rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 19. Marec , 2008, 11:22:04 » |
|
ja ich fakt nemusim. bol som na koncerte a najvaic ma bavilo, ake daval hetfild parohace na ludi a jak sa mracil jak cert... pre mna to neni ani dobry treš, ani dobry melodik metal, ani to neni dost tvrde... take na pomedzi, nijake, ohovnove. to je metalika.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 19. Marec , 2008, 11:24:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 19. Marec , 2008, 11:27:18 » |
|
metla je taka akurat, pre siroke masy.. aj ked je pravda, ze poslednymi rokmi to s nimi ide viac dole ako hore...ostava nam (alebo aspon mne), ze pocas tych prestavok neprestali cvicit, lebo len poriadny basak celu kapelu neutiahne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. Marec , 2008, 11:28:48 » |
|
no jasne. este daj, ze hraju na maršaloch mam najradsej takychto bojovnikov... co Ta volaju do kapely, ze sa takto rozdrapujes ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 19. Marec , 2008, 11:32:22 » |
|
ak je ti metalika taka hnusna tak co potom pocuvas? nechapem jak sa niekto moze nazivat metalstom ak nema rad metallicu
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 19. Marec , 2008, 11:35:51 » |
|
ak je ti metalika taka hnusna tak co potom pocuvas? nechapem jak sa niekto moze nazivat metalstom ak nema rad metallicu metalika ma s metalom spolocny nazov, inak.... takto - ked si zoberes treš metal z prvej polky, kedy aj oni zacinali, tak v ramci trešu bola metalika obycajny POP, vsak si to porovnaj s inymi kapelami z toho obdobia - Slayer, Exodus, Testimony... Metalika bola proti tomu slabucky odvar. a ked to zase ides porovnat s niecim melodickejsim a prepracovanejsim, ako trebars hrali vtedy Iron maiden a cojaviem kto este, tak Metalika je proti tomu iba primitivny hrmot. ako vravim - ani take, ani take, nijake, hovnove...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. Marec , 2008, 11:42:54 » |
|
ako slayer je podla teba dobry? uznavam ze ich riffi a celkovo hudba sa dobre pocuva, ale vokaly su na rit. je to skor jakeby som pocuval odriekanku s heavy hudbou... a iron maiden? moc skriekaju. metallica je perfektna. hudba je skvela a vokaly su drsne, ale este stale spev.
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 19. Marec , 2008, 11:43:46 » |
|
ja zas nechapem ako mozu niektori metlaci nadavat na led zepp, deep purple a ine kapely 70-tych rokov... poznam takych ale tiez viem ze vacsina je normalnych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 19. Marec , 2008, 11:53:43 » |
|
no jasne. este daj, ze hraju na maršaloch mam najradsej takychto bojovnikov... co Ta volaju do kapely, ze sa takto rozdrapujes ? presne akurat nesmiem použivat marshall tak jebem na to radšej ništ
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. Marec , 2008, 11:55:29 » |
|
presne akurat nesmiem použivat marshall tak jebem na to radšej ništ pod do prahy, das pred koncertom kirkovi nejake lekcie a zoskrebnes mu wah pedal z podrazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. Marec , 2008, 11:57:53 » |
|
idem kedy a kolko stoji vstupenka ak maju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 19. Marec , 2008, 12:01:26 » |
|
vstupenky su podla mna relativne lacne 900 - 1300 plus minus, bol by som siel ale nestiham to [kua ] ale dufam ze este pridu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 19. Marec , 2008, 12:06:19 » |
|
idem kedy a kolko stoji vstupenka ak maju pod podium 2litre na nase...ale uz budes mat asi problem lebo su vypredane...jedine ebay, pred stadionom v den koncertu atd za premrstene ceny abo ak sa ti podari este na tribunu dakde dozadu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 19. Marec , 2008, 12:07:44 » |
|
Black album je najlepsi metalovy album vsetkych cias..Iron Maiden je oproti nim vidiecka dychovka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 19. Marec , 2008, 12:12:59 » |
|
metalika je zlepenec, co hudobne nedrzi pokope. taky zlepenec je inak vacsina alebo aj vsetok thrash metal, ale ten naozajstny thrash metal ma aspon gule, drive a je tvrdy. to metalika tvrda nikdy nebola. trochu posekanych riffov, a to je cele. divny spev - ani melodia, ani jakot, ani chrapot, ani pekne - okokotove
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|