|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 5661
guitarist
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 31. Január , 2008, 12:51:09 » |
|
web nemajú?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
|
joey
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 31. Január , 2008, 13:21:06 » |
|
fuha, docela sila alternativa tato kapela...vzdialene mi pripomina mladu bratislavsku kapelu Rara Avis...ak chces tak si vygoogli nieco o ich...mozno sa ti zapacia 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"If someone asks you what time it is, tell ‘em”now”. It’s the only one that matters" (Josh Homme)
|
|
|
|
palii
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 31. Január , 2008, 13:47:19 » |
|
fuha, docela sila alternativa tato kapela...vzdialene mi pripomina mladu bratislavsku kapelu Rara Avis...ak chces tak si vygoogli nieco o ich...mozno sa ti zapacia  fuuu, toto ti pripomina rara avis?  sranda.... ma v momente ani nenapadne ze ake dve kapely mozu byt viac odlisnejsie. rara avis sa mi paci, hraju podobne ako my... lenze my sme o pat rokov starsi a o desat neschopnejsi ako oni 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 31. Január , 2008, 13:48:05 od palii »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joey
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 31. Január , 2008, 14:14:05 » |
|
ja som mierny analfabet v tychto alternativach takze preto sa mi to zlieva asi dokopy  a inak s chalanmi z Rara Avis sa velmi dobre poznam, bo asi budeme preberat ich staru skusobnu  lebo idu zit chalani do Prahy ale Dano je macher v tych zvukoch co vie vytvorit
|
|
|
|
« Posledná zmena: 31. Január , 2008, 14:14:24 od joey »
|
Zaznamenané
|
"If someone asks you what time it is, tell ‘em”now”. It’s the only one that matters" (Josh Homme)
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 3177
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 31. Január , 2008, 15:54:05 » |
|
Ja som si raz stiahol jeden album, lebo bolo pri nom napisane, ze Progressive Rock. Pravda, ze hudba to nebola mainstreemova, ale nudilo ma to, ja som tam ziaden progress nepocul.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
inventár podniku

Príspevkov: 3396
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 31. Január , 2008, 15:56:34 » |
|
co je progress ?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 31. Január , 2008, 16:20:29 » |
|
web nemajú?
maju, len je strasne tazke napisat do googla nazov kapely http://www.themarsvolta.co.uk/
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
palii
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 31. Január , 2008, 17:00:08 » |
|
heh. pochybujem ze je to oficialny.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
palii
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 31. Január , 2008, 17:03:04 » |
|
Ja som si raz stiahol jeden album, lebo bolo pri nom napisane, ze Progressive Rock. Pravda, ze hudba to nebola mainstreemova, ale nudilo ma to, ja som tam ziaden progress nepocul.
moze byt, aj mna nudili niektore ich veci, uz to bolo moc improvizacne, texty v spanielcine, trubky, prilis blbosti... s tym mali zase strasny uspech v mexicu. skus dat sancu prvemu albumu, tam je vazne pocut "progres". malo takych veci vyslo za poslednych 10 rokov podla mna..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 31. Január , 2008, 17:09:34 » |
|
heh. pochybujem ze je to oficialny.
http://www.themarsvolta.com/a tento moze byt? 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
|
|
|
|
palii
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 31. Január , 2008, 17:16:15 » |
|
 si zlaty! spravil si dolezitu a narocnu robotu za mna! dakujem..
|
|
|
|
« Posledná zmena: 31. Január , 2008, 17:40:19 od palii »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 31. Január , 2008, 19:15:31 » |
|
Aj ku mne sa dostal kedysi album nejaky, a celkom ma to vtedy zaujalo, nic som si vsak z tych veci nezapametal, viem ze to boli riadne psychaciny, skoro jak neskorsie veci od king crimson 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
yngsteen
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: 31. Január , 2008, 20:03:35 » |
|
Ja som celkom fanda, dosť ma muzika čo produkuje Mars Volta baví  .. ....
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|