Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 20:44:18
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: DGM  (Prečítané 1487 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

DGM
« kedy: 03. August , 2007, 03:00:17 »

Tento mesiac mi dosiel z redakcie promac, mne neznamej talianskej kapelky DGM. Mena v nej mi nic nehovoria, tak som si trosku pobrowsil a zistil, ze nejaky clen (nepamatam si, ci klavesak alebo gitarista) ma DT tribute kapelu a album s nazvom Different Shapes je uz siedmou studiovkou od nich.

Co je podstatne, ze ta kapela popici slape. Imho vyborny, ale vazne nasliapnuty art/powermetal s velmi velmi vela artrockovymi, progresovymi a symfonickymi prvkami, v jednej pasazi stylizovany az do thrash/deathu. Vyborna instrumentacia, dobry zvuk, prijemne a chytlave melodicke napady. Mna chytil nasupu, preto odporucam vsetkymi desiatimi.

(toto odporucanie sa nevstahuje na progrockera)
tu je ich webka http://www.dgmsite.com/
a tu som nasiel link na album, pred par dnami to slo, teraz sa mi nechcelo checkovat:
http://www.megaupload.com/?d=8QGPBM1K
Password: www.metalunion.org
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #1 kedy: 05. August , 2007, 03:14:42 »

Vlastnim CD Hidden Place, ktore je absolutna popicofka, svojho casu som o tom aj pisal tusim na Metalmusic.sk, ked to este existovalo. Zhruba tak 100000000000000000x zaujimavejsie a zabavnejsie ako hociaky posledny DT.  Na zdravie!
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #2 kedy: 07. August , 2007, 13:08:48 »

Vlastnim CD Hidden Place, ktore je absolutna popicofka, svojho casu som o tom aj pisal tusim na Metalmusic.sk, ked to este existovalo. Zhruba tak 100000000000000000x zaujimavejsie a zabavnejsie ako hociaky posledny DT.  Na zdravie!
presne tak. jedina nevyhoda, ktoru som tam oproti dreamu zbadal, ze nemaju taky svojsky zvuk. dream spoznas okamzite, aj vdaka spevakovi. toto je taky ten klasicky powermetalovy zvuk. je vyborny, o to pokoj, ale mne pripada, ze podobny zvuk ma uz vela kapiel. ani by som to nevnimal ako negativum, ale mam dojem, ze aj toto sa mohlo podpisat na ich (ne)popularite.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #3 kedy: 07. August , 2007, 13:33:45 »

Popočúval som si nejaké ich ukážky na stránke a je to super. Ani by som to neprirovnával ku DT, skôr z toho cítim Symphony X, Kamelot, Evergrey...
V každom prípade sa mi to veľmi páčilo. Hoci to štýlovo nieje nejako originálne, je to zahraté skvele a sú tam vynikajúce melodické nápady - to je niečo, čo si cením aj u Kamelot. A platí aj to, že mi to pripadalo byť zaujímavejšie ako väčšina tvorby DT po albume Metropolis.
Už si "zháňam" ich albumy.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #4 kedy: 07. August , 2007, 19:29:42 »

Spevak je drivom podobny Russelovy Allenovy a cistym hlasom Edu Falaschi z Angry. Priam by som povedal, ze dost pripomina ich melodiku.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.