peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« kedy: 25. Júl , 2007, 09:16:04 » |
|
vyhlasujem súťaž o najhnusnešie LP. Gibson mal zopár fakt nepodarených modelov, ale takto hnusné LP (a to ani kópiu) som fakt ešte nevidel tu je môj horúci favorit - model Music Maker:
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. Júl , 2007, 09:38:05 » |
|
Verim, ze kazda gitara moze vyzerat dobre na vhodnom gitaristovi/gitaristke. Napriklad kamosovi sa nepacia SGcka, ale uznava, ze pre Angusa je to to prave a inak si ho ani predstavit nevieme Ale kazdopadne - '52 Goldtop Banjo http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,62087.0.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Júl , 2007, 09:39:42 » |
|
Tento Melody Maker je nejaka upravena verzia, povodne sa robili uz od 50tych rokov so single coil snimacmi. Tela mali este tensie ako LP Junior. Pritom ale tie gitary podla mohli hrat vynikajuco a dokonca sa dnes tesia slusnej zberatelskej pozornosti, hlavne kusy z 50tych a 60tych rokov. Vela ludi si na nich povodny snimac vzmenilo za P90, cize to potom bol kvazi tensi LP Junior. Treba si uvedomit, ze tieto gitary stali 1/4 ceny LP Standarda alebo Custom, boli to kvazi modely pre mladych a studentov.
Tu je kus z roku 1963, predtym sa robili vo verzii singlecut.
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Júl , 2007, 09:40:14 » |
|
toto
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Júl , 2007, 09:47:46 » |
|
vyhlasujem súťaž o najhnusnešie LP. Gibson mal zopár fakt nepodarených modelov, ale takto hnusné LP (a to ani kópiu) som fakt ešte nevidel tu je môj horúci favorit - model Music Maker: Neber meno bozie nadarmo do ust !
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. Júl , 2007, 10:35:28 » |
|
Neber meno bozie nadarmo do ust !
no ked inak nedas....original stagg lp ... ale to sa asi ani za lp neda povazovat
|
|
« Posledná zmena: 25. Júl , 2007, 10:35:59 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Júl , 2007, 12:18:02 » |
|
U mna suverenne tento. Podotykam, ze je to original farba od Gibsonu, je to LP Standard rocnik 1981, Greenburst.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Júl , 2007, 12:23:38 » |
|
brrr, hnus, Žabokreky! ale zas - prinajhorsom zbrusis farbu a mas vyborne LP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Júl , 2007, 12:29:07 » |
|
Hruškový grc burst!
Inak z klasických gitarových tvarov považujem za najškaredšie Telecaster a Gibson SG. Ak by som vyberal podľa tvaru, tak by som ich ihneď vylúčil. Spolu so všeliakými patvarmi od BC Rich a pod.
V poslednej dobe som nejako zaťažený na biele nástroje. Takže môj vysnený by bol ľadovo biely (lol) Jackson Soloist s obráteným krkom, HSH snímačmi a chrómovým HW. Alebo podobný typ.
|
|
« Posledná zmena: 25. Júl , 2007, 12:35:23 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. Júl , 2007, 12:34:13 » |
|
mne sa praveze dost lubi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. Júl , 2007, 13:53:46 » |
|
(...) Spolu so všeliakými patvarmi od BC Rich a pod. (...) Mockingbird? Ten zeleny Gibson sa mi paci. Nie je nadherny, ale ma dusu a charakter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. Júl , 2007, 14:08:09 » |
|
Mockingbird je jediná BCrichka, ktorú môžem. To je náhodou pekná gitara. Ale ostatné NEM!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. Júl , 2007, 15:49:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. Júl , 2007, 16:01:25 » |
|
U mna suverenne tento. Podotykam, ze je to original farba od Gibsonu, je to LP Standard rocnik 1981, Greenburst. Tak to je fakt brutalny LP . Kedysi sa vyrabali LP vo farbe Silverburst, ta je pre mna dost nelakava (myslim ze teraz zacali v tejto farbe robit SG), a ten novy Les Paul BFG je tiez pekne hnusny ale na druhej strane ma genialnu konfiguraciu snimacov. Okrem toho mi dost vadi ked Les Paul nema binding takze ani Studio ani Gary Moore u mna nemaju sancu
|
|
« Posledná zmena: 25. Júl , 2007, 16:03:17 od Tom70 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|