Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 02:25:22
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Katove gitary  (Prečítané 79189 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #60 kedy: 02. Marec , 2009, 13:46:11 »

ano myslim presne tu ... mozno som staromodny alebo co ja viem ... ale taketo tvary nepochopim neukrizujte ma za to ale fakt podla mojho nazoru je to grc (tvarovo este raz pripominam zvukovo to moze byt urcite len lepsie) ... ale dolezite je to ze je s nou spokojny clovek co ju robil a pouziva  Na zdravie!
Nazývat niečo grcom,len že sa to Tebe nepáči je prinajmenšom neúctivé.Človek nad týmto designerským "dielom" strávil kopec hodín...Že sa Ti to nepáči to je O.K.Ale asi by si nebol moc rád keby niekto Tvoju prácu nazýval grcom...Len toľko k tomu... Smútim
Zaznamenané
kero
nováčik
*
Príspevkov: 41

« Odpoveď #61 kedy: 02. Marec , 2009, 14:57:33 »

Nazývat niečo grcom,len že sa to Tebe nepáči je prinajmenšom neúctivé.Človek nad týmto designerským "dielom" strávil kopec hodín...Že sa Ti to nepáči to je O.K.Ale asi by si nebol moc rád keby niekto Tvoju prácu nazýval grcom...Len toľko k tomu... Smútim

pozri sa nemyslel som to ako urazku mozno to tak vyznelo nechcel som vobec urazat jeho pracu ... ved som aj pisal ze zvuk to moze mat super proste nazval som to grcom lebo mi to pripomina flak sopel, grcka hocico nemyslel som tym oznacenie vyrobku ale tvaru nemozem za to ze pri pohlade na nu mam asociaciu s takymi vecami  Nechajte ma vydýchať a este raz pisem VSETKA ucta k tvorcovi gitary JA BY SOM TO NEDOKAZAL URCITE  Žmurk
Zaznamenané

"... do i look like someone who cares about gods things ? I AM THE PAIN" ... ujo Pinhead (Hellraiser)
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #62 kedy: 02. Marec , 2009, 20:31:11 »

ano myslim presne tu ... mozno som staromodny alebo co ja viem ... ale taketo tvary nepochopim neukrizujte ma za to ale fakt podla mojho nazoru je to grc (tvarovo este raz pripominam zvukovo to moze byt urcite len lepsie) ... ale dolezite je to ze je s nou spokojny clovek co ju robil a pouziva  Na zdravie!

To, čo ty nazývaš grcom, vlastním. Hrám na to, vyzerá to fantasticky, aj to hrá výborne. Ďakujem Katovi ešte raz za super odvedenú robotu. Dal do toho kus srdca.  Zdravíčko
Zaznamenané

endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #63 kedy: 02. Marec , 2009, 21:14:58 »

zasa tak tragicky by som to nebral, proste sa mu nepaci, aspon je uprimny, ruku na srdce,c kom este nikdy nieco neevokovalo pocit ze to je grc alebo humus. mna to napada ked pocujem black metal. a tiez si na tom niekto dal pracu aj ked s low vysledkom.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #64 kedy: 02. Marec , 2009, 21:29:39 »

zasa tak tragicky by som to nebral, proste sa mu nepaci, aspon je uprimny

to je trochu mimo názor - aspoň je úprimný, keď niečo nazýva grcom..
Stačí napísať, že sa mu nepáči. Pre mňa je nádherná tá gitara. Nemusí sa samozrejme páčiť každému, o to ani nejde. Dôležité je, že sa páči mne, Katovi a je fajn, že aj mnohým ďalším ľuďom.
Zaznamenané

endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #65 kedy: 02. Marec , 2009, 21:36:00 »

Stačí napísať, že sa mu nepáči. Pre mňa je nádherná tá gitara. Nemusí sa samozrejme páčiť každému, o to ani nejde. Dôležité je, že sa páči mne, Katovi a je fajn, že aj mnohým ďalším ľuďom.

aj mne sa paci, neboj, ale myslim, ze to tak nemyslel a len mu to "uslo"
Zaznamenané
kero
nováčik
*

« Odpoveď #66 kedy: 02. Marec , 2009, 22:24:01 »

nemusis sa urazat ved som to uz napisal aspon 3 krat ze neodsudzujem tu gitaru ale som typ cloveka ktory si povie svoj nazor ... je to choroba Huh! povedal som to uplne tak ako som chcel pozri sa napisem to este raz ked som sa pozrel na ten tvar pripomenulo mi to sopel alebo grcku proste velky flak preto som to tak napisal ... alebo som radsej mal napisat ze: gitara je nadherna neviem sa jej vynakochat ja proste nie som taky typ cloveka vela krat som doplatil na to ze som stale povedal svoj nazor lenze ja ho poviem stale ... a k tomu ze ho vlastnis ved to je v pohode paci sa tebe paci sa Katovi to je najdolezitejsie  Na zdravie! ... super ved tak to ma byt Žmurk ja sa budem svojej novej gitare tesit tiez, ty mi na nu napises ze to je grcka ok je to tvoj nazor nebral by som to tragicky ... nemyslel som to ako ziadny offense alebo vysmech mam vazne respekt k nastrojom hlavne ku hand madeom dufam ze uz viac krat nebudem musiet vysvetlovat to ze z mojej strany neslo o urazku toho nastroja  Pomoooc!
Zaznamenané

"... do i look like someone who cares about gods things ? I AM THE PAIN" ... ujo Pinhead (Hellraiser)
Racius
pravidelný návštevník
Príspevkov: 243

« Odpoveď #67 kedy: 02. Marec , 2009, 22:33:10 »

nj, tiež sa mi nepáčia takéto, nazvime to, neobvyklé tvary, ale pozeral som fotky a staviteľ Kato sa s tým vyhral, je tam poriadny kus roboty, je to paráda, i keď, natrvalo by som to do rúk nevzal.
Zas ale, mne sa vôbec nepáči tvar Stratocaster, môjmu oku lahodí viac ibanezovsky superstrat Žmurk

A ešte raz, je to super Kato !  Je to frajer
Zaznamenané
kero
nováčik
*

« Odpoveď #68 kedy: 02. Marec , 2009, 22:45:32 »

zasa tak tragicky by som to nebral, proste sa mu nepaci, aspon je uprimny, ruku na srdce,c kom este nikdy nieco neevokovalo pocit ze to je grc alebo humus. mna to napada ked pocujem black metal. a tiez si na tom niekto dal pracu aj ked s low vysledkom.

aspon niekto to pochopil ako som to myslel  Je to frajer
Zaznamenané

Winc0
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 93

ta ja ne?

« Odpoveď #69 kedy: 03. Marec , 2009, 15:13:15 »

proti gustu ziaden disputat sa hovori.
mne osobne sa moc nepaci gytara typu stratocaster. viac sa mi pozdava telecaster, alebo take ako robi Ibanez abo Cort pripadne LAG.
terazky uvazujem nad novou gitkou a viem ze nekcem nic standardne. chcem nieco co nema nik, pripadne len malo ludi. hladam git. s netradicnym tvarom.
taky plamen by som bral hned.

Mozem sa pochvalit ze Kato je kamarat :-) a som presvedceny ze sa dohodneme a gitaru mi spravi on. nechcem totiz ziadnu seriovo tovarensky vyrabanu.
Zaznamenané

"Nechajte mi pravo na vlastne omyly, na moznost zvolit si, to co mam rad.
Chcem ist vlastnou cestou nie tou Vami vysliapanou, na ktorej by som stratil vlastnu tvar"

Som metlak Metallica Som metlak

Si píš!!! zmena nicku z ta ja ne? na aktualny - Winc0 Si píš!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #70 kedy: 03. Marec , 2009, 15:23:15 »

mne osobne sa katove nastroje pacia a az si raz budem chciet zadovazit originalnu gitaru v style strat (co si urcite chciet budem), obratim sa na neho..
Zaznamenané

kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #71 kedy: 04. Marec , 2009, 11:51:36 »

.Asi ta sklamem ,ale ja dva krat nevstupujem do tej istej rieky myslim co sa tyka toho plamena.Bola to velmi narocna gitara,ktora ma hlavu a patu aspom podla mna je to moje vrcholne dielo a som rad ze skoncila v tych spravnych rukach.

mne osobne sa moc nepaci gytara typu stratocaster. viac sa mi pozdava telecaster, alebo take ako robi Ibanez abo Cort pripadne LAG.
terazky uvazujem nad novou gitkou a viem ze nekcem nic standardne. chcem nieco co nema nik, pripadne len malo ludi. hladam git. s netradicnym tvarom.
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 11:54:33 od kato » Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #72 kedy: 04. Marec , 2009, 12:05:49 »

.Asi ta sklamem ,ale ja dva krat nevstupujem do tej istej rieky myslim co sa tyka toho plamena.Bola to velmi narocna gitara,ktora ma hlavu a patu aspom podla mna je to moje vrcholne dielo

ja pevne verim, ze toto bol len zaciatok tych vrcholnych gitar, este stale sa je kam posunut  Zdravíčko
Zaznamenané
Winc0
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 93

ta ja ne?

« Odpoveď #73 kedy: 04. Marec , 2009, 13:38:39 »

.Asi ta sklamem ,ale ja dva krat nevstupujem do tej istej rieky myslim co sa tyka toho plamena.Bola to velmi narocna gitara,ktora ma hlavu a patu aspom podla mna je to moje vrcholne dielo a som rad ze skoncila v tych spravnych rukach.

ty jo...  Smútim to by si ma fakt sklamal. ale dufam, ze si to este rozmyslis  Žmurk ono by to nemusel byt mozna zrovna plamen... treba pouvazovat. moznosti je habadej.
co sa tyka toho vrcholneho diela... neverim ze je to vrchol. vzdy sa da ist dalej. vzdy treba mat nejake ciele... hadam si teraz nepovies ze "vrchol som dosiahol, ta dlabem na to..."
z tvojich ruk este vyjde mnoho skvelych gitar.

« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 13:39:48 od ta ja ne? » Zaznamenané

"Nechajte mi pravo na vlastne omyly, na moznost zvolit si, to co mam rad.
Chcem ist vlastnou cestou nie tou Vami vysliapanou, na ktorej by som stratil vlastnu tvar"

Som metlak Metallica Som metlak

Si píš!!! zmena nicku z ta ja ne? na aktualny - Winc0 Si píš!!!
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #74 kedy: 04. Marec , 2009, 13:41:03 »

Mozem sa pochvalit ze Kato je kamarat :-) a som presvedceny ze sa dohodneme a gitaru mi spravi on. nechcem totiz ziadnu seriovo tovarensky vyrabanu.
ako mozes napisat gytara... ?§!.
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 22 otázok.