Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 02:59:22
Strán: 1 [2] 3 4 ... 33 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PAVOL Habera  (Prečítané 27420 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
musicman1411
stály hosť
Príspevkov: 1149

« Odpoveď #15 kedy: 03. Október , 2007, 10:42:52 »

isto na konci 80tych zac. 90 rokov hadzal sola, si pamatam na jedno z klipu, velmi pekne bolo, ale uz neviem co zac to bola piesen, mainstream nechce sola IMHO, na pekny priklad si pamatam ked este bezala relacia Kapela na Predaj, chlapik zahral krasne solo, a toten producent, taky arogantny typek: "ta to de sme, to nemozes bavit" by som mu vtedy tak daco povedal, chlapik se snazi, cvici, a dakto mu to sprdne ci zaspal dobu abo co, chcelo by to dalsiu rockovu revoluciu o ktoru sa snazim, tak by ste mi mohli pomoct  Bavím sa skvele a vytlacit tote halusky co ludom tlacia do hlavy, 50 haliernikov a podobnych *ujov.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4695

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #16 kedy: 03. Október , 2007, 10:45:22 »

Palo asi neni(na štastie)o solovej gitare..Vo svojomštyle nema na SK konkurenciu..Nadavat nanho je nizke a smiešne...Myslim už ked je niekto popularny ako on asi pre niečo to bude..Každy normalny muzikant by rad dosiahol to čo on..že hra popik?možno ho nebavi hrat rock.a asi to aj vynaša Na zdravie!
Zaznamenané

kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #17 kedy: 03. Október , 2007, 10:52:13 »

Ako jeden z mála na Slovensku dokáže čisto spievať a to aj LIVE....
Zaznamenané
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 875

« Odpoveď #18 kedy: 03. Október , 2007, 12:03:30 »

Lepsie koncerty ako mal TEAM  zaciatkom 90-tich rokov som od domácej kapely nevidel , ale ked mal solové turné so Šebanom to už akosi nebolo ono...
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 520

« Odpoveď #19 kedy: 03. Október , 2007, 12:10:55 »

mne sa Team pacil uz ako malemu decku, napriklad z Elanu som mal vtedy akysi strach.
a stale mi je Team blizsie ako Elan.

Habera je podla mna v pohode, ci sa pretvaruje v superstar za prachy tak to nechcem rozoberat, lebo kazdy sa v podstate za prachy pretvaruje a robi vela krat koli prachom aj to co nechce robit. A rozoberat aky je muzikant nema cenu lebo som jeho skill nikdy neskumal
Zaznamenané
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3396

« Odpoveď #20 kedy: 03. Október , 2007, 13:05:41 »

neviem odkial ste pobrali, ze je Habera nejaky gitarista. hej, doprevadza sa na spanielke. ale to robi aj hammel a tiez ho nepovazujeme za gitaristu.

ja haberu ako spevaka nemusim, pre mna je to priemer priemeru. najhorsie, co som asi pocul bolo Evanielium o Marii - je z toho aj obraz a uz par razy to reprizovali v telke. fakt dost zle. velmi zle su aj niektore tie solovky, taka ta pesnicka o zvonarovi, ci co. a nejake duety s gottom a dvorskym co su tiez z toho obdoboa - tak to je tiez dost zle. inak mam doma nejake demace z mladosti este pred Teamom - tak to je tiez horsie nez zle. tie ostatne veci s Teamom a tak - tak sice nie zrovna zle, ale ani nijak uzasne dobre - priemer priemeru.

co sa musi nechat je jeho skladatelsky potencial - napisal vela vela pesniciek, pre seba, aj pre inych - sice ludovy zaner pre vsetkych, ale v pohode, nikoho neurazi... to nedokaze zase barskto.

ze je dlho na scene ? to nech je meritko cohosi pri dnesnych mladych kapelach, nie prezitkov socializmu. na Slovensku este neexistoval "seriozny" showbiznis (a do dnes sa formuje len horko tazko) a tito ludia tu boli hotove hviezdy. uz sice pomaly zhasinaju, ale trva im to pomaly 20 rokov.
Zaznamenané

kovrom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 03. Október , 2007, 13:37:30 »

Rasťo. musím Ti oponovať..Paľo začínal niekde inde..poznám to dosť dobre..potom prišiel ku Griglákovi a spravili spolu kapelu..potom ho Kinček posunul do teamu..bez neho by Team nebol Teamom...neviem či to porovnávaš so svetovou produkciou, lebo ak si pustíš pesničku Je to vo hviezdach, je to jasný plagiát pesničky..We build this city of Rock n roll..ale zas šikovne urobený..Mne príde jeho produkcia dosť dobre urobená, lebo celé je to len o pesničke..tá je najdôležitejšia..a myslím, že jeho pár veci dosť zľudovelo.... bavil som sa o tom, že Paľo spieva čisto..dnes je už ďaleho aj zo zvukom..neviem či si počul TEAM LIVE IN PRAHA..dosiaol to..čo sa nám zatiaľ nepodarilo.....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 3396

« Odpoveď #22 kedy: 03. Október , 2007, 13:42:59 »

Ja som ho hodnotil ako spevaka. Spievat cisto..... OK, ale aj tak priemer. Prave tie demace s Griglakom som myslel - bol sice mlady a neskuseny, ale otras otras. Stale hovorim ako o spevakovi...

Ano aj Team a aj Habera solo su solidne urobene veci, mozno najsolidnejsie z toho, co sa v tych ich slavnych obdobiach urobilo. Vsak to istu dobu zarabalo aj najviac prachov, takze preco by to nemalo mat najsamprofi kvalitativnu uroven. Aj hudobne to funguje - su to pesnicky, ludom sa pacia - vsetko berem.
Zaznamenané

kovrom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 03. Október , 2007, 13:47:13 »

Vsjo jasno.. Som frajer
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #24 kedy: 03. Október , 2007, 15:34:44 »

Nyslím si že celkom slušne hrá na gitare
Ty si taky srandista.O kazdom o kom zalozis temu napises toto  ha ha ha
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 7903

« Odpoveď #25 kedy: 03. Október , 2007, 15:48:39 »

ak si pustíš pesničku Je to vo hviezdach, je to jasný plagiát pesničky..We build this city of Rock n roll

a fakt to som si nikdy neuvedomoval :)
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1519

« Odpoveď #26 kedy: 03. Október , 2007, 16:58:45 »

palo ma ocividne dobre nacviceny mucennicky vyraz :)

v zivote by som nepovedal, ze prave on bude mat gitaru JP model   ?§!.

inak navrhujem aby sa tato tema presunula z "ini zaujimavi muzikanti" do "forum o vsetkom", lebo Habera je vsetko len nie zaujimavy muzikant  Popiskujem si
« Posledná zmena: 03. Október , 2007, 17:01:40 od asdfg » Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 914

« Odpoveď #27 kedy: 03. Október , 2007, 17:06:31 »

on ma petruciovku? ja som ho videl minule s rickenbekerkou tak to si asi
dobre zarobil... Bavím sa skvele
inak ta gitara ma taku tu chameleonovsku farbu ako ta jedna starsia nokia
ze meni farby podla svetla ake na nu svieti, na g3 tokyo to je pekne vidiet,
jeden zaber tam ma petruci cervenu dalsi zelenu, ciernu ?§!. Beeee

edit: s tou satkou vizera jak cisty koko*t
« Posledná zmena: 03. Október , 2007, 17:07:40 od hangar_18 » Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2202

« Odpoveď #28 kedy: 03. Október , 2007, 19:43:05 »

na tej fotke ale ved vobec nejde o tu gitrau, ale o ten preciteny vyraz  Si píš!!!
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 221

Slow Child Try

« Odpoveď #29 kedy: 03. Október , 2007, 21:47:52 »

Habera spieva cisto ok, ale ved spieva uplne jednoducho, minimum okras, frazy stale tie iste, to jak keby poviete ze typek z No Name spieva (pre mna rozprava) cisto. Pre mna je Habera pozostatok zo socializmu, nehovorim ze je to cisty grc ale mne nic nehovori. A podla mna az take pravo kecat do spevakov nema, takisto jak Rolincka ktora skoro dusu vyplula ked zacala akze nazvucovat vtedy to divadlo. Som odpadaval.  ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 33 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.133 sekund, 21 otázok.