Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 06:23:54
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GIBSON EXPLORER  (Prečítané 1796 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« kedy: 17. August , 2007, 13:46:39 »

Ahojte. Chcel by som sa spáýtať, či niekto má skúsesnosti s týmto nástrojom, lebo sa mi veľmi páči a chcel by som si ju kúpiť. Neviete, aké by bola asi cena za používaný nástroj ? Chcel by som ju potom osadiť snímačmi EMG /60+81/. Čo si o tom myslíte ? Ďakujem za každú informáciu.
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #1 kedy: 17. August , 2007, 16:37:41 »

Co povedat k exploreru. Vyzera to dobre, zvuk to ma, je to pohodlnejsie nez to vyzera byt, kufor na explorera musi byt vacsi ako standard, takze zabera vela miesta v aute ale to je dan za image. Cenu si pozri na ebay.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #2 kedy: 30. August , 2007, 17:55:04 »

nevidim velmi dovod osadzat tu gitaru inymi snimacmi, nez original gibson. ak kupis dobry kus, musi to hrat ako kvet. gibson je gibson. ak chces epiphone, tam samozrejme snimace ihned vymenit. resp. vobec to nekupovat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #3 kedy: 30. August , 2007, 20:09:55 »

ja som tiez chcel takuto gitku, uz som si pre nu aj siel, no mala poondiany hmanik tak som skoncil ....
Tieto gitky su vyborne, pouzivaju sa uz roky a ja mozem len odporucit, je to vyborna volba co do imidzovych gitar, lebo to neni len imidz ale aj kvalita.
No a cena.... ak zozenies nieco okolo 25 000 tak to ber.
A EMG... co ti ja viem, to by som nerobil, je to sama o sebe silna gitka. snimace su tam dobre, tak naco zbytocne zabijat charakter gitary....?? Ale je to tvoja volba:) Hlavne nerob nieco podone, ze si kupis nejaku napodobeninu, alebo ze si ju das spravit  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

vid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 141

« Odpoveď #4 kedy: 27. Október , 2007, 17:54:02 »

ja som stastnym vlastnikom jedneho kusa. 1992 Gibson Explorer '76 Reissue, velmi dobre zachovana.

vsetko dolezite bolo povedane: ten tvar je prekvaPivo dost pohodlny na hranie, mensia menzura, s orginal kufrom to vazi 13 kil takze radost nosit :]

Co sa tyka mojho dojmu, tak ma dost prekvapila. Cakal som ze to bude skor "metalova" gitara, ale nieje. Na cisty zvuk to tiez nieje. Ja by som ju zaradil na higain rock (Scorpions v obdobi ked tam hral Uli Jon Roth), a na starsi metal (stare Iron Maideny atd...). Samozrejme da sa na nej zahrat vsetko a znie to dobre, ale na toto sa mi subjektivne najviac hodi.

Nejak moc zodpovedne sa k tomu neviem vyjadrit, zatial som mal v rukach malo gitar. Taktiez som k nej nemal poriadny aparat. Buduci tyzden by mi mal prijst Golem preamp od prosounda, potom si to vyskusam na pestrejsej skale zvukov, a snad aj nieco nahram.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #5 kedy: 27. November , 2007, 13:35:04 »

ked som cez vikend pichol davnejsie vyradeny celomahagonovy model explorera od ESP do plexiny, tak som si skoro cvrkol! a to tam neboli aktivne snimace, ale HZ4 pri krku a kobyla bola Steve Morse model.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6 kedy: 27. November , 2007, 14:21:47 »

Ahojte. Chcel by som sa spáýtať, či niekto má skúsesnosti s týmto nástrojom, lebo sa mi veľmi páči a chcel by som si ju kúpiť. Neviete, aké by bola asi cena za používaný nástroj ? Chcel by som ju potom osadiť snímačmi EMG /60+81/. Čo si o tom myslíte ? Ďakujem za každú informáciu.

Ak ti ide o tvar, tak ESP resp LTD ma take tvary aj s EMG snimacmi.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.