Ten slovensky obchod to ma strasne drahe, 12 tisic.
Ja tu E-MU 1616 beriem skor ako analog 4in/6out, ved bez externych prevodnikov to 16in nema. Mozno ten phono vstup sa da pouzit ako dalsi analogovy, ale to vies lepsie ty.
Zaujima ma taky detail, ze ci sa ti da s nou notebook hibernovat, ked napr. vo Winampe pocuvas hudbu. Mam teraz M-Audio Fast Track Pro a ten ma na toto velmi haklive ovladace a vzdy musim pred hibernaciou vsetky zvuky zastavit. Je to detail, ale netesi ma to
Fast Track Pro ma 2 analogove vstupy a stereo SPDIF. Preto chcem tuto kartu, nech to ma aspon 4 analogove. Tiez sa mi paci, ze ju mozno pouzivat bez tej krabice, ze ti len trci konektor na sluchatka. Totiz rozdiel v kvalite posluchu medzi onboardovicou v mojom lacnom Aceri a medzi tym M-Audio je nezanedbatelny. S E-MU 1616 by som mal super zvuk aj bez krabice navyse. Tiez sa mi paci, ze to nezavisi od chipsetu FW radica, kedze je to priamo PCMCIA. Sice zavisi od radica PCMCIA, ale ten mam ok.
tak som si ju medzicasom kupil... parada s TI 1510 cardbus controllerom to funguje uplne uspokojivo, na to aky slaby notebook mam (256MB RAM, 1,4 GHz) to zvlada na prijatelnej latenicii (10 -15ms - aj ked na nej mi az tak nezalezi) 4 stopy nahravat (aj ked bez efektov), (...)
Ja som s tym M-Audio Fast Track Pro a G-Majorom ako AD prevodnikom nahral komplet cele demo, 4 stopy 44/16 na notebooku CeleronM 1,5GHz/1024RAM s latenciou 5ms, ziadny problem, 42 hodin nahravania. Ale par lupancov som potom v tych stopach nasiel.