Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 23:36:05
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: výborný soft. sekvencer a hdr - Reaper  (Prečítané 33923 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #30 kedy: 06. Január , 2008, 21:24:01 »

vsak jasne rastis, ale tak maly model ja neviem minutoveho uryvku:
povedzme nejaky ez-drummer/battery na osetrenie midi bicich;
dvakrat nahrame podkladovku posleme do jednej instancie dajme tomu guitar rig to je jedno:
dalsi pouzijeme na solovu gitaru:
nejaky ten ampeg na basu
nejaky ten kompresor
a nejaky ten ja neviem ozone na koniec cisto robime domacu blbost:
na tomto nb (intel pentium M740-1,73, 2 mb cache) s tym uz fakt viac menej neda robit, jasne, slaba pamat plus zvukovica on board.
este ked si mam v reapri davat aj EQ ako vst, tak totoja osobne povazujem za isty nedostatok.
ale konec koncov, co mna do toho.. ?§!.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #31 kedy: 06. Január , 2008, 21:28:26 »

Vyhod ten Ampeg SVX a bude to ok. Dalej nahravaj basu bez Ampegu, nahravaj gitary s Guitar Suite VSTckami a nastavi si nizku latenciu. Tieto narocne efekty zapinaj az pri mixazi a nastav si vysoku latenciu - uz neriesis nahravanie, tak znesies aj 100ms. Toto odlahci CPU kusok, nie?

Podarilo sa mi poslat dva tracky cistej gitary na Studio Devil BVC, ale oba isli skreslene zo stredu, nie zo stran.
« Posledná zmena: 06. Január , 2008, 21:29:40 od Martinlm » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 06. Január , 2008, 21:39:41 »

Podarilo sa mi poslat dva tracky cistej gitary na Studio Devil BVC, ale oba isli skreslene zo stredu, nie zo stran.

ano - Studio Devil nevie stereo, uz som to spominal. ale GR vie.
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #33 kedy: 07. Január , 2008, 01:30:51 »

Vyhod ten Ampeg SVX a bude to ok. Dalej nahravaj basu bez Ampegu, nahravaj gitary s Guitar Suite VSTckami a nastavi si nizku latenciu. Tieto narocne efekty zapinaj az pri mixazi a nastav si vysoku latenciu - uz neriesis nahravanie, tak znesies aj 100ms. Toto odlahci CPU kusok, nie?

neni zly napad inac..ja zvyknem nahravat aj uplne nasucho a bez odposluchu obcas..kazdopadne na serioznejsiu pracu su asi 2 alebo 4gb pohodlnejsie.
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #34 kedy: 26. Júl , 2008, 13:17:11 »

Dnes som skúšal s pomocou reapera a drum kit from hell  naklikať nejaké bicie.  Narazil som na problémik ktorý pravdepodobne spôsobuje moja neznalosť.
Snažil som sa použiť ten zabudovaný midi editor priamo v reaperi.  Môj problém spočíva v tom že na klaviaturu v tom editore je namapovaná ako keby len časť rozsahu oproti tej klaviature čo je priamo v drumkit plugine. ( inak povedané ...  ku..va kde mam hi hat :D ) Neviete niekto kde sa to nastavuje ?
« Posledná zmena: 26. Júl , 2008, 13:18:06 od yngsteen » Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #35 kedy: 01. August , 2008, 20:32:45 »

To fakt nikto neskúšal klikať bicie v Reaperi ?  ?§!.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #36 kedy: 01. August , 2008, 20:52:07 »

To fakt nikto neskúšal klikať bicie v Reaperi ?  ?§!.
ja klikam bicie v reaperi ale s VSTi NI Battery, k hociktorej klavese si riradim najaky bubon(sample) a vsetko je OK. Som metlak
Avsak s kombinaciou Reaper + DFH ti neviem pomoct. Zdravíčko
« Posledná zmena: 01. August , 2008, 20:54:19 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #37 kedy: 01. August , 2008, 22:24:18 »

ja klikam bicie v reaperi ale s VSTi NI Battery, k hociktorej klavese si riradim najaky bubon(sample) a vsetko je OK. Som metlak
Avsak s kombinaciou Reaper + DFH ti neviem pomoct. Zdravíčko

Škoda  :) .
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #38 kedy: 03. August , 2008, 12:57:23 »

Dnes som skúšal s pomocou reapera a drum kit from hell  naklikať nejaké bicie.  Narazil som na problémik ktorý pravdepodobne spôsobuje moja neznalosť.
Snažil som sa použiť ten zabudovaný midi editor priamo v reaperi.  Môj problém spočíva v tom že na klaviaturu v tom editore je namapovaná ako keby len časť rozsahu oproti tej klaviature čo je priamo v drumkit plugine. ( inak povedané ...  ku..va kde mam hi hat :D ) Neviete niekto kde sa to nastavuje ?
No ja som s Reaper + DKFH robil. Vyuzil som midi editor v Reaperi. V DKFH je nejaka klaviatura? Robil som zvacsa take zakladnejsie bum-cvachi, tak neviem. Mne nic nechybalo.
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 03. August , 2008, 13:01:25 »

No ja som s Reaper + DKFH robil. Vyuzil som midi editor v Reaperi. V DKFH je nejaka klaviatura? Robil som zvacsa take zakladnejsie bum-cvachi, tak neviem. Mne nic nechybalo.

Je to presne DKFH2  ... hned ako si to otvoríš tak spodná časť je akožé klaviatúra. Chel som tiež robiť len bumčvacht a nenašiel som tam namapovanú hihat :/ ...
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #40 kedy: 20. August , 2008, 20:52:31 »

chlani sa budete asi smiat ale ako exportnem v tom repery ukažku? mp3? ani za toho boha som to envedel neičo mi to exportlo ani enviem ako ale nejake pošahane wawko kt. mi žiaden prehravač neprehral....

napište pls nejaky postup kde čo ..a nesmejte sa neviem po anglicky No hanbím sa.. No hanbím sa.. No hanbím sa.. No hanbím sa..
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #41 kedy: 20. August , 2008, 20:55:14 »

Klikneš v menu na :  File -> Render  tam si nastavis Output format na mp3  .... a fičíš  Na zdravie! .
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #42 kedy: 20. August , 2008, 21:23:24 »

Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #43 kedy: 20. August , 2008, 21:28:42 »

Ti chyba kniznica na to.

a sak ked nevies po ang, tak sa tam neda nastavit ina rec ?
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #44 kedy: 20. August , 2008, 21:31:06 »

Nemáš nainštalovaný kódek. Pre mp3 encoding ....    next time try Mr. Google before WTF   :D ...

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=290

Tú dll mu nakopči do adresára.  :)

Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.