mimochodom od mojej davnej poslednej navstevy mam novu gitaru, vcera mohli pani vidiet na koncerte...
je to napodobenina les paul...nevydarena napodobenina :D od cinskej firmy SX
je to sunburst, ma dva humbuckre a je strasne, ale nehorazne tazka, ako keby bola robena z nejakeho duboveho dreva :D
v kazdom pripade sa mi na nu hra ovela lepsie, ako na tej yamahe, ale to by sa mi asi na vsetkom hralo lepsie
okrem tej velkej hmotnosti by som jej nevytkol nic, lak je na nej kvalitny, ziadne hrbolceky, pri transporte sa s nou vobec nemaznam a nosievam ju v roztrhanom puzdre, ktore som dostal v tom packu so starou yamahou a SXka stale zije, ma velmi prijemny krk, ktory super padne do ruky a jedine, co mi na nom prekaza je, ze ked sa mi spotia ruky, tak sa mi lubi vysmykovat, ale to asi kazda gitara, lebo maju hladky lak...
na to, ze stala tusim 10 alebo 11 tisic korun je podla mna dost dobra, uz som sa s nou aj nahraval a pacil sa mi jej zvuk, ktory je v kombinacii s voxom ad50 presne taky, o akom som snival...len je na nej az prilis vidno, ze sa chce podopat na LP, ale nemoze, lebo SX nemaju licenciu.
samozrejme, ze ked budem mat peniaze a vydrzi mi to s The Bag Of Bones, tak si kupim originalny sunburst