Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 17:33:18
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Porovnanie aparátov  (Prečítané 70194 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #45 kedy: 24. September , 2007, 19:55:40 »

jaj joe, ked vy profici zerete len to na com este neuschol stempel vystupnej kontroly...pre cloveka co ma amp dva mesace a potom pomoze zmenit amatera na poloboha je to v pohode  Cmuk chlapci ale to je dobre, aspon si mozem kupit lacnejsie tu zhnitu sracku co v obchode rozdavas zadarmo  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Tu sračku ,kedže si mily chalan si dojdi zobrat darujem ti ju,aspon zbadam tvoj mily face.Mam aj staršie aparaty,nie len nove...dojdi navonam ,nachystam..este ti aj ulejem ...Určite sa vela od teba vela naučim,vypadaš na vyzreteho hrača,tešim sa..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #46 kedy: 24. September , 2007, 19:58:45 »

ked ostane pri ulievani, tak bude dobre  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #47 kedy: 24. September , 2007, 20:03:15 »

ked si vezmem G3 s malmsteenom + G3 s Petruccim tak podla mna mal yngvie suverenne najhorsi zvuk zo vsetkych zucastnenych...moc ujacane..kazdy mame iny nazor, ine usi..tak jak sa tebe baci bruneta so stvorkami tak mne sa paci blondina s dvojkami...hlavne, ze su vsetci spokojni

a pod ten majov roman by som dal s kludnym svedomim aj svoj skromny podpis  Žmurk
stali tam pri nom ako kopky neštasta...Mna osobne nezaujima ani jeden...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #48 kedy: 24. September , 2007, 20:05:13 »

stali tam pri nom ako kopky neštasta...Mna osobne nezaujima ani jeden...

stali a hrali, yngvie hral, pobehoval a robil show - ved co ine mu ostavalo ked mal nachuja zvuk, ze?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #49 kedy: 24. September , 2007, 20:17:15 »

Mal zvuk ako svina na chuja mali zvuk jeho doprovodni hrači...on mal taky aky ma byt,kedže nevieš aky ma byt, tak pre teba na chuja aj ked neviem aky to je ale určite si myslel dobry....lebo prečo by si hovoril to čo si nemysliš Na zdravie!
« Posledná zmena: 24. September , 2007, 20:18:06 od joe » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #50 kedy: 24. September , 2007, 20:45:27 »

Mal zvuk ako svina na chuja mali zvuk jeho doprovodni hrači...on mal taky aky ma byt,kedže nevieš aky ma byt, tak pre teba na chuja aj ked neviem aky to je ale určite si myslel dobry....lebo prečo by si hovoril to čo si nemysliš Na zdravie!

pre niekoho dobry, napr pre teba, mne sa to velmi nepacilo..je pravda, ze yngvie ma zaujal, ale jeho zvukom to urcite nebolo.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #51 kedy: 24. September , 2007, 21:20:31 »

A čím postavov?...ozaj kto ma dobry zvuk nech si rozširim obzor?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #52 kedy: 24. September , 2007, 22:15:58 »

jezis..na co sa to tu rozobera? ty mas istu predstavu o zvuku tak ako kopu inych ludi tu ma tiez svoju predstavu o zvuku...kazdy sa tu snazi tvrdohlavo pretlacat to svoje a potom sa tu vytahuju pribuzni na kriminalke, polke fora sa otvara nozik vo vrecku a podobne..  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #53 kedy: 25. September , 2007, 00:02:39 »

To by som tu menoval desiatky albumov. Vacsina by bola zo 70tych rokov, hrana na britskych aparatoch a 90% na z nich na Gibsonoch.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #54 kedy: 25. September , 2007, 10:36:18 »

jezis..na co sa to tu rozobera? ty mas istu predstavu o zvuku tak ako kopu inych ludi tu ma tiez svoju predstavu o zvuku...kazdy sa tu snazi tvrdohlavo pretlacat to svoje a potom sa tu vytahuju pribuzni na kriminalke, polke fora sa otvara nozik vo vrecku a podobne..  Bavím sa skvele
cele fora su o hovne na to si zvikni....To iste ako by sme rozoberali baby ktora je krajšia alebo lepšie suloži(niekedy, ale hovoria o suloži taky čo ešte nesuložili)a niekoho rajcuje stara tučna ciganka..HAHA....pribuzni a nožiky to je len korenie našej užasnej debaty... Ved nepiš na važnych muzikantov že maju na p... zvuk    to je ako ked povieš že SCHumacher ma na p.. auto ...Povedz že sa ti nepači.....alebo pošli možno si nahral lepši....ja to tak važne nemyslim,nepreživaj to tak tu ide o hovno .Anonimne sa tu  riešia mindraky ludi čo si niečo predstavuju  a ked sa stretnu je všetko OK Na zdravie!
Zaznamenané

kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #55 kedy: 25. September , 2007, 10:40:27 »

ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #56 kedy: 25. September , 2007, 10:40:36 »

To by som tu menoval desiatky albumov. Vacsina by bola zo 70tych rokov, hrana na britskych aparatoch a 90% na z nich na Gibsonoch.
UUUUžAsNEEE   konečne som to pochopil,dnes hraju všetci chudaci na zlych zvukoch ,lebo vyvoj ide do zadu(alebo zadku)Tak si naštartuj svoj mercedes z 68 roku a podme pretekat na mojom z 2007,ale ty už  jazdi ja sa pripojim zajtra poobede ked budeš kusok od ciela. Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 25. September , 2007, 10:48:46 »

cele fora su o hovne na to si zvikni....To iste ako by sme rozoberali baby ktora je krajšia alebo lepšie suloži(niekedy, ale hovoria o suloži taky čo ešte nesuložili)a niekoho rajcuje stara tučna ciganka..HAHA....pribuzni a nožiky to je len korenie našej užasnej debaty... Ved nepiš na važnych muzikantov že maju na p... zvuk    to je ako ked povieš že SCHumacher ma na p.. auto ...Povedz že sa ti nepači.....alebo pošli možno si nahral lepši....ja to tak važne nemyslim,nepreživaj to tak tu ide o hovno .Anonimne sa tu  riešia mindraky ludi čo si niečo predstavuju  a ked sa stretnu je všetko OK Na zdravie!

nj..len uz je tu toho vela, vsade sa riesi to iste...tym, ze som napisal napicu som myslel, ze men osobne sa nepaci (a to som tu napisal uz viacerymi sposobmi)  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #58 kedy: 25. September , 2007, 10:51:42 »

TAAAAk  ved sa tu len bavime drink: Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 25. September , 2007, 10:52:39 od joe » Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #59 kedy: 25. September , 2007, 11:02:38 »

styrioci: sak zvuk robi meno gitaristovi, ked pocujes neznamu nahravku osmahnutu klasikou a zvuk je tenky higain upistany delay ti je hned jasne ze to je yngwee podla mna ides na to zle, sak ako by to znelo keby mali vsetci rovnaky zvuk a zrovna taky ako sa ti paci..kde by potom bola ta roznorodost a diverzita stylov ktora hudbu robi tak krasnou Je to frajer Cmuk chlapci
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.