Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 07:49:11
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Impedancia hlavy - gitarovej :)  (Prečítané 3669 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #15 kedy: 22. Január , 2008, 15:47:23 »

Na elektronkove zosilnovace by sa nemali pripajat ani bedne s vacsou impedanciou. Bodka.

Rovnako by sa nemal pit caj s lyzickou v pohari a predsa to tak vela ludi robi. No oko si vypichne len zopar.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #16 kedy: 22. Január , 2008, 15:56:43 »

ale tak MageZ, sklenena gulka nestoji tolko co novy amp, resp trafo (v tom lepsom pripade)...to sa neda porovnavat  Bavím sa skvele
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #17 kedy: 22. Január , 2008, 16:02:05 »

ale tak MageZ, sklenena gulka nestoji tolko co novy amp, resp trafo (v tom lepsom pripade)...to sa neda porovnavat  Bavím sa skvele

:D:D ta veta tam bola kvoli tomu, ze vzdy sa najdu ludia, co daju teorii protipriklad z ich praxe :D
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #18 kedy: 27. Január , 2008, 21:05:26 »

Na elektronkove zosilnovace by sa nemali pripajat ani bedne s vacsou impedanciou. Bodka.

je to pravda, ale k este vacsej pravde sa to priblizuje pri vacsich impedanciach. v podstate ide o to, ze ked nezatazis vystupny transformator, tak je v chode naprazdno. a prevadzka tychto transformatorov neni prospesna. na vinutiach sa indukuje napatie a to tam kruzi a beha a nema sa stade ako dostat. ked je tam vsak zataz, tak to napatie sa tam nebude indukovat v takych spickach a navaloch. hadam som to dobre napisal :)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #19 kedy: 29. Január , 2008, 20:49:09 »

Dnes som mal chvilu na 16Ohm vystupe lampoveho zosilnovaca pripojeny 8Ohm box a zvuk bol uplne tenky. To zaujimavo doplna co som cital, ze 16Ohm box do 8Ohm vystupu poziera vysky. (...)
Opravujem - tenky bol, lebo som mal vysky a presence naplno, bol to omyl :)
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 23 otázok.