rastisových ukážok sa tu vála dosť  ... a diskusií na tému či môže kritizovať aj ten čo nevie hrať tiež   ...  takže ser na rastisovu pokoru  .. a radšej zverejni niečo tvoje nech si ťa tu môže plénum zaradiť  Žmurk .
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 14:03:09 od yngsteen » Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #20 kedy: 17. September , 2008, 14:01:58 »

na to clovek nemusi byt gitarovy boh aby povedal svoj nazor....s takymto uvazovanim by si mal povedat ze najvacsi su modern talking lebo predali neviem co a natocili neviemkolko dosiek a pritom je to grc....mimochodom, rastis tu ma temu v ukazkach tak si mozes vypocut ze jeho hra je na velmi velmi dobrej urovni
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #21 kedy: 17. September , 2008, 14:03:20 »

na to clovek nemusi byt gitarovy boh aby povedal svoj nazor....s takymto uvazovanim by si mal povedat ze najvacsi su modern talking lebo predali neviem co a natocili neviemkolko dosiek a pritom je to grc....mimochodom, rastis tu ma temu v ukazkach tak si mozes vypocut ze jeho hra je na velmi velmi dobrej urovni

Vies.... uz som si vsimol...  Žmurk, ale snad sa tu bavime o profesionalovi a nie o gitaristovi, ktory zacina hladat svoj ciel...

K ukazkam... riesi sa... :)
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #22 kedy: 17. September , 2008, 14:08:36 »

ja nechapem o co ti ide... ved to tu mame zakladat temy o zacinajucich gitaristoch a amateroch aby sa mohlo kritizovat, lebo pri profikoch (kedze su urcite lepsi ako my) musime napisat len ze je to super? sak hodnotenie hudby je o vkuse a nie o tom ze kto je aky profik... ale uz som ticho... mne sa napriklad moc jeho hra nepaci ale jeho LC jam je dobry
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #23 kedy: 17. September , 2008, 14:19:49 »

ja nechapem o co ti ide... ved to tu mame zakladat temy o zacinajucich gitaristoch a amateroch aby sa mohlo kritizovat, lebo pri profikoch (kedze su urcite lepsi ako my) musime napisat len ze je to super? sak hodnotenie hudby je o vkuse a nie o tom ze kto je aky profik... ale uz som ticho... mne sa napriklad moc jeho hra nepaci ale jeho LC jam je dobry

pocuj... mne ide o to, ze ak tu chces povedat svoj nazor, tak podla mna je lepsie napisat... ano hra ppc, je sikovny, je profik... ALE mne sa nepaci...atd atd

Ale nie napisat, ze BRRRR... hroza..., alebo nic moc.. a podobne... LEBO je to PROFIK.   Na zdravie!      Zdravíčko   Ospravedlnujem sa vazne, za moje prispevky...  Je mi do plaču
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #24 kedy: 17. September , 2008, 14:23:21 »

Ale nie napisat, ze BRRRR... hroza..., alebo nic moc.. a podobne... LEBO je to PROFIK.   Na zdravie!      Zdravíčko   Ospravedlnujem sa vazne, za moje prispevky...  Je mi do plaču

Som nevedel že profíci majú imunitu na negatívne reakcie čo obsahujú citoslovcie ...  alebo ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #25 kedy: 17. September , 2008, 17:46:22 »

brasko - preletel som letmo diskusiu a svoju prvotnu reakciu som este rozvinul. ci aj tak Ti nesaci na pochopenie mojho nazoru ? ale priznam sa, ze typka som si radsej druhy raz nevypocul, takze zostava mi verit vlastnemu prvotnemu dojmu - mas ma preto menej rad   ? Popiskujem si

a vobec - ze Ta sem na mna nasadil nejaky moj neprajnik, ha ? sa tu do mna obuvas za vyroky  - co si ty nejaky diskutersky boh ?

NEBER TO AKO URAZKU, ale ver mi, ze s takym pristupom v diskusii........ Ja som čert..    Trosku POKORY Branko...  Na zdravie!     Zdravíčko

ad moja hra - som krivy a hram vatu. no a ? ale zato sa rad hadam na internete, tak bacha  Bacha na vec kamo!

« Posledná zmena: 17. September , 2008, 17:46:49 od rastis » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #26 kedy: 17. September , 2008, 17:57:09 »

brasko - preletel som letmo diskusiu a svoju prvotnu reakciu som este rozvinul. ci aj tak Ti nesaci na pochopenie mojho nazoru ? ale priznam sa, ze typka som si radsej druhy raz nevypocul, takze zostava mi verit vlastnemu prvotnemu dojmu - mas ma preto menej rad   ? Popiskujem si

a vobec - ze Ta sem na mna nasadil nejaky moj neprajnik, ha ? sa tu do mna obuvas za vyroky  - co si ty nejaky diskutersky boh ?

NEBER TO AKO URAZKU, ale ver mi, ze s takym pristupom v diskusii........ Ja som čert..    Trosku POKORY Branko...  Na zdravie!     Zdravíčko

ad moja hra - som krivy a hram vatu. no a ? ale zato sa rad hadam na internete, tak bacha  Bacha na vec kamo!

:) Vsetko je OK Rastis. Nikto ma neposlal a ani mi nekazal, aby som proti tebe recnil  Bavím sa skvele  Ja len vravim, ze taki gitaristi ako Vai, Satriani, Petrucci alebo spominany Sfogli su spicky a pisal som uz v nejakej teme, ze tymi spickami sa nestali za to, ze nevedia hrat, alebo zato, ze nemaju cit... atd atd... ale snad kvoli svojej hre.. a HLAVNE NAPADOM... Lebo to tvori muziku :)  Prezentovanie nazoru typu : brrrrr hroza.... podla mna nie je konstruktivne, skor vysmechove...
Ak sa ti nieco nepaci, tak skor by bolo lepsie napisat, ze : Nepaci sa mi, pretoze .... nie je to moj styl, nepaci sa mi jeho technika... atd....Myslim si, ze tak by to malo byt v ramci hodnotenia a zdravej kritiky, ktora moze byt aj kladna.
K tvojej hre som nic nepovedal, lebo som ta nepocul.  Žmurk     Na zdravie! Na zdravie!
 Zdravíčko
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 17. September , 2008, 18:04:58 »

...
Ak sa ti nieco nepaci, tak skor by bolo lepsie napisat, ze : Nepaci sa mi, pretoze .... nie je to moj styl, nepaci sa mi jeho technika... atd...

vsak PRESNE tak som to v dalsom prispevku napisal. a hadzat Vaia a Satrianiho do jednej vety s Sfoglim ? neviem... ja som sice ignorant, ale take tie zasadne mena vacsinou aspon poznam :)
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 18:06:06 od rastis » Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #28 kedy: 17. September , 2008, 18:17:03 »

vsak PRESNE tak som to v dalsom prispevku napisal. a hadzat Vaia a Satrianiho do jednej vety s Sfoglim ? neviem... ja som sice ignorant, ale take tie zasadne mena vacsinou aspon poznam :)
Rasto zo všetkym s tebou suhlasim aj nazor na toho gitaristu ,je to hlavne tvoja vec len to brrrrr nesuhlasim, je ti z neho zima alebo ti prestalo chutit pivo???
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 17. September , 2008, 18:19:54 »

...alebo ti prestalo chutit pivo???

no to by som este potreboval k zivotu Si píš!!! NESTRAS Si píš!!! to si rovno dnes riadne radsej overim, ci prestalo alebo nie  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 21 otázok.