sa mi paci jak to komentujete z toho co ste videli na obrazku...
to co ma marshall, mesa alebo ine logo co kvasi na trhu uz niekolko generacii je automaticky lepsie a mame sa vsetci z toho dosrat
tie aparaty maju tradiciu, to treba uznat a nasli si svoje miesto na trhu, to logo je pekne, je to imageovka a zvuk no koment, poznam z kazdej druhej nahravky...a kazdy kto ide kupit amp rozmysla skor nad marshallom ako nad golemom...ale preto netreba ten aparat hned zatracovat..ja som mal viacero vyrobkov od pana gerhata a nikdy som nemal nijaky problem, max. nejaku pripomienku co ako dorobit/prerobit aby to bol pre mna super amp...momentalne som vazne spokojny (a mal som uz aj marshallov, hughes & kettnerov, peaveycka, naposledy ospevovane 5150 a bohvie jako sa mi veru nepacilo
)
cize je to o vkuse, kto chce pocut ma dvere otvorene, staci mi napisat a moze si prist vyskusat
...ti co ste ten aparat nevideli, nepoculi radsej moc nekomentujte ako to hra, je to kus od temy
inak co sa tyka toho ze by to mal dat par zabehntuym kapelam na skusku...proste, take kapely uz maju aparaty na ktorych nahrali X albumov a su na ne zvyknuti, nepotrebuju skusat nic nove...a pochybujem ze ludo gerhat sa potrebuje niekomu na silu pchat do riti...
este raz hovorim, chcete vyskusat, neni problem...pripadne vam to na jeden den aj mozem doviezt, keby mam cestu okolo...
to dejvo: mozes dobenhut ked budes mat cas, mam tu rackovu verziu hlavy, obycajna hlava sa kusok presuva...tak pridi vyskusat zatial rackoveu verziu, ze co nato povies