Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 17:35:08
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: m600 vs. sz520  (Prečítané 5756 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #15 kedy: 02. Január , 2008, 13:05:47 »

ja mam doma ibanez SZ520QM a som s nou spokojny, pekny zvuk aj sustain. u nej je vyhoda, ze tie struny idu cez telo a tym padom, lepsie rozvibruju telo gitary :)
Zaznamenané

Markorum
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #16 kedy: 02. Január , 2008, 22:29:43 »

to mario: a plati o nej to co pisali tu? http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?p=38728#38728

a ostatny neviete odkedy sa cort vyraba v indonezii?
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 02. Január , 2008, 22:31:20 »

a naco Ti to je?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 02. Január , 2008, 22:32:47 »

kazda z tychto low enodvych a semi profi firiem sa postupne stahuje dalej a dalej na vychod. Korea uz dnes nie je tak lacna vyrobna, ako pred 10 rokmi, tak sa tam uz vyrabaju len drahsie veci. odkedy vyraba Cort aj v Indonesii ? neviem. vsak je to jedno... par rokov to uz bude, sudim podla Epifonu a Squieru, ktore som si made in Indonesia vsimol uz aj 3 - 4 roky dozadu...
Zaznamenané
Markorum
nováčik
*

« Odpoveď #19 kedy: 02. Január , 2008, 22:47:33 »

tak je mi to na to ze kamos perdava m600 za 10000 a tak neviem ci to je korea alebo indonezia. Je velky rozdiel v kvalite?
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 02. Január , 2008, 23:32:50 »

to mario: a plati o nej to co pisali tu? http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?p=38728#38728

a kde tam? sak hod priamy link, nechce sa mi hladat tam
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 02. Január , 2008, 23:42:01 »

tak je mi to na to ze kamos perdava m600 za 10000 a tak neviem ci to je korea alebo indonezia. Je velky rozdiel v kvalite?

vsak nech Ti kamos povie, je to napisane na tej gitare. ta Koreiska je dost kvalitne spravena, aj zvonka, aj zvnutra, som docela cumel.
Zaznamenané
Markorum
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 03. Január , 2008, 00:07:30 »

a kde tam? sak hod priamy link, nechce sa mi hladat tam
oni za ten cas presunuli forum na novu domenu, je to tu http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?p=38728#38728
Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #23 kedy: 03. Január , 2008, 00:52:37 »

ta ibaneza vyzera dost smakovne oproti cortke a marty asi vie co je dobre..duncanmy nic nepokazis Žmurk
inak moderator hudebniho fora ->

ha ha ha ha ha ha ha ha ha Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 03. Január , 2008, 10:29:32 »

no tak, to sa mi zda divne. ta gitara je tazka jak hovado. duta byt nemoze, ved som ju mal rozobratu a videl som ze drevo ide do hlbky. sustain ma vyborny. hra sa mi na nej ovela lepsie, ako na RG
Zaznamenané

gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #25 kedy: 09. Január , 2008, 17:40:37 »

ja mam tu M600 a stale patri medzi moje oblubene nastroje (aj ked som uz vlastnil a vymenil kopec gitar) tak tuto som si nechal...paradne mi padol do ruk jej hmatnik a ked je dobre zostelovana hra sa na nej jedna basen...
ta moja je este z tej starsej serie, made in korea...oproti tej novej ma inu hlavu, trosku inu kresbu dreva/farbu a do tychto novych davaju od vyroby EMG-HZ snimace co je docela fajn, lebo na tej starej serii boli tie tovarenske snimace dost hluche, strasne zastrete...ale po vymene snimacov (najskor za seymour duncan, neskor DiMarzio) nabrala aj ta moja na kvvalite a isla o par tried hore...mne jej zvuk po vymene snimacov absolutne sedi, sustainu ma vazne dost a ako som uz spominal, super sa na nej hra...mam na nej vymeneny aj nulty prazec a v blizkej buducnosti planujem dat vymenit aj ladiace mechaniky, mozno kobylku za orginal GOTOH nech mam pokoj na dusi, aj ked je to viacmenej zbytocne, lebo aj momentalne ladi a ladenie drzi viac nez dobre
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #26 kedy: 10. Január , 2008, 14:15:15 »

Nechce sa mi zakladat novu temu koli tomu, ale preco by ladenie nemalo drzat? Kolko tam z tej struny "naviniete" ze vam to nedrzi?
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 10. Január , 2008, 14:23:11 »

Nechce sa mi zakladat novu temu koli tomu, ale preco by ladenie nemalo drzat? Kolko tam z tej struny "naviniete" ze vam to nedrzi?

pokial je na gitare nekvalitny nulty prazce, rozhegana kobylka, rozhegane mechaniky, atd. moze to byt dovod k rozladovaniu gitary, bezohladu na pocet namotanych zavitov
Zaznamenané
Gwynnbleid
pravidelný návštevník
Príspevkov: 158

« Odpoveď #28 kedy: 09. Marec , 2008, 14:59:46 »

nedavno som si kupil cort M600 vyrobenu v indonezii a je to stale vynikajuca gitara za tie prachy.  stylovo je to velmi univerzalna gitara, ale najviac mi jej zvuk pasuje na blues.  dobre snimace, super hardware (tonepros kobylka a strunik,  tusq nulty prazec...) o vzhlade ani nehovorim.  jedine bola horsie nastavena od vyroby (prazce dost drncali) ale nic co by sa nedalo odstranit. takze ak chcete gitaru co vyzera aj hra skvele, tak za tie prachy nevahajte
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 22 otázok.