Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 13:26:24
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Homar - Epiphone Les Paul  (Prečítané 8446 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #15 kedy: 31. Júl , 2007, 15:39:24 »

Moj Epi je presne ako LesPaul Classic zo všetkým,porovnával som to z Griglákovým LesPaulom,záleží kde bola gitara vyrobená a aký ročník to je,je to vlastne jedno,ak ladí tak je dobre
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #16 kedy: 31. Júl , 2007, 15:46:18 »

Moj Epi je presne ako LesPaul Classic zo všetkým,porovnával som to z Griglákovým LesPaulom,záleží kde bola gitara vyrobená a aký ročník to je,je to vlastne jedno,ak ladí tak je dobre
ten moj ladi dobre, preto sa nestazujem Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 01. August , 2007, 01:37:51 »

neni sa nad cim zamyslat, ani riesit. epi su neni gibsony - su to ine gitary, z inych fabrik, s inymi suciastkami. a este navyse maju otocene kobylky srobikmi inde, ako gibsony. a neverili by ste - oni maju dokonca aj inac zapojenu elektriku, ako gibsony a maju tam ine potaky, aj ine kondiky... co uz - vsak su to ine gitary :) komu vadi otocena kobylka, nech si ju otoci (ja by som si ju otocil)

Jezisi kopa Gibsonov mala tie kobylky otocene takisto. Ved to je uplny detail. Skor je dolezite z akeho materialu je ta kobylka vyrobena, to spravi so zvukom ovela viac. Nastudujte nieco ako "pigtail aluminium tailpiece."
« Posledná zmena: 01. August , 2007, 01:47:29 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311

JIMMY PAGE

« Odpoveď #18 kedy: 12. Október , 2008, 19:13:57 »

dalsie obrazky:

mas krasnu ale ja maj krajsiu Beeee...kolko ta vzsla je pekna len mi tam trocha chzba ta kresna dreva
Zaznamenané

Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #19 kedy: 30. November , 2008, 23:03:28 »

Nejde mi len do hlavy, preco sa kobylka monuje opacne (srobamy dovnutra) ako na gibsonoch....

oprasim trosku staru temu :)
na mojom epiphone to mam namontovanenormalne... tzn. srobami von.
« Posledná zmena: 30. November , 2008, 23:04:32 od Kimlo » Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
homar
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 01. December , 2008, 08:13:04 »

mas krasnu ale ja maj krajsiu Beeee...kolko ta vzsla je pekna len mi tam trocha chzba ta kresna dreva

uf...a co ja si pamatam kolko stala?  Bavím sa skvele neviem, ale uz su tusim lacnejsie...som ju kupil za cca 17600 alebo tak nejak...ale isty si veru niesom, a co sa tyka tej kresby..mne to tam vazne nejak nechyba  Žmurk
Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #21 kedy: 02. December , 2008, 00:19:17 »

uf...a co ja si pamatam kolko stala?  Bavím sa skvele neviem, ale uz su tusim lacnejsie...som ju kupil za cca 17600 alebo tak nejak...ale isty si veru niesom, a co sa tyka tej kresby..mne to tam vazne nejak nechyba  Žmurk

To je v poho je fakt pekna uz mam svoju nafotenu....tak sa aj ja pochvalim mam tam Sh4....a push pull.....na kobylkovom snimaci.....a zlate gibsonacke potaky aj kovove podlozky. :)..to bol moj vklad do nej cas chcem este krkovy snimac zmenit na nejaky bluesovy od gibsna a dat ten push pull na vsetky styry potaky.......no a este zhanam silno zltu hlavicku na pickups switch teraz aktualne by ma potesila....a inak k tej kobylke ja som tiez porozvnaval a ziadne zmenysom nepostrehol a ku krku...si vravel ze jej hruby...oni to robia v roznych verziach....ja mam krk ala 50 roky ten je hruby toto je moja prva a jedina gitara zatial tak som hral na tom odzaciatku a sedi mi to ja mam rok vyroby 06...kamos ma 07....a ma krk ala gibson 60 roky kde bol tensi..mne sedel hrubsi viac hral som na oboch....a este nezabudni ze lespaulky su najkrajsie zavesene hlboko..na gulach Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele..to musi byt.....tak nech ti to hra Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané

homar
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 02. December , 2008, 00:28:09 »

To je v poho je fakt pekna uz mam svoju nafotenu....tak sa aj ja pochvalim mam tam Sh4....a push pull.....na kobylkovom snimaci.....a zlate gibsonacke potaky aj kovove podlozky. :)..to bol moj vklad do nej cas chcem este krkovy snimac zmenit na nejaky bluesovy od gibsna a dat ten push pull na vsetky styry potaky.......no a este zhanam silno zltu hlavicku na pickups switch teraz aktualne by ma potesila....a inak k tej kobylke ja som tiez porozvnaval a ziadne zmenysom nepostrehol a ku krku...si vravel ze jej hruby...oni to robia v roznych verziach....ja mam krk ala 50 roky ten je hruby toto je moja prva a jedina gitara zatial tak som hral na tom odzaciatku a sedi mi to ja mam rok vyroby 06...kamos ma 07....a ma krk ala gibson 60 roky kde bol tensi..mne sedel hrubsi viac hral som na oboch....a este nezabudni ze lespaulky su najkrajsie zavesene hlboko..na gulach Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele..to musi byt.....tak nech ti to hra Zdravíčko Zdravíčko
no ja si na takyto tuning nepotrpim, jedine by som si casom chcel vymenit snimace za gibsonacke nejake s plechom hore, ale tak to by mi aj tak niekto musel spravit...to radsej nasetrim na novu gitaru..., a gitaru mam inak dost dole, gitarista si pozival a nadaval mi, ze jak sa da na tom tak hrat...
Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #23 kedy: 02. December , 2008, 00:32:14 »

no ja si na takyto tuning nepotrpim, jedine by som si casom chcel vymenit snimace za gibsonacke nejake s plechom hore, ale tak to by mi aj tak niekto musel spravit...to radsej nasetrim na novu gitaru..., a gitaru mam inak dost dole, gitarista si pozival a nadaval mi, ze jak sa da na tom tak hrat...
A kde si ju kupil???..ja ju mam s prahy s nejake bluesoveho shopu.....
Zaznamenané

homar
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 02. December , 2008, 00:33:53 »

A kde si ju kupil???..ja ju mam s prahy s nejake bluesoveho shopu.....
v Auparku v BA
Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #25 kedy: 02. December , 2008, 00:40:27 »

v Auparku v BA

Inak este jeden dotaz cez aky aparat hras..ja teraz si chcem na vianoce kupit Vox AC15..len sa bojim ze 15 bude malo potrebujem ho do garaze domov pripadne na malinke barove koncerty ..no a na 30 nemam a ani tak lahko nebudem ......ale AC ma najviac zaujali.....tak preto sa pytam do coho zapajas lespaula ....Huh!..ina bolo mi povedane ze 15 bude celkom postacujuca pre dane ucely....
Zaznamenané

homar
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 02. December , 2008, 00:42:22 »

Inak este jeden dotaz cez aky aparat hras..ja teraz si chcem na vianoce kupit Vox AC15..len sa bojim ze 15 bude malo potrebujem ho do garaze domov pripadne na malinke barove koncerty ..no a na 30 nemam a ani tak lahko nebudem ......ale AC ma najviac zaujali.....tak preto sa pytam do coho zapajas lespaula ....Huh!..ina bolo mi povedane ze 15 bude celkom postacujuca pre dane ucely....
no v skusobni hram cez Marshall JCM 900 + 1960B bednu a doma Marshall Valvestate 8240
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #27 kedy: 02. December , 2008, 00:45:19 »

Sympaticke kombicko. AC 30CC sa mi pacila, tak preco nie 15? Tipol by som si, ze ked budes s tym hrat na podiu s kapelou, tak cisty zvuk uz nebude celkom cisty zvuk, ale bude mat uz v sebe vela makkeho lampoveho skreslenia, ale to je to, co chces, no nie? :)
Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #28 kedy: 02. December , 2008, 00:46:01 »

no v skusobni hram cez Marshall JCM 900 + 1960B bednu a doma Marshall Valvestate 8240

Ok tak to musi krasne hrat.....idem drichmat pokusim sa zavesit tie moje foto ..bude nova tema:-)
Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník

JIMMY PAGE

« Odpoveď #29 kedy: 02. December , 2008, 00:48:44 »

Sympaticke kombicko. AC 30CC sa mi pacila, tak preco nie 15? Tipol by som si, ze ked budes s tym hrat na podiu s kapelou, tak cisty zvuk uz nebude celkom cisty zvuk, ale bude mat uz v sebe vela makkeho lampoveho skreslenia, ale to je to, co chces, no nie? :)

Presne to sa mi paci nech to znie ako dobre 50 60 roky ked do toho udriem v clean nech to trosku zarachoti... :)...myslis teda ze nemusim kupovat tu 30 silou mocou postaci ma male koncerty a skusky 15...bojim sa totiz ze nebudem mat moznost odkusat a chcem ho objednat tak aby som to nedoje....
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 22 otázok.