Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:14:52 » |
|
ja som uz postahoval tisicky impulzov a medzi najlepsimi a najpouzitelnejsimi su aj z POD, takze v tomto si velmi nepolepsite podla mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:25:03 » |
|
simulacie bedne externe su lepsie, simulaciu ampu lepsiu najdete zachvilu sa pride na to ze pod x3 je vlastne celkovo horsi ako free pluginy na komp
http://recabi.net/mp3/Kyle_ZeroSystem.mp3 (nedobry zvuk ? )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:28:04 » |
|
ten chalan pouziva wagner sharp a impulzy. teraz neviem ci chces tym povedat ze to hra lepsie ako pod alebo horsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:31:02 » |
|
jtakac: Skus tieto patche http://www.glenndelaune.com/GlennDeLaune_POD_X3_Patches.zip od toho chlapika, co hra s palcom. On ma aj pod x3 live aj boss gt10. Zacal pouzivat live iba ten boss. A treba skusit hodne pouzivat volbu dvoch aparatov naraz, nech to ma gule.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:32:09 » |
|
ten chalan pouziva wagner sharp a impulzy. teraz neviem ci chces tym povedat ze to hra lepsie ako pod alebo horsie toto je wagner sharp? si si isty ze aj tato konkretna nahravka? nechce sa mi tomu verit, wagner s. takto neznie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:35:13 » |
|
akurat dneska som si tak zo zvedavosti pustil to video, co tam nastavuje zvuk metallici, secko som nastavil tak isto ako on a ten zvuk je uuplne iny, ako ma on ..mozno je to zvukovkou alebo kablami,fakt netusim. A pre tych odbornikov,co by teraz napisali,ze zvuk je v prstoch, tak brnkol som iba jeden powerchord a uz to bolo uplne ine. Ale skusal som to len na jednej gitare,co ma no name snimace.
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:36:47 » |
|
toto je wagner sharp? si si isty ze aj tato konkretna nahravka? nechce sa mi tomu verit, wagner s. takto neznie.
napis mu je to fajn chalan on ti odpovie. ja nepouzivam taketo techniky takze detailne sa o to nezaujimam. ale viem ze tito chalani najviac pouzivaju Revalver 3 a wagner + tie ich impulzy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:39:52 » |
|
ten chalan pouziva wagner sharp a impulzy. teraz neviem ci chces tym povedat ze to hra lepsie ako pod alebo horsie ee kamo podik “Modern Metal” by Kyle of Zero System and Bloodjinn Modern Metal (Full Band Mix) Recording notes: This recording features a Jackson COW 6 string with EMG 85 pickups into a Line 6 POD X3 guitar effects processor into Recabinet’s “Ghandi” 6L6 57 cap impulses.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:40:44 » |
|
akurat dneska som si tak zo zvedavosti pustil to video, co tam nastavuje zvuk metallici, secko som nastavil tak isto ako on a ten zvuk je uuplne iny, ako ma on ..mozno je to zvukovkou alebo kablami,fakt netusim. A pre tych odbornikov,co by teraz napisali,ze zvuk je v prstoch, tak brnkol som iba jeden powerchord a uz to bolo uplne ine. Ale skusal som to len na jednej gitare,co ma no name snimace. Ina gitara, ine snimace. Vzdy ked som hral cez ine snimace, tak som musel zvuky kompletne prekopat. Ale aj ja som zistil, ze ked som pouzival kabel (obycajnu tienenu dvojlinku) do zvukovky, tak sa mi kus stracali vysky oproti usb.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 12. Apríl , 2009, 12:44:37 » |
|
ee kamo podik “Modern Metal” by Kyle of Zero System and Bloodjinn Modern Metal (Full Band Mix) Recording notes: This recording features a Jackson COW 6 string with EMG 85 pickups into a Line 6 POD X3 guitar effects processor into Recabinet’s “Ghandi” 6L6 57 cap impulses. no tak pod im to zneje podobne tie impulzy to najviac ovplyvnia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 12. Apríl , 2009, 13:04:00 » |
|
na slovensku je to mozna nezvykle ze aky super zvuk ale na soundclick je takto "kvalitne" nahratych 90% demacov kazdy to pouziva je to lacne a dostupne za malo penazi vela muziky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 12. Apríl , 2009, 13:09:16 » |
|
vyborne zvuky z toho lezu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 12. Apríl , 2009, 14:36:48 » |
|
Chcem sa spýtať majiteľov Line6 Pod X3, či nemajú problém s vypadávaním USB pripojenia pri nahrávaní, prehrávaní alebo editovaní cez pc. Čítal som o tom na tomto blogu: http://www.marshallmalinovsky.cz/news/line-6-usb-audio-drop-out/. Chcem si kúpiť túto hračku na doma na nahrávanie do notebooku a ak to fakt padá, to by nebolo veľmi dobré. Dík za info.
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 12. Apríl , 2009, 14:39:08 » |
|
Chcem sa spýtať majiteľov Line6 Pod X3, či nemajú problém s vypadávaním USB pripojenia pri nahrávaní, prehrávaní alebo editovaní cez pc. Čítal som o tom na tomto blogu: http://www.marshallmalinovsky.cz/news/line-6-usb-audio-drop-out/. Chcem si kúpiť túto hračku na doma na nahrávanie do notebooku a ak to fakt padá, to by nebolo veľmi dobré. Dík za info. Ak mas USB 2.0, tak by si nemal mat ziadny problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|