Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 11:41:51
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: John Sykes  (Prečítané 2691 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
wsnake
okukávač

Príspevkov: 4

« kedy: 28. August , 2007, 19:12:38 »

Co poviete na Sykesa... ?  Myslim ze album WS 87 bola a stale bude pecka... tam sa zviditelnil po tom ako hraval v Thin Lizzy nikde som ho tu nenasiel chudaka stareho :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #1 kedy: 28. August , 2007, 20:56:53 »

Tocil na WS 87 vsetky gitary ? Lebo tie su naozaj paradne, aj beglajty, aj sola. Viac sa mi to lubi ako Vaiove preludovanie o rok neskorej.
Zaznamenané
wsnake
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #2 kedy: 29. August , 2007, 02:20:24 »

No myslim ze to robil on. Aspon podla dostupnych info.. Malo to tie, gule ktore tomu Vai nikdy nedokazal dat :) Skoda ze Coverdale ma prejav jak buzerant resp. Taky slizsky ... Hlas ma super len ten prejav.ked pozeram stare klipy tak sa inac smejem :) Teraz tam hra Doug Aldrich a celkom mu to ide... :)
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #3 kedy: 29. August , 2007, 18:57:36 »

... mne sa paci Blue Murder. Hlavne prvy album ...
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #4 kedy: 26. Júl , 2011, 21:07:34 »

takze portnoy sa spaja s johnom a pracuju na novom projekte - albume, portnoy to nazval, ze dalsia "real band" popri Adrenaline Mob...neviem ci, by sa uz nemala aj vytvorit tema "Portnoyove projekty" :D nakolko je vcelku plodny za posledne obdobie :)

http://www.mikeportnoy.com/forum/m2692425-p2.aspx
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #5 kedy: 30. Júl , 2011, 16:22:54 »

...neviem ci, by sa uz nemala aj vytvorit tema "Portnoyove projekty"
Neviem, ci projekty je to spravne slovo. Terapie sedi mozno aj viac.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #6 kedy: 15. November , 2012, 14:27:42 »

neviete ci nahodou John nechysta nieco nove? rad by som od neho videl nejaky projekt z poslednej doby... Na zdravie!
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #7 kedy: 15. November , 2012, 15:11:23 »

co ja viem, tak jeho meno sa zvycajne sklonuje okolo Thin Lizzy, teda neviem, ale asi ide o znovuvzkrieseny projekt, ale to je bez zaruky....ale mozno si to len pletiem s tym, ze ma svoj band a kazdorocne je organizovany koncert, ako spomienka na Phila Lynota, ci Thin Lizzy a tam je ustrednou postavou...
Zaznamenané
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #8 kedy: 30. November , 2012, 21:33:01 »

Bravooo Mne sa Sykes paci gitarovym prejavom aj spevom, ci uz v Thin Lizzy alebo Blue Murder...do Lizzy prisiel, ked uz prakticky boli na zostupe, slavou a najma hudobne, ale spestril to tam po nemastnom-neslanom Snowy White-ovi. Skoda, ze nehral s Garym (nech mu je zem lahka), ale to by Scott (Gorham) nikdy nedopustil Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.