|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: 22. November , 2007, 11:13:06 » |
|
V 99 % tvrdych nahravkach pocujes dnes RECTO, samozrejme spravne nasatavene..nazvucene, nahrane do niekolkych stop, spravnymi gitarami a spravnymi rukami....
to viem, ale netvrdim, ze sa mi to az tak paci... v 90% ked si poviem, ze zvuk je popici tak v tom maju lampy triaxis alebo nejaky mark 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: 22. November , 2007, 11:19:47 » |
|
triaxis to je taka p*čovina že až..mal som to aj so Simul classom a som rad, že som to dal do prdele a tie tenke marky,studiopreampy tiež...mal si to???ked sa ti to tak pači????vela ludi poznam čo to tiež dali preč...naj bugina je jednoznačne Recto a k tomu dospel každy koho poznam... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: 22. November , 2007, 11:22:16 » |
|
joe: brechanie ma nezaujma, ale prave tu to na mna neposobi az tak rusivo ako u inych podobnych kapiel..ako hovrim, pre niekoho nic moc, mna zaujali niektore riffy, ktore su pre mna istym sposobom inspiraciou  [/quote] brechanie to sa mi pači to budem použivet 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 11:22:51 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: 22. November , 2007, 11:22:40 » |
|
pokia viem,tak Metallica hravala na Mark ll a ten zvuk bol super.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: 22. November , 2007, 11:25:17 » |
|
v tom študiu som nebol hralo im to dobre,dobre vieš ako sa nahrava ,čo chytiš to nahravaš a nepamataš na čom si to....ale dnešna metalica je trošku iny masaker to sa neda s tam popikom čo robili zrovnavat...super 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: 22. November , 2007, 11:25:40 » |
|
pokia viem,tak Metallica hravala na Mark ll a ten zvuk bol super.
yop, 'tallica, petrucci, LOG, Evergrey... (vsetko triaxis, mark a podla mna super zvuk  ) ..ale dnešna metalica je trošku iny masaker to sa neda s tam popikom čo robili zrovnavat...super  prave sucasny zvuk metallicy sa mi nepaci az tak ako kedysi...ktovie preco.. 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 11:26:47 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: 22. November , 2007, 11:26:27 » |
|
mal si to???hral si na tom?  ??petručak mal podla mna o ničm zvuk ked na to hral,,,,tie recta potom to je inde
|
|
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 11:27:29 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: 22. November , 2007, 11:29:38 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
MageZ
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: 22. November , 2007, 11:31:15 » |
|
Co sa tyka tvdej sceny, tak metal a HC sa velmi velmi casto pouzivaju aj Peavey 5150. Na koncerte v BA ich mali aj Evergey. V Nitre uz hrali cez nejake PODy, alebo co to bolo a ten zvuk bol podla mna ovela horsi. Aj ked niektori hovorili ine. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: 22. November , 2007, 11:31:35 » |
|
v tom študiu som nebol hralo im to dobre,dobre vieš ako sa nahrava ,čo chytiš to nahravaš a nepamataš na čom si to....ale dnešna metalica je trošku iny masaker to sa neda s tam popikom čo robili zrovnavat...super  ja dnesnu Metallicu nepoznam,ale ked zoberiem ich prvych 5-6 albumov,tak kde tam bol popik,prosim ta? 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
 |
« Odpoveď #25 kedy: 22. November , 2007, 11:32:49 » |
|
Co sa tyka tvdej sceny, tak metal a HC sa velmi velmi casto pouzivaju aj Peavey 5150. Na koncerte v BA ich mali aj Evergey. V Nitre uz hrali cez nejake PODy, alebo co to bolo a ten zvuk bol podla mna ovela horsi. Aj ked niektori hovorili ine.  In Flames hraju na 5150 a maju popici zvuk 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: 22. November , 2007, 11:33:39 » |
|
mal si to???hral si na tom?  ??petručak mal podla mna o ničm zvuk ked na to hral,,,,tie recta potom to je inde nemal...hovorim co sa mi paci, mam svoje usi...mne sa paci to, tebe daco ine...wo co gou? mas silnu potrebu presadzovat iba svoj nazor za spravny? ok, mal si to a nepacilo sa.. jaj, este stare hraju napicu, nove su lepsie... ok, mozme sa vratit ku kapele 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kovrom
|
 |
« Odpoveď #27 kedy: 22. November , 2007, 11:35:09 » |
|
Chalani, však metallica podobne ako Petrucci použivajú vytuningované mesy, upravený Triaxis a taktiež to bol "prikŕmený" MARK, to nie je tajomstvo. Aj 5150 má hutnejsí zvuk než MARK..viď dosky KREATORU alebo MACHINE HEAD...
Pustite si napr. MUDVAYNE: Falling into sleep
To je pre mňa tvrdý zvuk tretieho tisícročia
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #28 kedy: 22. November , 2007, 11:40:21 » |
|
nemal...hovorim co sa mi paci, mam svoje usi...mne sa paci to, tebe daco ine...wo co gou? mas silnu potrebu presadzovat iba svoj nazor za spravny? ok, mal si to a nepacilo sa.. jaj, este stare hraju napicu, nove su lepsie... ok, mozme sa vratit ku kapele  ved ta nebijem nechapem čo sa rozčuluješ nechaj si to na časi ked budeš platit lizingy dane atd..toto je zabava........pre mna proti dnešnej muzike ja stara metalica popik ak ti to nevadi ak ano tak prepač šak to je jedno nemusim si mysliet čo ty,,,aparaty tak isto moj"nazor je moj tvoj je tvoj.... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
 |
« Odpoveď #29 kedy: 22. November , 2007, 11:47:35 » |
|
a nervoznak nove hraju lepšie..tomu ver!!!!!lebo vyvoj ide kde???tak isto vaša generacia je inde ako stara nebudem trieskat ,že ste neschopnejši a sprostejšiii ako pred 30-40rokmi alebo?  ?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|