Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 17:52:20
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Stare vs. nove aparaty  (Prečítané 11119 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 17. September , 2007, 11:40:04 »

Dobrý nápad, hoď tu niečo poriadne a vlastné.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 17. September , 2007, 12:07:17 »

a das aj nejake svoje ukazky,ci budes stale pokracovat iba v teoretickej rovine? :)

joe tu nechaval ukazku. bolo to v teme ... eeeeeeeeeeeee ... pockaj, daval tam fotku balalajky.... nespomeniem si, ale nejaka pitoma tema tusim...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 17. September , 2007, 12:08:53 »

joe tu nechaval ukazku. bolo to v teme ... eeeeeeeeeeeee ... pockaj, daval tam fotku balalajky.... nespomeniem si, ale nejaka pitoma tema tusim...

viem - kurtova tema o hrani na spanielke, ci co
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #33 kedy: 17. September , 2007, 12:14:17 »

Povymazával som všetky príspevky, ktoré reagovali na zmazané veci, alebo ktoré sa zaoberali invektívami od prasaťa cez fyzickú likvidáciu až po švagrov na vyšetrovačke. Ukľudnite sa, chalani!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #34 kedy: 17. September , 2007, 12:15:04 »

Si najlepšiiii
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #35 kedy: 17. September , 2007, 12:17:39 »

takže kamoši nemusim ist na ferovku...UFF
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 17. September , 2007, 12:19:59 »

Tiež som radšej, keď sa veci vybavia na úrovni.
Zaznamenané
kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #37 kedy: 17. September , 2007, 12:21:29 »

...aj ja...
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #38 kedy: 17. September , 2007, 12:23:31 »

Povymazával som všetky príspevky, ktoré reagovali na zmazané veci, alebo ktoré sa zaoberali invektívami od prasaťa cez fyzickú likvidáciu až po švagrov na vyšetrovačke. Ukľudnite sa, chalani!

to je skoda. nemyslim ze hned premazat vsetko riesi. ved nech si ludia spravia obraz ako kto vystupuje a ako podklada svoje argumenty.
Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #39 kedy: 17. September , 2007, 12:40:47 »

som jebo z lesa a co na tom zalezi aky sa mi paci zvuk a aky sa mi paci aparat. mam 30 rocny fender, ktory pojde prec len preto, lebo mi nestaci vykon. ak mi donesiete ventilator co bude hrat, tak ho kludne kupim. argumentacia ze si neni profik tak nesud je mozno dobra na male decka ktorym treba bububu aby zmenili nazor. kazdy nech si hraje na co chce, ale robit zo subjektivneho azoru svatu pravdu...
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #40 kedy: 17. September , 2007, 12:42:59 »

No asi by som to v skratke zhrnul tak, ze kazdy nech si zvoli amp podla toho co chce hrat a aky hlada zvuk. Takyto zvuk ako v tej ukazke od Joea nespravi moj amp a ten Engl alebo hociaka Mesa, VHT nespravi zase ziaden zvuk mojho aparatu. S vhodnym pedalom by taky zvuk moj amp spravil v pohode. Inak by boli uplne nekompatibilne. A o tom to cele je. Akurat sa netreba moc nafukovat a mat prilis silacke a arogantne reci.

V kazdom pripade je to uz cele offtopic.  
« Posledná zmena: 17. September , 2007, 12:52:44 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
predator
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 17. September , 2007, 12:44:39 »

Múdro!
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #42 kedy: 17. September , 2007, 15:26:04 »

Doprcic! Som pocul ze sa tu zbehla nejaka mela.. a ja som tu nebol! Kua, nema niekto zaznam? Ze by som si este rypol aj ja hoci pozde?  ha ha ha ha ha ha aj ja chcem niekoho vyfuckovat velkym stylom  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #43 kedy: 17. September , 2007, 15:33:24 »

Nikto nepochybuje o tom, ze joe hajso je spickovy gitarista. Ale tiez nechapem ten patent na rozum :)
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #44 kedy: 17. September , 2007, 15:35:19 »

Nikto nepochybuje o tom, ze joe hajso je spickovy gitarista. Ale tiez nechapem ten patent na rozum :)
ani ti neviem, Joe je celkom fasa typek.. mozno je to ina odnoz rockoveho buranstva aku ma Vadim  Som frajer  ha ha ha
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.121 sekund, 23 otázok.