Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 21:11:15
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: mesa dual rectifier  (Prečítané 87292 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #105 kedy: 14. August , 2009, 10:53:47 »

Nepocul, netreba. Reagoval som, bo sa tu niekto nedavno bil do prrrs, ze na JSXku ten zvuk natocis. Tak ako lacnejsia varianta Recta by to mohlo byt, nie?   Popiskujem si

...
Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Nikdy som nenapisal, ze na tom natocim TAKY ISTY zvuk, ale napisal som, ze natocim podobny zvuk Recto. Dokonca sa mi ovela viac paci, ako samotne Recto.  Žmurk
Majko, do prrrs sa tu bije x ludi s roznymi nazormi, s mnohonasobne vacsimi blbostami.
Zvuk je vecou vkusu. Nechcem sa uz "hadat" ako hra JSX v porovnani s inymi zosikmi. Pre mna je to super amp - kto nevyskusal aspon tyzden, tak nepochopi. :)
Takisto ako aj XYZ aparatov je super a nezatracujem ich. Pisem len svoje osobne pocity, skusenosti. Ty by si povedal, ze hralo Recto lepsie ako JSX v priamom porovnani. Ci by slo o sebaklam , alebo lojalitu - to uz neviem posudit...  ha ha ha
 Na zdravie!
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #106 kedy: 14. August , 2009, 10:55:59 »

Aj to je zbytocne zlozite.  Žmurk

tak kebyze to mozem doma vykurit tak hram gitara - kabel - hlava  Zdravíčko
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #107 kedy: 14. August , 2009, 11:29:01 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Nikdy som nenapisal, ze na tom natocim TAKY ISTY zvuk, ale napisal som, ze natocim podobny zvuk Recto. Dokonca sa mi ovela viac paci, ako samotne Recto.  Žmurk
Majko, do prrrs sa tu bije x ludi s roznymi nazormi, s mnohonasobne vacsimi blbostami.
Zvuk je vecou vkusu. Nechcem sa uz "hadat" ako hra JSX v porovnani s inymi zosikmi. Pre mna je to super amp - kto nevyskusal aspon tyzden, tak nepochopi. :)
Takisto ako aj XYZ aparatov je super a nezatracujem ich. Pisem len svoje osobne pocity, skusenosti. Ty by si povedal, ze hralo Recto lepsie ako JSX v priamom porovnani. Ci by slo o sebaklam , alebo lojalitu - to uz neviem posudit...  ha ha ha
 Na zdravie!

nooo, ospevoval si to riadne, potom si sa vzdy nejako poopravil ze nie taky isty, ale chvalospevov ze to "tam je" bolo dost. ked ta niekto vyzval ze sak nech to nahras, tak si mal plny kybel vyhovoriek ako nemusis nikomu nic dokazovat. takze to bitie do prs bolo celkom k veci. obcas to znelo tak, ze si na JSX natocis aj zvuk topora pocas basoveho sola  :) to ze sa to tebe zda je fajn, len to su take iste subjektivne myslienky na fore ako mnoho inych ktore tiez povazujes za bitie sa do prs  Na zdravie!
pripomina mi to predatora, ktory si kupil vampa ci co a tvrdil ze tam ma identicky zvuk ako Europe na CD. skoda ze to nikdy nebol ochotny nahrat a stale sa odvolaval na otrasne znejuce ukazky nejakej zabavovky ktoru natacal vo svojom studiu.
Zaznamenané

o-yep sro
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #108 kedy: 14. August , 2009, 11:33:28 »

nooo, ospevoval si to riadne, potom si sa vzdy nejako poopravil ze nie taky isty, ale chvalospevov ze to "tam je" bolo dost. ked ta niekto vyzval ze sak nech to nahras, tak si mal plny kybel vyhovoriek ako nemusis nikomu nic dokazovat. takze to bitie do prs bolo celkom k veci. obcas to znelo tak, ze si na JSX natocis aj zvuk topora pocas basoveho sola  :) to ze sa to tebe zda je fajn, len to su take iste subjektivne myslienky na fore ako mnoho inych ktore tiez povazujes za bitie sa do prs  Na zdravie!
pripomina mi to predatora, ktory si kupil vampa ci co a tvrdil ze tam ma identicky zvuk ako Europe na CD. skoda ze to nikdy nebol ochotny nahrat a stale sa odvolaval na otrasne znejuce ukazky nejakej zabavovky ktoru natacal vo svojom studiu.
:)
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #109 kedy: 14. August , 2009, 11:45:44 »

. takze to bitie do prs bolo celkom k veci.

fore ako mnoho inych ktore tiez povazujes za bitie sa do prs  Na zdravie!

este si musi kupit prs a bude do nej bit  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #110 kedy: 14. August , 2009, 11:48:32 »

musim sa zastat Branka. svojho casu som si ujebal Revalver III (uz som ho ale zase aj vratil  Zdravíčko ) a tam to vsetko je a mozem povedat, ze aj JSX, aj Recto a aj VK a 61neviemkolko hraju vsetky rovnako  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Metal_Master
nováčik
*
Príspevkov: 67

« Odpoveď #111 kedy: 15. August , 2009, 14:41:37 »

Nevedel by mi niekto poradit? Staviam iba preamp, bez koncaku a do preampu ide feedback z vystupneho trafa. Co s tym? Da sa to nejak nahradit, aby to malo podobny charakter zvuku?
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #112 kedy: 15. August , 2009, 16:05:56 »

Pre mna je to super amp - kto nevyskusal aspon tyzden, tak nepochopi. :)

Hypoteticky: Chcem kupit zosik ,idem do predajne a čo? Budem tam skušat a bivakovat tyžden,aby som pochopil,že je to super amp?  Alebo ina varianta: Kupim ho,budem doma skušat tyžden aby som pochopil a nakoniec pochopim,že to vobec nie je amp podla mojich predstav ? Dalšia varianta: Požičaj mi JSX na tyžden aby som pochopil,že je to super amp.  :) Alebo jak to mam vlastne urobit?   Prečo to musí trvat tyžden aby som dospel k tomu,že ten amp je super?
« Posledná zmena: 15. August , 2009, 16:10:37 od udry » Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #113 kedy: 15. August , 2009, 16:07:10 »

Nevedel by mi niekto poradit? Staviam iba preamp, bez koncaku a do preampu ide feedback z vystupneho trafa. Co s tym? Da sa to nejak nahradit, aby to malo podobny charakter zvuku?
Urob tam ten presence pasívny a  módy vintage-modern a raw vynechaj.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #114 kedy: 15. August , 2009, 16:10:34 »

...Alebo jak to mam vlastne urobit?
Kup si Recto, najlepsie Roadster a budes najspokojnejsi !  Žmurk ha ha ha
 Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #115 kedy: 15. August , 2009, 16:11:49 »

Kup si Recto, najlepsie Roadster a budes najspokojnejsi !  Žmurk ha ha ha
 Na zdravie!
A Roadking II by nestačil ? Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #116 kedy: 15. August , 2009, 16:30:59 »

A Roadking II by nestačil ? Bavím sa skvele
To sa musis spytat ludi, co citaju Muzikus a rozne recenzie ohladom konkretnych aparatov. Taki vedia najlepsie. A mozes to rovno aj kupit za super cenu slovenskeho predajcu.  Žmurk Bavím sa skvele
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #117 kedy: 15. August , 2009, 16:39:49 »

ale ne vazne na co si po tyzdni dosiel? :) lebo vacsinou je to fakt tak ze pichnem hram a paci sa mi to alebo nie :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #118 kedy: 15. August , 2009, 16:47:34 »

ale ne vazne na co si po tyzdni dosiel? :) lebo vacsinou je to fakt tak ze pichnem hram a paci sa mi to alebo nie :)
Samozrejme. Mne sa v predajni tiez pacil hned. Ale su typy zosikov, ktore musis skusat dlhsie, napr. fakt taka Mesa. Pamatam sa, ako mi Majo hovoril, ze prisiel do Polska, kde kupoval Roadster, ze zapojil a nic. Proste nepacilo sa mu to... Amp za (neviem presne) 70 tis. a nic. A az po case mu prisiel na chut.
JSX ma velmi specificky EQ. Pohnes s vyskami o jeden stupen a mas inu FARBU zvuku. Takisto stredy, basy, hlasitost... Taktiez VELMI vela robi gitara, ako na kazdom zosiku. Inak sa sprava aparat so Singlami, inak s HB. A uz len tu moze vzniknut XY nazorov, ako ten amp hra (to je jedno aky momentalne).

Udry: Niektore Tvoje otazky mi pridu scesne vzhladom nato, ze Tvoje prispevky vyznievaju obrovskymi skusenostami vo viacerych oblastiach vedy a techniky...  Žmurk
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 15. August , 2009, 16:48:01 od Branko » Zaznamenané

Metal_Master
nováčik
*
Príspevkov: 67

« Odpoveď #119 kedy: 15. August , 2009, 16:50:12 »

Urob tam ten presence pasívny a  módy vintage-modern a raw vynechaj.
tak by sa to dalo vyriesit, ale ja by som tam tie mody chcel a napriklad recording preamp ich tiez ma a je to len preamp, len nan zial neviem najst schemu ako je to riesene tam Smútim
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.