joe
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 17. September , 2007, 06:48:34 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2007, 07:21:35 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. September , 2007, 08:30:05 » |
|
Skoda že bývaš tak daleko ,na to pivo by som s tebou isiel -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. September , 2007, 08:39:44 » |
|
kedy hrate v Bastione, Joe?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. September , 2007, 08:42:24 » |
|
Pridem aj ja a rad pokecam s "odbornikmi" na temu zvuk gitary a aparaty :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 17. September , 2007, 09:03:39 » |
|
A porovnaval uz niekto dva rovnake stare aparaty vedla seba?
U starych ampov mozu byt stare ,zaoxidovane ,volne kontaky patic. Mozu byt zostarnute kondenzatory, lampy, mozu byt zle nastavene pracovne hodnoty lamp. Niektore suciastky aj starnu a menia aj svoje hodnoty. (ako ludia - haha) (nehovoriac o tom ,ze mohlo byt nieco odpalene a opravovane - napr. trafo)
Takze u starych aparatov to moze byt tak ,ze co aparat to originalny "jedinec".
A ked sa to aj k autam prirovnavalo: Mame na firme dve rovnake auta s rovnakym motor aj vybavou (Citroen C2). A kazdy motor vrci a taha inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. September , 2007, 09:11:17 » |
|
Stare aparaty su ako stare baby a auta ...maš ich,lebo nemaš na nove..hahahahah
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. September , 2007, 09:13:26 » |
|
kedy hrate v Bastione, Joe?
dam vediet musim sa dohodnut s majitelom on chce aby som mu dal niekolko terminov takže tam budeme viac x...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. September , 2007, 09:16:53 » |
|
Stare aparaty su ako stare baby a auta ...maš ich,lebo nemaš na nove..hahahahah kludne ta odbremenim od starych plexin, voxov, selmerov, fenderov, hiwattov, orangov aby si mal na nove
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. September , 2007, 09:48:59 » |
|
Stare aparaty su ako stare baby a auta ...maš ich,lebo nemaš na nove..hahahahah Pozri si ceny starych Plexin a novych a zistis, ze stare v povodnom dobrom stave maju aj 10 nasobne vyssie ceny. To mas ako s vintage gitarami. Nove tak nehraju, tak stare idu s cenami hore. Takisto je to s aparatmi. Ci myslis, ze si tie stare za astronomicke ceny ludia kupuju len preto, aby ich dali do pivnice a mali ich ako stary kram? Nesledujes moc asi zahranicne stranky. U nas na malom zaprdenom Slovensku su pomery uplne ine.
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2007, 09:51:08 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 17. September , 2007, 10:09:39 » |
|
..tak Progrocker, ale jamovať v pivnici by si mohol aj v USA, nikto Ťa tu nedrží...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. September , 2007, 10:34:55 » |
|
..jasne. ked chce mať niekto "modrého mórica" a má prachy, nech si ho zoženie, a dá medzi ostatné známky..ale serie ma, keď nikto hrá v pivnici a mudruje o veciach...keby ho postavili na pódium, tak by bez kilometrového halu..ktorý by to skryl..... nezahral ani Prší-prší a kritizuje tu Šebanov alebo Tóthov zvuk...je už sila
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. September , 2007, 11:23:14 » |
|
ale serie ma, keď nikto hrá v pivnici a mudruje o veciach...keby ho postavili na pódium, tak by bez kilometrového halu..ktorý by to skryl..... nezahral ani Prší-prší a kritizuje tu Šebanov alebo Tóthov zvuk...je už sila Vobec netusim co Ta tu serie, keby mna mali srat taketo veci, tak uz by ma asi 5x porazilo. Teba som nepocul hrat a nerypem do Teba, tiez neviem ako hras a ani ma to nezaujima. Len pisem sem svoj nazor, tak nechapem, co Ta to co ma nasierat. Ak nemas argumenty, tak sa aspon zbytocne nenasieraj, nervy mas len jedny. Sebanov a Tothov zvuk si tu mozem v klude skritizovat, mam ine predstavy o zvuku, ich zvuk sa mi nepaci, hotovo. Naco z nich robit nedotknutelne modly. Vobec nechapem tento arogantny pristup, ak niekto obcas hra na podiu (co konieckoncov neviem ci vobec hras) tak to Ti automaticky dava pravo sekat tu majstra a tatkovsky poucovat a napadat inych? Ja som tu dal ukazok dost, daj sem aj nejake svoje, ked si taky machersky podiovy profi hrac.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. September , 2007, 11:38:55 » |
|
ja sa sice v aparatoch nevyznam,ale niektori ludia tu fakt pisu blbosti ..je uplne jedno,ze niekto hral na vsetkych ampoch sveta,to ho este neopravnuje hodnotit,ktory aparat je bohovy a ktory na picu. Vlaste moze to tvrdit,ale je to iba JEHO OSOBNY nazor. Pretoze roznym ludom sa paci rozny zvuk,uz sme sa tu o tom bavili velakrat. Ked bude chciet niekto hrat hudbu 60tych rokov,tak preco by to nemohol hrat na ampe so 60tych rokov? ved vtedy ti hudobnici hrali presne na takych istych ampoch,nie? joe - kedze si uz dlhorocny profik a hral si uz uplne na vsetkom a chodis po celom svete,mohol by si hodit aj nejake ukazky,lebo sebavedomie mas fakt velke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|