Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 03:10:47
Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Konflikt  (Prečítané 9214 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
ondreee
pravidelný návštevník
Príspevkov: 729

« Odpoveď #195 kedy: 04. Január , 2012, 23:28:34 »

skoro ako predvolebna kampan :-)
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 976

« Odpoveď #196 kedy: 03. Február , 2012, 10:37:49 »

http://www.youtube.com/watch?v=4p92j4M8miw

Bavím sa skvele odporucam pozriet do konca, resp. len koniec
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 7903

« Odpoveď #197 kedy: 03. Február , 2012, 10:47:04 »

asi tak - len ten koniec. Refren celkom ok, ale tie slohy a to divne frazovanie tej poslednej vety. no nepaci sa mi to moc  Bavím sa skvele

ale nezacal jury viac suslat ? ani hovno som mu nerozumel, tak som musel otvorit ten text. na sapere aude ale spieval zrozumitelne a bolo pocut obrovsky pokrok
« Posledná zmena: 03. Február , 2012, 10:57:49 od mario bross » Zaznamenané
sevo
stály hosť

« Odpoveď #198 kedy: 03. Február , 2012, 10:55:07 »

asi tak - len ten koniec. Refren celkom ok, ale tie slohy a to divne frazovanie tej poslednej vety. no nepaci sa mi to moc  Bavím sa skvele

ale nezacal jury viac sustat ? ani hovno som mu nerozumel, tak som musel otvorit ten text. na sapere aude ale spieval zrozumitelne a bolo pocut obrovsky pokrok

tiez mam taky pocit. podla mna bola chyba ist do druheho studia, aj gitary su tale usycane.
Zaznamenané

sa take už nerobí...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #199 kedy: 03. Február , 2012, 11:06:17 »

aj text o hovne. no sapere aude bol asi naj album. som zvedavy, co vykuzli slobodka Bavím sa skvele
Zaznamenané
sevo
stály hosť

« Odpoveď #200 kedy: 03. Február , 2012, 11:08:10 »

aj text o hovne. no sapere aude bol asi naj album. som zvedavy, co vykuzli slobodka Bavím sa skvele

Slobodka uz ma na youtube jeden novy song, celkom ujde.
Zaznamenané

sa take už nerobí...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #201 kedy: 03. Február , 2012, 11:09:50 »

Slobodka uz ma na youtube jeden novy song, celkom ujde.

sak prave preto  :) sveto hovoril, ze to bude mozno jemnejsie, lebo ma kludnejsiu naladu a ze by to malo vyjst nejako v juni
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 473

« Odpoveď #202 kedy: 18. Marec , 2012, 14:13:50 »

....... Myslím že veľa pankáčov vo veku 30-40 a viac by sme asi nenašli  :) a  punk počúvajú väčšinou pubertálne deťúrence

podľa mňa to je konina jak mraky, poznám hodne práve takých odrastených ktorý si stále vážia tie hodnoty s tou druhou polkou súhlasim teraz sú to už len pseudo decká oblečené v handrách najebané pred koncertom čo fičia na punku Na zdravie! ... ale vyjadrím sa ku Konfliktu nepoviem že ich nemusím, keď dakde hrajú neodídem ale že by som na festák išiel konkrétne kvôli nim tak to nie, pamätám si na Topfest myslím 2009 ked hrali a chodelka bol mimo ale úplne mimo čo sólo tak to mimo vreštal no hrôza  Ja som čert.. ... inak ako ľudia sú v pohode, k tej komercí...veď každý si chce dač zarobiť a hrať keď sa dá ja to aspoň tak vidím a Jury ked robil Punk Island tak tam dosť prerobil tak si to asi kompenzujú  Na zdravie! pre mna Mrtva planéta II naj  Zdravíčko
Zaznamenané

Ibanez RG550, Gibson SG Emg, Edystar Yolane 06, B.C.Rich Mockingbird TBL,
Peavey 6505+ combo,
Bass Box 1x15" Fane ,H&K Attax 4x12
AMT E1, Boss DD-3,...dake kable, trsátka, sady strún...a dakde sa aj kapodster najde :)
Iggy
miestny štamgast
Príspevkov: 2663

full-time obzer

« Odpoveď #203 kedy: 19. Marec , 2012, 13:42:04 »

chodelka je v konflikte uplne ok, videl som ich (sice nechtiac) asi pred 2 tyzdnami a bolo to cele tazko profi. songy zahrate, spev normalne aj vacsinou intonoval, zvuk velmi slusny, co vyhravka, to vacsinou tercia (me gusta), sola s citom vkusne. tiez ma konflikt nezaujima, lebo som ho v puberte nepocuval (zato na zonu sa rad rozbijem az do pogovatelnej podoby).

ze punk pocuvaju pubertaci, je predsa uplne normalne. kto by to mal pocuvat? sak aj ked ten punk zacal, tak to bolo vecou pubertakov. nikdy to nebolo inak, ani to inak nebude. akurat odrastie par generacii, ktore sa k tomu z casu na cas s nostalgiou priznaju nejakou tou navstevou koncertu alebo postavenim sezonneho coverbandu. stabilnu posluchacsku zakladnu v produktivnom veku nikdy ziadna punkova kapela mat nebude.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
strix aluco
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #204 kedy: 19. Marec , 2012, 14:10:31 »

Ja by som dodal, ze punk spolu s metalom je hlavne pre pubertu. Pohlad na 40tnika, ktory ma tricko s cervenym ackom je rovnako vtipny, ako na 40tnika, ktory ma na tricku 666, nedajboze nejaku priserku zo zahrobia.
Zaznamenané
sevo
stály hosť

« Odpoveď #205 kedy: 19. Marec , 2012, 14:17:58 »

A od kolko rokov teda clovek ma prestat pocuvat punk a metal a presedlat na vaznu hudbu, popripade senzus? Pytam sa informacne, aby som nepresvihol limit, zatial mam len 29 Na zdravie!
Zaznamenané

sa take už nerobí...
strix aluco
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #206 kedy: 19. Marec , 2012, 14:55:09 »

Ja som nevravel o tom, co by niekto mal, alebo nemal. Len to, ze tieto zanre su popularne HLAVNE u pubertakov. Co je celkom prirodzene.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 12646

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #207 kedy: 19. Marec , 2012, 14:56:40 »

mily je ten klip aj song..  ha ha ha
Zaznamenané

C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 473

« Odpoveď #208 kedy: 19. Marec , 2012, 15:28:22 »

chodelka je v konflikte uplne ok, videl som ich (sice nechtiac) asi pred 2 tyzdnami a bolo to cele tazko profi. songy zahrate, spev normalne aj vacsinou intonoval, zvuk velmi slusny, co vyhravka, to vacsinou tercia (me gusta), sola s citom vkusne. tiez ma konflikt nezaujima, lebo som ho v puberte nepocuval (zato na zonu sa rad rozbijem az do pogovatelnej podoby).

zle som to ja napísal  Žmurk bol mimo lebo bol napitý ako šrób inak hrá velmi dobre a presne či už s Konfliktom alebo z Liquid boogie roll (ak ešte funguje)  Na zdravie! to bola len taká moja negatívna spomienka zrovna na topfeste  Som frajer inak Zonu zase ja dáko nemusím hlavne kvoli Koníkovi skor Slobodku alebo od nás z PU Načo názov  Žmurk
Zaznamenané

Ibanez RG550, Gibson SG Emg, Edystar Yolane 06, B.C.Rich Mockingbird TBL,
Peavey 6505+ combo,
Bass Box 1x15" Fane ,H&K Attax 4x12
AMT E1, Boss DD-3,...dake kable, trsátka, sady strún...a dakde sa aj kapodster najde :)
sevo
stály hosť

« Odpoveď #209 kedy: 19. Marec , 2012, 21:03:20 »

mily je ten klip aj song..  ha ha ha

dockaj casu, na fb uz ohlasili novy klip, verim ze bude podobnej kvality, ak nie lepsi Bavím sa skvele
Zaznamenané

sa take už nerobí...
Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 22 otázok.