Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 13:22:07
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marco Sfogli  (Prečítané 17873 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #75 kedy: 29. Marec , 2010, 15:16:58 »

Sak co mas za preamp ? Mesu ? Aj koncak ? Predaj a kup, dnes idu Marshalle za zopar korun.  Žmurk Na zdravie!

vies , svet nie je cierno biely ...neexistuje len jedno najlepsie ...rovnako ako nie je jedno najhorsie ...mam rad svoj koncak s preampom a chcem k tomu bednu co je na to stavana .. to ale neznamena ze si myslim ze marhall je p*čovina ... vzdy ked sa to zvrhne na picovanie o marshalle tak si predstavim
ako stojim desi pri ampboxovych hradbach niekoho ako malmsteen , zakk wylde, iron maiden , slash , stephn carpenter a hovorim im ze "dpc chalani , tie vase zosiky to su trasne picoviny ..uplne napicu vam to hra tenko ako blato ..sak co vam jebe? si kupte AXE FX " ...a potom si vzdy aj predstavim ako sa pousmeju ze co im to tu tento chudak  za blbosti rozprava :)
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #76 kedy: 29. Marec , 2010, 15:21:06 »

vies , svet nie je cierno biely ...neexistuje len jedno najlepsie ...rovnako ako nie je jedno najhorsie ...mam rad svoj koncak s preampom a chcem k tomu bednu co je na to stavana .. to ale neznamena ze si myslim ze marhall je p*čovina ... vzdy ked sa to zvrhne na picovanie o marshalle tak si predstavim
ako stojim desi pri ampboxovych hradbach niekoho ako malmsteen , zakk wylde, iron maiden , slash , stephn carpenter a hovorim im ze "dpc chalani , tie vase zosiky to su trasne picoviny ..uplne napicu vam to hra tenko ako blato ..sak co vam jebe? si kupte AXE FX " ...a potom si vzdy aj predstavim ako sa pousmeju ze co im to tu tento chudak  za blbosti rozprava :)
Na zdravie!

Zdielam podobny nazor, aj mi je vlastne jedno, kto na com hra - ale ked toto je diskusne forum, tak si dovolim zdelit svoj nazor na konkretnu znacku, tak ako aj Ty, on, ona, my, vy, oni/ony. :) Nehovorim, ze Marshalle su zle, mam ich rad, nuz ale doba ide dopredu, existuju aj ine znacky, ine zvuky, zvukovy standard sa posuva... Takze sa necudujem, ze niekto picuje na hento, na tamto... Vec nazoru/cloveka/pocitu.  Zdravíčko
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #77 kedy: 03. Apríl , 2010, 07:21:44 »

"both the Engl Fireball and the Rectifier for the Rhythms" (Sfogli)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #78 kedy: 03. Apríl , 2010, 08:24:11 »

"both the Engl Fireball and the Rectifier for the Rhythms" (Sfogli)
No... bude to zaujimave. :)
 Zdravíčko
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #79 kedy: 24. Máj , 2012, 21:36:14 »

axe II
Zaznamenané

Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #80 kedy: 30. Jún , 2012, 11:50:08 »

axe II

Radosť počúvať  Som frajer dosť dobrý sound p*či a všetci na fóre ma odhovárali od tej Ibanez Premium  Bavím sa skvele Skúste to povedať Sfoglimu  Bavím sa skvele

« Posledná zmena: 30. Jún , 2012, 11:55:27 od Rectifier » Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #81 kedy: 30. Jún , 2012, 12:48:18 »

Radosť počúvať  Som frajer dosť dobrý sound p*či a všetci na fóre ma odhovárali od tej Ibanez Premium  Bavím sa skvele Skúste to povedať Sfoglimu  Bavím sa skvele

ja som ta neodhovaral :D mne sa to purple farba velmi paci, uz som skoro jednu zobral z ebayu :D
Zaznamenané

Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #82 kedy: 30. Jún , 2012, 13:51:21 »

čo si ju nezobral ?  Bavím sa skvele Ako ten Essential je nenormálny čo tam hra fakt klobúk dole Sfogli je strašný borec  Zdravíčko
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #83 kedy: 18. November , 2012, 12:52:18 »

skladba z noveho albumu  Zdravíčko
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #84 kedy: 18. November , 2012, 23:45:10 »

Strasne tam je pocut Petrucciho miestami. Su tam velmi pekne momenty, ale nemam vobec potrebu pocut to znova.  Popiskujem si
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #85 kedy: 19. November , 2012, 08:54:14 »

ja tam moc petrucciho necitim.. harmonicky je to odost komplexnejsie nez petrucciovky.. aj ked.. az zacne solovat tak trochu vlastne aj hej.. skor tam pocujem v tych melodiach vsetkych tych sikmacov z youtube  Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #86 kedy: 19. November , 2012, 09:56:16 »

sfogli je super, vzdy si ho rad vypocujem :) este novy album pozhanat... Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.