Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 23. Január , 2008, 13:13:32 » |
|
Pekná vecička, Rasťo. Táto z tvojich mi zatiaľ ulahodila najviac. Viac ti na tón sekne väčšie skreslenie. Treaz to bolo veľmi príjemné počúvanie. Vždy mi príde trochu menej mastné a slané tvoje hranie na čistom a poloskreslenom zvuku, trochu tak aj úvod tejto veci. Ale to je zanedbateľné, hlavne subjektívne. Zhrniem len, celkovo sa mi to páčilo a pustím si to znova.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 24. Január , 2008, 10:40:02 » |
|
mne sa to páči, samozrejme...akurát mám výhrady k bicím, sú také analógové a nehodia sa k tomu retro štýlu, napr. k tomu Fender alebo Rhodes pianu na začiatku...dal by som real bicie 70.roky, aj ich inak napísal, v rockovejšom poňatí s brejkami, zložitejšie. Vypadá to, že si tam len hodil nejakú slučku a to je pre takúto skladbu málo, podľa mňa. A na konci by som dal také jedovaté hammondy. Inak nápad pekný, taký, aký sa dnes nehráva, mne po chuti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 24. Január , 2008, 10:49:34 » |
|
som asi trochu hudobny analfabet ale keby mi niekto toto pustil a povedal ze to je gary moore,eric clapton alebo satriani-asi by som mu to zozral aj s navijakom.ber to ako kompliment je to super
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 30. Január , 2008, 12:50:10 » |
|
Clovece - pekne. Veselo som si zapocuval. Len mi vadil ten syntak niekde na zaciatku poslednej stvrtiny co tam hra tie dva tony, myslim E a D. Vzdy ma to zobudilo z prijemneho pocuvania si. si sikuliak
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
Kubo_BWV
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 01. Február , 2008, 13:08:37 » |
|
hral som to na preampe za 1000 Kcs na Squiery za 4 litre by to znelo inac, ale nemyslim si, ze by niekto frflal - "vsak to je ake zle - to si mal gitaru za 4 litre ? " ... aby si mi rozumel - ja nie som ziadny bojovnik za lacne veci, to rozhodne nie. len mnoho hlavne mladych chalanov drahe znackove veci prilis fetisizuje a potom su v smutku, ze oni nikdy nebudu mat dobry zvuk, kym nebudu mat gitaru a zosilovac za XYZ korun, co az taka pravda nie je... ja tiez niesom zastanca lacnych veci ale ani nefetisizujem drahe a vobec si nemyslim ze cim drahsie tym lepsie. ale pri kl. gitarach hras bez akehokolvek aparatu a cim je drahsia tak tym lepsie drevo je na nej pouzite (aspon vo vacsine pripadov - treba vzdy skusit) co dost ovplyvnuje kvalitu zvuku. Otazka: aku velku rolu hra kvalita dreva na el. gitare co sa tyka kvality zvuku alebo farby tonu? nieje to hlavne o snimacoch?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 01. Február , 2008, 13:12:20 » |
|
ja tiez niesom zastanca lacnych veci ale ani nefetisizujem drahe a vobec si nemyslim ze cim drahsie tym lepsie. ale pri kl. gitarach hras bez akehokolvek aparatu a cim je drahsia tak tym lepsie drevo je na nej pouzite (aspon vo vacsine pripadov - treba vzdy skusit) co dost ovplyvnuje kvalitu zvuku. ...
jasne, nepopieram. len si myslim ze od istej cenovej hranice uz ani nejde o kvalitnejsie dreva, kvalitnejsiu pracu alebo kvalitnejsi zvuk. ale o nejaku prestiz ci ako to nazvat... ...Otazka: aku velku rolu hra kvalita dreva na el. gitare co sa tyka kvality zvuku alebo farby tonu? nieje to hlavne o snimacoch?
nie, snimace su v retazci hrac -> drevo -> konstrukcia -> aparat ... na poslednom mieste.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 01. Február , 2008, 13:45:10 » |
|
Otazka: aku velku rolu hra kvalita dreva na el. gitare co sa tyka kvality zvuku alebo farby tonu? nieje to hlavne o snimacoch? taku istu ako pri klasickej gitare. snimac je pre el.gitaru ako mikrofon pre spevaka..ani sebelepsi snimac ti zo suntu super gitaru nespravi..
|
|
« Posledná zmena: 01. Február , 2008, 13:45:26 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 01. Február , 2008, 13:49:22 » |
|
nie, snimace su v retazci hrac -> drevo -> konstrukcia -> aparat ... na poslednom mieste.
ja by som ich skor zaradil medzi konstrukciu a aparat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 05. Apríl , 2008, 22:09:44 » |
|
som chcel napisat ,ze sa mi to lubi ,ale uz si to nepustim. uz to mam pustene 3. krat. inu hudbu ti ja pocuvam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 05. Apríl , 2008, 23:10:05 » |
|
...nu hudbu ti ja pocuvam
aj ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 06. Apríl , 2008, 09:13:52 » |
|
hod nieco nove uz konecne a poriadne sa do toho opri
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 06. Apríl , 2008, 09:26:47 » |
|
hod nieco nove uz konecne a poriadne sa do toho opri nazov uz mam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ragr
nováčik
Príspevkov: 52
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 06. Apríl , 2008, 11:34:01 » |
|
Pekne, pekne mne sa to lubi aj ked to nieje prave moj styl a ani ako blues mi to moc nepride ale ako hovoris je to tvoje blues takze... A bicie si fakt mohol nejake normalne nie ze by boli hente zle ale realne by boli asi lepsie a te syntaky niesu zle ale ked som to tak pocuval tak kde hraju to E D si mohol miesto nich dat gitaru skreslenu tak ale je to tvoja tvorba takze....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 06. Apríl , 2008, 11:36:37 » |
|
jake E a D ? kde ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ragr
nováčik
Príspevkov: 52
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 09. Apríl , 2008, 07:24:35 » |
|
No tak po dokladnejsej analyze som zistil ze to nie je E a D Niekto tu pisal ze mu vadia te retro klavesy a pisal tam o tonoch E a D no a bez toho aby som si to zahral som myslel ze je to prave ten usek Spravne tony radsej nebudem tipovat aj ked mam isty tip a myslel som usek 2:29.. tam zacinaju take klavesy a idu tusim az do konca... tak tam som myslel ze keby miesto toho bola skreslena gitara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|