|
styrioci
|
 |
« kedy: 18. November , 2007, 20:48:52 » |
|
www.lamb-of-god.comwww.myspace.com/lambofgodhttp://www.lambofgod.tv/http://youtube.com/results?search_query=lamb+of+god&search=Searchstyl "pure american metal", teda aspon oni sa tak skatulkuju  clenovia: Randy Blythe - vocals Mark Morton - guitar Will Adler - guitar John Campbell - bass Chris Adler - drums  z "brechajucich" kapiel ma zaujala hlavne tato parta. rozhodne to nie je muzika pre slabsie zaludky, ale kto ma rad poriadny "narez" tak si myslim, ze sa oplati. zvuk gitar je valcujuca stena (mesa mark IV  ), celkovo ma kapela dost dobry zvuk (IMHO), ktory poriadne premasiruje usne bubienky. niekedy sa moze zdat, ze je to na jedno kopyto, ale niektore riffy ma celkom dostali. sol je pomenej a aj tych par sol nie su nijakou vysokou skolou solovej hry na gitaru, ale kto by u tohto stylu cakal nejake prevratne sola  mozno sa dockame v buducnosti z albumov u mna asi najviac vedu sacrament, ashes of the wake, as the palaces burn...ale ani ostatne nie su na zahodenie. alebo kto chce taky "vyber" vypalovakov tak nech sa poohliadne po zazname z koncertu Killadelphia, ten je tiez celkom fajn..
|
|
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2007, 21:40:48 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
majso
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 19. November , 2007, 19:29:17 » |
|
Ja mam album Sarcrament a je to dost narez  , perfektne na pocuvanie cestou do skoly a tak :D, mna to uspava a upokojuje  .Velmi sa mi paci ich zvuk ktory ma tlak.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 19. November , 2007, 21:33:54 » |
|
beating on the death's door je popicovka song z toho albumu 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
majso
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 21. November , 2007, 20:57:08 » |
|
beating on the death's door je popicovka song z toho albumu  jj je super, ale mne sa pacia asi vsetky  . V tej beating on the death's door sa mi nepaci len jeden flazolet v hlavnom riffe 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 21. November , 2007, 21:08:14 » |
|
ten riff je skvely  aj vdaka tym flazoletom 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník

Príspevkov: 221
Slow Child Try
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 21. November , 2007, 21:18:09 » |
|
imho musis stale pouzivat to imho?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 21. November , 2007, 21:39:02 » |
|
imho musis stale pouzivat to imho?
co ti na tom vadi? IMHO na tom nevidim nic zle, ked pouzijem IMHO. naco budem vypisovat podla mna, podla mojho nazoru, ked mozem napisat IMHO (IMHO)..a nezasieraj mi temu lebo IMHO sa to tu zase zvrtne do nejakeho OT
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
yngwinier
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 22. November , 2007, 08:22:13 » |
|
Chlapi, vopred sa ospravedlnujem, ze som mimo temy, ale co je to IMHO? Vidim to velakrat, asi som nemoderny, ale neviem coho je to skartka 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kovrom
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 22. November , 2007, 08:43:38 » |
|
Mám iné predstavy o zvuku váľajúcom stenu ale toto to určite nie je. ten Markový zvuk je pekný, mal som MARK IV asi 3 roky a poznám ho dosť dobre...Masaker je iný typ zvuku, toto je pekný melodický, stredový gain...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 22. November , 2007, 09:25:40 » |
|
suhlasim s tebou tiež som to mal a nejak som sa(to jr taky hladky stredak) ....ja ked to počuvam skutočne mi stači jedna a aj to je dost....pre mna to nieje nič moc,ale kolko ludi...nevidim u nich žiadny prinos....a ten metalovy rap..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 22. November , 2007, 09:27:32 » |
|
Ja mam album Sarcrament a je to dost narez  , perfektne na pocuvanie cestou do skoly a tak :D, mna to uspava a upokojuje  .Velmi sa mi paci ich zvuk ktory ma tlak. asi budem musiet chodit opat do školy a bude sa mi to viac pačit.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kovrom
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 22. November , 2007, 09:53:47 » |
|
Pre mňa sú brutal gitarové party od Samboru na poslednej doske Joviho nahrané cez DIEZEL a MARSHALL DSL a taktiež niektoré dosky SLAYER robené na MARSHALL JCM-800, KREATOR a EVANESCENCE cez 5150, ako aj predposledný NICKELBACK cez DUAL RECTO+PRS+GIBSON....GODSMACK..ala DUAL RECTO.....CREED...DUAL RECTO....atd, atd,....ale aj posledný ARAKAIN mi príde zvukovo tvrdší než tento Markový zvuk...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 22. November , 2007, 10:50:13 » |
|
mne sa prave takyto zvuk paci  kazdy mame ine predstavy o zvuku...z nahravok velmi nemusim recto, aj ked nazivo to je ine...ale tiez zalezi od toho kto a ako na tom hra  yngwie: IMHO - In My Humble Opinion - podla mojho skromneho nazoru joe: brechanie ma nezaujma, ale prave tu to na mna neposobi az tak rusivo ako u inych podobnych kapiel..ako hovrim, pre niekoho nic moc, mna zaujali niektore riffy, ktore su pre mna istym sposobom inspiraciou 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 10:55:12 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 22. November , 2007, 10:51:22 » |
|
presne tak!!!!! 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kovrom
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: 22. November , 2007, 11:06:28 » |
|
V 99 % tvrdych nahravkach pocujes dnes RECTO, samozrejme spravne nasatavene..nazvucene, nahrane do niekolkych stop, spravnymi gitarami a spravnymi rukami....
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|