Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 14:49:35
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zhodnote tuto schemu komba  (Prečítané 19251 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
thomas162
nováčik
*
Príspevkov: 34

gitarista -amater

« kedy: 11. August , 2007, 20:13:00 »

Pomoooc! neviem ci sa to oplati stavat.. necakam zazraky..     link:    http://hw.cz/Teorie-a-praxe/Konstrukce/ART1840-Profesionalni-kytarove-kombo---zapojeni.html     
  a druha cast : http://hw.cz/Teorie-a-praxe/Konstrukce/ART1839-Profesionalni-kytarove-kombo---vyroba.html
voper diki za kritiku
Zaznamenané

sprostý móžeš byť koľko len chceš ale musíš si vedieť poradiť........
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #1 kedy: 11. August , 2007, 22:11:23 »

prve čo sa mi nepači je že to ma spoločne korekcie(clean,distortion)
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #2 kedy: 12. August , 2007, 21:25:15 »

Uz len ten nazov ma odradza: "Profesionální kytarové kombo"
Zaznamenané
pole
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #3 kedy: 17. August , 2007, 02:26:58 »

Podla mna velmy doby a uceleny navrh na konstrukcia priemerneho trandakoveho komba.
Vsetko dokonale premyslene, pasove vodice (netreba letovat a brodit sa v tonach dratov) rozlozenie plechu, strojarsky vykresy kvalitne dosky... Klobuk dolu - mysleli na vsetko.  ALe myslim ze je to skor ako stavebnica predavane alebo sa mylim
« Posledná zmena: 17. August , 2007, 02:37:16 od pole » Zaznamenané

thomas162
nováčik
*

gitarista -amater

« Odpoveď #4 kedy: 17. August , 2007, 14:01:04 »

Podla mna velmy doby a uceleny navrh na konstrukcia priemerneho trandakoveho komba.
Vsetko dokonale premyslene, pasove vodice (netreba letovat a brodit sa v tonach dratov) rozlozenie plechu, strojarsky vykresy kvalitne dosky... Klobuk dolu - mysleli na vsetko.  ALe myslim ze je to skor ako stavebnica predavane alebo sa mylim
diki za konkretnejsie info.. aspom jedno... skor by ma zaujimalo elektricke zapojenie.. napr koncovy stupen s tda Huh!??
Zaznamenané

pole
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #5 kedy: 18. August , 2007, 01:17:46 »

Pohode da sa... bezne take pouziva aj Vox Marshal a kadejake ine slavne znacky vo svojich kombach do 10tisic. Aj ked ja by som stasval racej tranzistot asi sila zvyku.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #6 kedy: 18. August , 2007, 17:01:43 »

Škoda peňazí na takú ftákovinu.
Zaznamenané
thomas162
nováčik
*

gitarista -amater

« Odpoveď #7 kedy: 18. August , 2007, 17:58:03 »

Pohode da sa... bezne take pouziva aj Vox Marshal a kadejake ine slavne znacky vo svojich kombach do 10tisic. Aj ked ja by som stasval racej tranzistot asi sila zvyku.
myslis ze keby som koncak spravil nejaky tradikovy tak by to bolo v pohode?? jako koncovy stupen je v pohode.. si spravim aky chcem...mne sa ta m tiez ten tda nezda..... Nezahrávaj sa
Zaznamenané

wanka
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #8 kedy: 20. August , 2007, 21:36:45 »

Asi pred rokom som postavil zopar zosilovačov s TDA7294. Ako koncovy zosilovac na pocuvanie hudby alebo subwoofer sa mi osvecil. Ak ma pamat neklame je to CMOS zosilovac, a kupoval som samotny integrac za kolo 300 Sk. V tom zapojeni, ako som ho pouzival ma prekvapil nizky sum. No niektore kusy boli strasne citlive. Dostalo sa mi do ruk za sebou asi 3 ks, co za zahadnych okolnosti pustil nenavratne minus pol priamo na vystup, a mohol som osadit dalsi. Inak ten stvrty funguje v tom istom plosaku dodnes.  Nechajte ma vydýchať Ale ja by som skor odporucal, ked uz modulova skladacka, tranzistorovy koncak napr. FMD1200, co je MOSFET 120/70W (4ohm/8ohm). Ja som ho trapil so zvysenym napajanim na cca 100W, ale musis ho trosku upravit, v navode co dostanes k nemu su popisane potrebne kroky. Vyhodou je nastavitelna nula a predpatie.  Najdes ho na stranke http://www.ezk.cz/stavebnice_moduly/fmd1200.htm. Len pozor na uzemnenie, minus zeme a signalu musi byt oddeleny. Ja som to riesil na vzor Peavey Bandit.Nebudem to dalej rozpisovat, vsak ked ta to zaujme mozem popisat viac... A predzosilovac by som za kazdych okolnosti skor elektronkovy. To skreslenie sa neda napodobnit tranzistormi. Alebo ak by som sa pohrabal v schemach, natrafil by som na home made boss metal zone. Alebo aj komplet Bandit.  :) Ale zapojenie aj toho FMD-cka mam kdesi.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #9 kedy: 21. August , 2007, 08:37:28 »

ja keby som mohol, tak ako preamp by som doporucil sansamp gt2  Žmurk na co sa zahadzovat s prditkami typu "metal sum", ked su schemy aj na nieco co hra relativne slusne za malo penazi  Som frajer
Zaznamenané
wanka
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #10 kedy: 21. August , 2007, 18:36:39 »

Inak aj na ten mám schému...  Beeee
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #11 kedy: 21. August , 2007, 19:12:08 »

sak na nete je toho plna rit Som frajer
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 22. August , 2007, 14:36:43 »

tak neviem preco sa zapodievas niecim s nazvom "profesionalne gitarove kombo" ked tomu chces vymenit zosik a ani nevies ako to hra  ?§!. pouzi nieco overene. ten sansamp, napriklad, si s velkym uspechom postavilo uz vela ludi a hralo to dobre
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #13 kedy: 22. August , 2007, 14:39:35 »

hej, aj sem daval ktosi ukazky z home made sansu a nebolo to marne.
Zaznamenané
thomas162
nováčik
*

gitarista -amater

« Odpoveď #14 kedy: 29. August , 2007, 20:20:21 »

a nemohol by si tu schemu preposlat aj mne Ja som čert..

4ALL:takze bude moct byt sansamp gt2 ako prezosik a ktomu tranzistorovy konec???  na elektronky si netrufam momentalne su moje znalosti o elektronkach dost chabe...
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.124 sekund, 23 otázok.