ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #510 kedy: 20. Marec , 2008, 12:03:38 » |
|
Treba sem dat solo,surove ukažky,zosnimane štand. mikrofonom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #511 kedy: 20. Marec , 2008, 12:11:58 » |
|
Treba sem dat solo,surove ukažky,zosnimane štand. mikrofonom. coho ? Golemu ? vsak Predator natocil iks ulazok. niektore sa mi aj celkom lubili. ani tie Musicmanove neboli zdaleka tak zle, ako Musicman pise... vsetko je o vkuse a paprciach a Marshall je nachuja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #512 kedy: 20. Marec , 2008, 12:15:27 » |
|
coho ? Golemu ? vsak Predator natocil iks ulazok
A kde su tie ukažky? Som našiel len ukažky toho podlahoveho,potom nahravky kapely,niečo na youtube.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #513 kedy: 20. Marec , 2008, 12:18:28 » |
|
vsetko je o vkuse a paprciach a Marshall je nachuja Nie je. Ale Marshall na chuja obcas je.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #514 kedy: 20. Marec , 2008, 12:20:42 » |
|
Lojzo sorry,že sa do toho montujem,ale škrabot lezie z Marshallu tomu,kto nevie hrat. Kto to umi,tak je to super zvuk.Ved o tom svedčia stovky nahravok svetovych gitaristov a live vystupenia. ja viem. a vsetkym tym ironmaidenakom a Zakk Wyldenakom sa to paci. Ale ja ked to pocujem tak sa mi otvara vo vrecku zabiklac. vela stredov, malo hutnosti, malo skreslenia. no skratka mne osobne to pripada o nicom. len to som chcel povedat. A ze Golem je PODLA MNA ovela lepsi. Ale kazdy nech si hra na com chce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #515 kedy: 20. Marec , 2008, 12:21:42 » |
|
klasický 80's bigbít a Marshall proste patria k sebe.
Ja by som povedal ze skor klasicky 70s bigbit a Marshall patria sebe. 80s solove piskoty uz boli casto aj Peavey a ine znacky.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #516 kedy: 20. Marec , 2008, 12:22:52 » |
|
vela stredov, malo hutnosti
Na akom lampovom Marshalli si hral? Odporucam vyskusat nejaku staru Plexinu s dobrou gitarou, potom hovor nieco o hutnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #517 kedy: 20. Marec , 2008, 12:23:31 » |
|
A ja by som skôr povedal že už tu pomaly všetkým jebe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #518 kedy: 20. Marec , 2008, 12:24:32 » |
|
A ja by som skôr povedal že už tu pomaly všetkým jebe. Ale nie, je tu nahodou mila ludova zabava.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #519 kedy: 20. Marec , 2008, 12:28:01 » |
|
nic v zlom, ale ako si si spomedzi mesi, marshallu, englu, diezlu, alebo cojaviem akych ampov mohol vybrat marshall...? toto nepochopim ako sa moze niekomu pacit skrabot co leze z Marshallu Toto len moj subjektivny nazor. A nechcem sa dotknut nicieho vkusu asi preto kua že sa mi pači ten škrabot a vobec keby si tomu rozumel nepytal by si sa kraviny...každy kto bol u mna v obchode povedal že to hra super...ked budem chciet akože pekny zvuk ktory stoji v kapele za hovno tak si kupim line6 marshall mui byt v poradku a musi mat hraža potom je to super
|
|
« Posledná zmena: 20. Marec , 2008, 12:33:30 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #521 kedy: 20. Marec , 2008, 12:38:28 » |
|
na tom marshallskom skrabote mozno nieco bude, inac by ho inzeniry z NDR netunili a nevznikli by peavey 5150, soldano slo, mesa recto atd
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #522 kedy: 20. Marec , 2008, 12:38:35 » |
|
asi preto kua že sa mi pači ten škrabot a vobec keby si tomu rozumel nepytal by si sa kraviny...každy kto bol u mna v obchode povedal že to hra super...
u teba v obchode? a s cim to porovnavali? s 30W tranzistorovim Rolandom ne? ci bezne su hudobniny narvane celolampami? ked budem chciet akože pekny zvuk ktory stoji v kapele za hovno tak si kupim line6 marshall mui byt v poradku a musi mat hraža potom je to super Nekupim si nic. ale dam si postavit na mieru. priapdne si postavim sam (ale to mozno az o par rokov ) a nie kupovat u nejakych predrazenych darmozracov z Anglicka ktory cerpu zo zaslej slavy. a este aby ma natiahol nejaky skupy obchodnik? no isto
|
|
« Posledná zmena: 20. Marec , 2008, 12:45:13 od koktavyalojz »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #523 kedy: 20. Marec , 2008, 12:43:44 » |
|
u teba v obchode? a s cim to porovnavali? s 30W tranzistorovim Rolandom ne? ;DNekupim si nic. ale dam si postavit na mieru. priapdne si postavim sam (ale to mozno az o par rokov ) a nie kupovat u nejakych predrazenych darmozracov z Anglicka ktory cerpu zo zaslej slavy. a este aby ma natiahol nejaky skupy obchodnik? no isto čo na mieru ??truhlu? a tych darmožračov si dufam nemyslel mna????mam od duga velmi zlu naladu na sproste naražky...pre mna nech si hra každy na čo chce aj na dvojplotenku ja mam rad marshall a je to..... soldana som mal a nič mi nehovoria tak jak peavey a ostatne zvratky ...ty si postav aj raketu to mi je jedno
|
|
« Posledná zmena: 20. Marec , 2008, 12:44:41 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #524 kedy: 20. Marec , 2008, 12:48:17 » |
|
čo na mieru ??truhlu? a tych darmožračov si dufam nemyslel mna????mam od duga velmi zlu naladu na sproste naražky...pre mna nech si hra každy na čo chce aj na dvojplotenku ja mam rad marshall a je to..... soldana som mal a nič mi nehovoria tak jak peavey a ostatne zvratky ...ty si postav aj raketu to mi je jedno postavim si. neboj nic btw soldano slo100, peavey 5150 su moje oblubene. na JCM900 treba davat aktivne snimace, nakopovatko az potom sa zmoze na taky metal...
|
|
« Posledná zmena: 20. Marec , 2008, 12:56:03 od koktavyalojz »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|