Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 13:47:14
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Synyster Gates  (Prečítané 3410 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« kedy: 27. Január , 2008, 17:47:23 »

sólový gitarista Avenged Sevenfold... strašne sa mi páči... super gitarista...
nejaké linky: http://en.wikipedia.org/wiki/Synyster_Gates
http://youtube.com/watch?v=Urbv_Dx1CFs&feature=related
http://youtube.com/watch?v=-4oxf28Djr0&feature=related
Zaznamenané
Synyster.G
nováčik
*
Príspevkov: 17

« Odpoveď #1 kedy: 23. Február , 2009, 19:30:01 »

heh  tak Synyster je moj idol a dufam ze niekedy budem hrat ako on :D co velmi pochybujem :D ehe je to fakt super gitarista a nie len to ze vie perfektne hrat ale aj to ze dobre vyzera takze ma dve stranky, celym menom je Brain Haner Jr. je z Californie a narodil sa 7.7.1979 je proste super
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #2 kedy: 23. Február , 2009, 19:33:58 »

on je dobry gitarista. A pekne solo ma v tom sladaku Seize the day, ci ako sa to vola
Zaznamenané
Synyster.G
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 23. Február , 2009, 19:44:05 »

Tak to hej on ma v kazdej pesnicke dobre sola mne sa paci proste najviac Beeee je to moj idol no a dobre hra v tom videu kde uci tie desi hrat na gitrach v tej detskej skole pridam link:         tam asi nejake 3:35 by to malo byt fakt super
Zaznamenané
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #4 kedy: 23. Február , 2009, 20:17:24 »

Synster je super, pacia sa mi jeho sola , vlastne aj väcsina riffov avenged sevenfold su super, chytlave melodie .. tu kapelu mam rad ,aj ked mi az tak velmi nesedi ich Image , je to super kapela  a patria medzi mojich oblubencov. Chcel by som ich zazit nazivo
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #5 kedy: 23. Február , 2009, 22:42:36 »

Mne sa tiez paci. I ked to nie je moj styl, ale jeho sola ma tesia napadmi a technikou...Ten Seize the day je naozaj skvela skladba a este o to lepsie solo...bravo
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 24. Február , 2009, 17:10:38 »

tak Synyho a Zackyho proste zboznujem..... A7X je moja naj kapela a strasne ich tuzim vidiet na zivo... dufam ze sa toho dozijem  Žmurk
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #7 kedy: 24. Február , 2009, 17:15:59 »

čo je na nom také zaujímavé?nejak ma to ničím neprekvapilo...ani nepotešilo,nenadchlo...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #8 kedy: 24. Február , 2009, 17:33:22 »

ja tam pocujem len nejaky neurcity heavy metal s nemelodickym vokalom znacne "inspirovanym" starym mushroomhead-om
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #9 kedy: 24. Február , 2009, 18:05:44 »

Popocuvaj album City of evil....ten sa mi paci....ostatne nie....tam je aj Seize the day...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Synyster.G
nováčik
*

« Odpoveď #10 kedy: 26. Február , 2009, 19:10:54 »

Popocuvaj album City of evil....ten sa mi paci....ostatne nie....tam je aj Seize the day...

Seize The Day solo si mylsim ze je len taka rozohravka mne sa to solo paci ale mylsim ze maju lepsie solo v Afterlife alebo v Beast On The Harlot Beeee Beeee  ale akoze Synyster dava len same dobre sola Beeee melodicke Beeee
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #11 kedy: 26. Február , 2009, 19:13:17 »

narodil sa 7.7.1979

tak je odo mna presne o sedem rokov starsi  :)
Zaznamenané
Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 26. Február , 2009, 19:32:15 »

Seize The Day solo si mylsim ze je len taka rozohravka mne sa to solo paci ale mylsim ze maju lepsie solo v Afterlife alebo v Beast On The Harlot Beeee Beeee  ale akoze Synyster dava len same dobre sola Beeee melodicke Beeee
solo v Sream je brutalne  :zdar:a samozrejme aj w ostatnych a w Afterlife to je proste krasa ked spolu zacnu solowat( howorim o Live in the LBC)  Na zdravie!
Zaznamenané
Mr.Patres
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #13 kedy: 10. Apríl , 2010, 21:26:01 »

tak podla mna ma najlepsie solo v Second Heartbeat Žmurk  ...podla mna fajn gitarista, hlavne je rychly :) ...
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 22 otázok.