joey
|
|
« kedy: 05. Február , 2008, 18:19:11 » |
|
takze konecne som spravil aj ja nejake foto na pochvalenie...sice je to fotene mobilom no dufam ze ta kvalita nebude az taka zla... Takze moja Epiphone Dot je vyrobena v roku 2004 v Cine...pekne ladi, dobre mi sedi v ruke a hlavne ja osobne sa viem "utlct" za tymito ES modelmi... kedze som ju kupoval v USA tak ma vysla na 400dolacov aj s puzdrom takze si myslim ze sa mi aj oplatilo...v podstate je to dalsia seriova Dotka
|
|
« Posledná zmena: 05. Február , 2008, 18:20:18 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Február , 2008, 18:24:28 » |
|
pjeknaaaaaa .... nech dobre sluzi ....
aj mne si mohol kupit ;-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Február , 2008, 18:34:26 » |
|
jj... bral som toho uz dost vela takze som sa tvaril pri chlapikoch od Cla hrozne nenapadne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:21:24 » |
|
takze mierne vylepsenie mojej dotky:
snimace SD Phat Cat Gibson grafitove kamene grafitovy nulty prazec Graph tech vymena potenciometrov
celkovo na zvuku sa to podpisalo viac nez dost, gitara viac ozila a nove snimace ponukaju ovela vacsi boost pri stiahnutej tonovej clone.kamene boli menene len kvoli tomu ze mi praskali struny jak svina a tak som sa nasral a kupil rovno grafitove
vsetka odborna praca bola vykonavana Robertom, ktoremu chcem velmi podakovat za trpezlivost a ochotu
nejake foto:
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2009, 22:04:49 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:30:13 » |
|
....pekná gitara....je to vydarená kópia....a nebol by som čakal, že by som takúto mohol vidieť v tvojich rukách....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:35:29 » |
|
....pekná gitara....je to vydarená kópia....a nebol by som čakal, že by som takúto mohol vidieť v tvojich rukách....
a co by si ocakaval v mojich rukach? no jo ja som vcelku velky fanda tychto luboviek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:38:36 » |
|
....LP a ak by si LP vymenil za niečo iné...tak by to bolo iné LP.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:40:44 » |
|
....ej do kelu....nemyslel som teba ale Joe-ho....pletiem si vás kua....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. Apríl , 2009, 13:46:19 » |
|
....ej do kelu....nemyslel som teba ale Joe-ho....pletiem si vás kua.... nic sa nestalo, a u Joea je to LP vystizne.ja LP fakt nemusim, ani zvukovo ani vyzorovo. (cest vynimkam, vid progiho LP s P90 )
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2009, 13:46:40 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. Apríl , 2009, 21:06:36 » |
|
....LP a ak by si LP vymenil za niečo iné...tak by to bolo iné LP..... vsak joe hra aj na stratoch, ked som bol na BoJ tak na LP veru nehral
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 24. Apríl , 2009, 14:05:58 » |
|
pekna dotka.. za fajn cenu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 24. Apríl , 2009, 22:51:47 » |
|
nadhera:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. Apríl , 2009, 11:37:17 » |
|
nadhera:)
mne sa paci ked to ma len bodky ako inlay a nie tie velke obdlzniky, to je uz moc vycackane. velmi sa mi paci a tie snimace trochu popis jak na tom hraju alebo rovno nieco nahraj aj uplne na kolene... charakter sa da vycitit aj z blbej nahravky pdla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. Apríl , 2009, 12:24:16 » |
|
mne sa paci ked to ma len bodky ako inlay a nie tie velke obdlzniky, to je uz moc vycackane. velmi sa mi paci a tie snimace trochu popis jak na tom hraju alebo rovno nieco nahraj aj uplne na kolene... charakter sa da vycitit aj z blbej nahravky pdla mna
kvalitna nahravka bude coskoro snad, zatial na priblizenie je to nieco taketo: tie snimace Phat Caty hraju uzastne! su akoby stvorene na to aby sa na nich stahovala tonova clona, vtedy sa kraasne zaoblia/"zaobjemuju" a zaboostruju, pricom aj pri vyssom skresleni nebrumia, ci uz pri kobylke alebo v medzipolohe. pri uplne stiahnutej tonovej clone a s TS9nou to ide az sem niekam: (od 1:31)
|
|
« Posledná zmena: 26. Apríl , 2009, 12:43:48 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 26. Apríl , 2009, 15:49:13 » |
|
ja zeriem ked je cisty hmatnik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|