Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 19:29:23
Strán: 1 ... 11 12 [13] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: výborný soft. sekvencer a hdr - Reaper  (Prečítané 33715 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #180 kedy: 23. November , 2011, 18:15:13 »

cize kliknem na io na stole a tam dam len midi hardware output to moje USB zariadenie a pod to dam kanal 1 ?
tu druhu moznost ponechaj na "send to original channels"

v options globalnych mam povolene iba midi output nie ?
ano, staci len output
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #181 kedy: 23. November , 2011, 23:30:14 »

jasne diky moc, funguje to  :) Na zdravie!
« Posledná zmena: 24. November , 2011, 00:44:43 od mario bross » Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #182 kedy: 24. November , 2011, 07:10:18 »

Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #183 kedy: 15. Január , 2012, 22:31:50 »

ma niekto skusenosti s editovanim midi priamo v reaperi? potrebujem sa dopracovat k tomu aby mi pri double clicku hodilo jedno notu pod kurzor.  resp ako zrusit to blbe chovanie, ze mi pridava noty automaticky po celej dlzke midi tracku miesto toho aby mi hodilo iba jednu jedinu single note
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #184 kedy: 14. Február , 2012, 16:48:11 »

Caute,

Kamarat sa ma pyta:

1. Ked mam napr. Reaper a Midi klavesy. V reaperi zapnem nahravanie a zacnem hrat, tak mi to nahra midi stopu ? Podla mna ano a nemal by byt s tym problem.

2. Vytvorim si midi file. Je nejaky soft, ktory z midi filu vyflusne notaciu ? Pripadne si myslim, ze GP by to mohol zvladnut, ale ako su na tom trioly, bodky a podobne rytmicke zalezitosti ? nedokurvi to napr tak, ze namiesto triol tam dosolicha nejake 1/16 a pod ? diky moc.

Nema zatial klavesy na odskusanie preto sa pyta dopredu. Ako tak som mu odpovedal, ale tymto som si neni isty. Samozrejme predpokladam, ze prepojenie s VST pluginmi na napr. klavir neni problem. Dik Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #185 kedy: 14. Február , 2012, 17:32:25 »

podla mna je to vsade principialne rovnake, takze za Cubase ( a ciastocne aj za vseobecnu logiku  Popiskujem si )

ak prepoji klaves cez midi, vytvori midi stopu a na nej da ako input device ten input, v ktorom ma pichnuty cez midi klaves, tak nahra midi. ak prepoji klaves analogovo ako audio a vytvori audio stopu.... atd.  Žmurk

Sonar aj Cubase a aj PT dokazu noty v pianorolle zobrazit aj ako notovy zapis, je to uplne bezna vec. Reaper neviem...
« Posledná zmena: 14. Február , 2012, 17:33:15 od rastis » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #186 kedy: 14. Február , 2012, 17:36:37 »

dik a tie trioly ziadny problem ? ako rozozna ze tam ma dat v notovom zapise triolu a neda tam nejaku inu notu ? :) lebo clovek zahra krivo
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #187 kedy: 14. Február , 2012, 17:55:11 »

dik a tie trioly ziadny problem ? ako rozozna ze tam ma dat v notovom zapise triolu a neda tam nejaku inu notu ? :) lebo clovek zahra krivo

neviem, nakolko korektne su tie noty, co bezne sekvencery generuju, nie som taky znalec, obcas mam pocit, ze tie zapisy su docela divoke a krkolomne... ale bezne triloly snad vladne zapisat hocaky soft... ono to je o kvantizacii - ak sa ziadna normalna nenastavi a clovek to tam zahra vsakovato krivolako, tak ten zapis v snahe o maximalnu autenticitu bude absolutne nepouzitelny - samozrejme...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 11 12 [13] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.