jtakac
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 13. Máj , 2009, 20:01:40 » |
|
toto je zvuk z POD X3 aj s bicimi, ale basa tam neni, pretoze ziadnu nemam...zatial
|
br.mp3 (758.68 KB - stiahnuté 146 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 13. Máj , 2009, 20:13:07 » |
|
Boze, ako nemam rad ten zvuk. Na guitar rig som nakrutil behom par minut ovela lepsi zvuk ako na pode, sedel ovela viac do mixu a este sa mi cez neho prijemnejsie hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 13. Máj , 2009, 20:27:01 » |
|
Boze, ako nemam rad ten zvuk. Na guitar rig som nakrutil behom par minut ovela lepsi zvuk ako na pode, sedel ovela viac do mixu a este sa mi cez neho prijemnejsie hra. tak nahraj nieco na guitar rigu, lebo ja ho mam tiez a lepsi zvuk som nenatocil, fakt som zvedavy na to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 13. Máj , 2009, 20:33:06 » |
|
je to uplne v poriadku zvuk, mcmaros len tara, lepsi zvuk na gitariku nenatoci...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 13. Máj , 2009, 20:36:09 » |
|
ked to porovnam s normalnymi nahravkami,tak je tam este citit trochu ta chemia,ale keby to mixoval niekto,kto sa vyzna,bolo by to urcite este lepsie..mne sa to celkom dost podoba na zvuk metallici z cierneho albumu,co som tak porovnaval..aj ta basa tam chyba, s nou by to bolo este lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 13. Máj , 2009, 20:51:42 » |
|
gityara je slabo oproti bicim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 13. Máj , 2009, 20:56:24 » |
|
gityara je slabo oproti bicim.
bicie su silno oproti gityare o čo ide ? o zvuk z poda alebo mix ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 13. Máj , 2009, 20:58:39 » |
|
bicie su silno oproti gityare o čo ide ? o zvuk z poda alebo mix ? ked sa to da na hlasitost aku ma tak to vyzneje uplne inak. najlepsiedat gitaru uplne naslabo a iba povedat ze tam hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 14. Máj , 2009, 10:28:39 » |
|
Podľa môjho názoru je ten zvuk skvelý. Vôbec to nepôsobí chemicky. Rozdiel je len v tom, že to nie je celkom dobre zmiešané a je to surové bez kompresie, bez basy, ... proste dobrý zvukár by z toho vytiahol ešte viac a ja by som to od zvuku Metallica nerozoznal. (Druhá vec, že som možno hluchý :D).
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 14. Máj , 2009, 12:22:49 » |
|
chemickost poda podla mna zanikne v dobrom mixe fakt, ked sa prida este basa a trochu viac upravi, myslim si ze to bude very good. Ale musim povedat, ze to je jeden z tych lepsich surovych zvukuv gitary co som pocul.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 18. Máj , 2009, 20:59:24 » |
|
Dnes mi skončil 30 dňový trial. Naplnili sa moje obavy - backing tracks čo som si naťahal - (cca 5 GB dat) - sú k ničomu, pýta to prachy, inak to nehrá. Pekné od nich. Škoda času. Tak som to na rok zaplatil, nepôjdem pár krát na pivo a basta.
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 26. Máj , 2009, 19:55:50 » |
|
kratka ukazka, celkom sa mi paci, x3 + impuls
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 26. Máj , 2009, 20:14:53 » |
|
kratka ukazka, celkom sa mi paci, x3 + impuls Taky huhlavy zdechlun i to pripada, neviem..nepaci sa mi to velmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|