Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. Október , 2007, 10:36:32 » |
|
Diky, ale este riesim aj bednu alebo nove repraky a neviem co este.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. Október , 2007, 10:45:51 » |
|
pozrel som si tu webku,len som tam nenasiel nikde ukazky k tym ampom. Lebo sa tam spomina,ze su tam aj ukazky..zeby som bol slepy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. Október , 2007, 11:16:53 » |
|
gerhat, prosound, excellent ... to je vsetko pod jednou hlavickou, alebo ako to je. niekde mi to uz niekto vysvetloval, ale mam v tom totalny zmetok.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. Október , 2007, 11:30:16 » |
|
Excellent a Prosound sú staré "legacy" značky, ale nakoľko sa zistilo, že obdobne znejúce značky už vo svete existujú (hoci sa netýkajú práve gitarových aparátov), padlo rozhodnutie o rebrandingu.
Aktuálna značka je GERHAT.
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2007, 11:30:42 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. Október , 2007, 11:36:03 » |
|
aha, dik za odpoved, bolo to velmi matuce, ked sa furt niekde objavovalo ine oznacenie, pricom to stale smerovalo k jednemu zdroju.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 16. Október , 2007, 11:51:03 » |
|
Gerhat je ovela lepsi nazov ako Prosound ci Excellent.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Október , 2007, 15:16:14 » |
|
Gerhat je ovela lepsi nazov ako Prosound ci Excellent.
Tiež si myslím.. Díky predátor za info, keďže sa mi preamp páčil z ukážok, aj sa mi páči filozofia 2 gainových odlišných zvukov s funkciami na sólo, kde sa na všetko dá nastaviť iný pomer hlasitosti - čiže 5 rôznych zvukov, ktoré sa dajú nohou prepínať. Tak som si to predstavoval. A cena je viac ako priaznivá.. Mimochodom je tam zabudovaný speaker simulátor na výstup do kompu, ten funguje aj ako sluchátkový výstup, takže sa dá pekne cvičiť aj v tichosti. Hneď som si aj objednal tento preamp Golem u pána Gerharta ešte doplnený o výstupný volume potenciometer - keby som šiel priamo do koncáku, mohol som si regulovať aj celkovú hlasitosť a nie nastavovať všetky úrovne opäť samostatne. A dal som si tam aj prirobiť krytku na všetky potenciometre, nech sa mi pri prenášaní nerozhodia už nastavené zvuky, prípadne pri zošlapávaní nohou som nezavadil o potenciometre. Výstupná celková hlasitosť bude mimo krytky. Teším sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 16. Október , 2007, 17:18:34 » |
|
aaa..takze golem dobija aj zapad predator- ved supni aj sem tu recenziu co si pisal
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2007, 17:20:16 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. Október , 2007, 17:35:48 » |
|
Jasne - ked sa ho trochu nabazis, rad si ho na chvilku zicnem. Cize to je riadny preamp ? Alebo skreslovak.
Je to normálny preamp ... má to 5 kanálov a jeho výstup na vybudenie koncákov stačí až až ... skúšal som na svojom upravenom Mone aj na novom 6L6 koncáku Gerhát TubePowerAmp 50.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 16. Október , 2007, 17:36:04 » |
|
ked bude zaujem mozem potom priniest rackoveho GOLEMa (podobny ako podlahovy len zvlast equalizer na kazdy kanal + presence a depth na kazdy kanal) na nejaky test + k tomu koncak EL34, tiez od firmy GERHAT... a neskor, koncom tohto roka mam od nic hlavu na sposob GOLEMa...4 kanal + jumpy na sola, 50W, dva obvody v koncaku (EL34 aj 6L6) a moznost vyberat lampy pre kazdy kanal zvlast, v master sekcii presence a depth ktory sa da vypinat footswitchom, slucka (da sa prepinat paralelna a seriova) a tiez sa da ovladat footswitchom, znizenie vykonu na polovicu a mnohe mnohe ine vychytavky + makame aj na imageovej stranke tohto aparatu a ked sa vvsetko podari bude to vyzerat vazne k svetu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. Október , 2007, 17:54:23 » |
|
no ako som to precital tak sa mi zacali zbiehat slinky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 16. Október , 2007, 18:44:39 » |
|
a neskor, koncom tohto roka mam od nic hlavu na sposob GOLEMa...4 kanal + jumpy na sola, 50W, dva obvody v koncaku (EL34 aj 6L6) a moznost vyberat lampy pre kazdy kanal zvlast, v master sekcii presence a depth ktory sa da vypinat footswitchom, slucka (da sa prepinat paralelna a seriova) a tiez sa da ovladat footswitchom, znizenie vykonu na polovicu a mnohe mnohe ine vychytavky + makame aj na imageovej stranke tohto aparatu a ked sa vvsetko podari bude to vyzerat vazne k svetu slovensky Road King
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. Október , 2007, 18:49:06 » |
|
presne tak to bola inspiracia...kazdy kanal mal mat aj prepinac vintage/modern a push-pull potenciometre napr. stredy (na zvyraznenie) ale uz by to bolo az moc brutalne komplikovane...tak sme sa "uskromnili"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. Október , 2007, 18:50:34 » |
|
akurat ze cenovo je roadking viac nez 5 nasobok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 16. Október , 2007, 18:51:13 » |
|
presne tak to bola inspiracia...kazdy kanal mal mat aj prepinac vintage/modern a push-pull potenciometre napr. stredy (na zvyraznenie) ale uz by to bolo az moc brutalne komplikovane...tak sme sa "uskromnili" Budeš viacej nastavovať ako hrať ... vidím to na sebe ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|