Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 03:05:21
Strán: 1 [2] 3 4 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lamb Of God  (Prečítané 6913 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 9316

« Odpoveď #15 kedy: 22. November , 2007, 11:13:06 »

V 99 % tvrdych nahravkach pocujes dnes RECTO, samozrejme spravne nasatavene..nazvucene, nahrane do niekolkych stop, spravnymi gitarami a spravnymi rukami....

to viem, ale netvrdim, ze sa mi to az tak paci... v 90% ked si poviem, ze zvuk je popici tak v tom maju lampy triaxis alebo nejaky mark  Zdravíčko
Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4695

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #16 kedy: 22. November , 2007, 11:19:47 »

triaxis to je taka p*čovina že až..mal som to aj  so Simul classom a  som rad, že som to dal do prdele a tie tenke marky,studiopreampy tiež...mal si to???ked sa ti to tak pači????vela ludi poznam čo to tiež dali preč...naj bugina je jednoznačne Recto  a k tomu dospel každy koho poznam... Zdravíčko
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #17 kedy: 22. November , 2007, 11:22:16 »

joe: brechanie ma nezaujma, ale prave tu to na mna neposobi az tak rusivo ako u inych podobnych kapiel..ako hovrim, pre niekoho nic moc, mna zaujali niektore riffy, ktore su pre mna istym sposobom inspiraciou :)
[/quote]
brechanie to sa mi pači to budem použivet Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 11:22:51 od joe » Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 22. November , 2007, 11:22:40 »

pokia viem,tak Metallica hravala na Mark ll a ten zvuk bol super.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #19 kedy: 22. November , 2007, 11:25:17 »

v tom študiu som nebol hralo im to dobre,dobre vieš ako sa nahrava ,čo chytiš to nahravaš a nepamataš na čom si to....ale dnešna metalica je trošku iny masaker to sa neda s tam popikom čo robili zrovnavat...super Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 22. November , 2007, 11:25:40 »

pokia viem,tak Metallica hravala na Mark ll a ten zvuk bol super.

yop, 'tallica, petrucci, LOG, Evergrey... (vsetko triaxis, mark a podla mna super zvuk  Na zdravie! )

..ale dnešna metalica je trošku iny masaker to sa neda s tam popikom čo robili zrovnavat...super Na zdravie!

prave sucasny zvuk metallicy sa mi nepaci az tak ako kedysi...ktovie preco.. ha ha ha
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 11:26:47 od styrioci » Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #21 kedy: 22. November , 2007, 11:26:27 »

mal si to???hral si na tom?Huh!??petručak mal podla mna o ničm zvuk ked na to hral,,,,tie recta potom to je inde
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 11:27:29 od joe » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #22 kedy: 22. November , 2007, 11:29:38 »

pripada mi že teraz mam ja 20 a ty 40 Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2206

teh shite!!111!

« Odpoveď #23 kedy: 22. November , 2007, 11:31:15 »

Co sa tyka tvdej sceny, tak metal a HC sa velmi velmi casto pouzivaju aj Peavey 5150. Na koncerte v BA ich mali aj Evergey. V Nitre uz hrali cez nejake PODy, alebo co to bolo a ten zvuk bol podla mna ovela horsi. Aj ked niektori hovorili ine.  Žmurk
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 22. November , 2007, 11:31:35 »

v tom študiu som nebol hralo im to dobre,dobre vieš ako sa nahrava ,čo chytiš to nahravaš a nepamataš na čom si to....ale dnešna metalica je trošku iny masaker to sa neda s tam popikom čo robili zrovnavat...super Na zdravie!

ja dnesnu Metallicu nepoznam,ale ked zoberiem ich prvych 5-6 albumov,tak kde tam bol popik,prosim ta? :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 22. November , 2007, 11:32:49 »

Co sa tyka tvdej sceny, tak metal a HC sa velmi velmi casto pouzivaju aj Peavey 5150. Na koncerte v BA ich mali aj Evergey. V Nitre uz hrali cez nejake PODy, alebo co to bolo a ten zvuk bol podla mna ovela horsi. Aj ked niektori hovorili ine.  Žmurk

In Flames hraju na 5150 a maju popici zvuk  Som metlak
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 22. November , 2007, 11:33:39 »

mal si to???hral si na tom?Huh!??petručak mal podla mna o ničm zvuk ked na to hral,,,,tie recta potom to je inde

nemal...hovorim co sa mi paci, mam svoje usi...mne sa paci to, tebe daco ine...wo co gou? mas silnu potrebu presadzovat iba svoj nazor za spravny? ok, mal si to a nepacilo sa..

jaj, este stare hraju napicu, nove su lepsie...

ok, mozme sa vratit ku kapele  :)
Zaznamenané

kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156

« Odpoveď #27 kedy: 22. November , 2007, 11:35:09 »

Chalani, však metallica podobne ako Petrucci použivajú vytuningované mesy, upravený Triaxis a taktiež to bol "prikŕmený" MARK, to nie je tajomstvo. Aj 5150 má hutnejsí zvuk než MARK..viď dosky KREATORU alebo MACHINE HEAD...

Pustite si napr. MUDVAYNE: Falling into sleep

To je pre mňa tvrdý zvuk tretieho tisícročia
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #28 kedy: 22. November , 2007, 11:40:21 »

nemal...hovorim co sa mi paci, mam svoje usi...mne sa paci to, tebe daco ine...wo co gou? mas silnu potrebu presadzovat iba svoj nazor za spravny? ok, mal si to a nepacilo sa..

jaj, este stare hraju napicu, nove su lepsie...

ok, mozme sa vratit ku kapele  :)
ved ta nebijem nechapem čo sa rozčuluješ nechaj si to na časi ked budeš platit lizingy dane atd..toto je zabava........pre mna proti dnešnej muzike ja stara metalica popik ak ti to nevadi ak ano tak prepač šak to je jedno nemusim si mysliet čo ty,,,aparaty tak isto moj"nazor je moj tvoj je tvoj.... Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #29 kedy: 22. November , 2007, 11:47:35 »

a nervoznak nove hraju lepšie..tomu ver!!!!!lebo vyvoj ide kde???tak isto vaša generacia je inde ako stara nebudem trieskat ,že ste neschopnejši a sprostejšiii ako pred 30-40rokmi alebo?Huh!?
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 21 otázok.