igork
|
|
« kedy: 25. Február , 2008, 15:10:29 » |
|
Pustil som sa do vyroby klonu JCM800, inspiroval ma Temo ked sem pridal prispevok o typkovi co postavil ukazkovy aparat.... Budem sa aj ja snazit spravit ho co najlepsie (aj ked bude iba cvicny) a priebezne budem pridavat fotky ako pokracujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. Február , 2008, 15:19:45 » |
|
sasi sa mi zda velmi uzke, budes to musie nejako dobre chladit, inac sa Ti to moze prehrievat
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2008, 15:31:22 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Február , 2008, 16:09:33 » |
|
sasi sa mi zda velmi uzke, budes to musie nejako dobre chladit, inac sa Ti to moze prehrievat Jako čo chladiť? :-\Však to je úplne v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Február , 2008, 16:48:29 » |
|
ved uz je polovicka hotova kde si nakupil tie veci a kolko ta to vyslo (dufam ze menej ako orig.) ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Február , 2008, 16:56:34 » |
|
Jako čo chladiť? :-\Však to je úplne v pohode.
no myslim tie lampy su blizko pri sebe, vele sa mi to tam zda namackane. ale - jak je libo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. Február , 2008, 17:00:01 » |
|
no myslim tie lampy su blizko pri sebe, vele sa mi to tam zda namackane. ale - jak je libo triody sa moc nehreju a koncove budu zerave anody to vobec nevadi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. Február , 2008, 17:51:28 » |
|
videl si take vypeckovane EL34? hreju jak blazon. plus k tomu tie triody, ked sa "nazeravi" aj plech.. transformatory sa zacnu z toho zahrievat... no neviem, ja za seba by som dal ovela sirsku tu sasi ( myslim sirku od predneho panela, po zadny )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Február , 2008, 17:54:00 » |
|
videl si take vypeckovane EL34? hreju jak blazon. plus k tomu tie triody, ked sa "nazeravi" aj plech.. transformatory sa zacnu z toho zahrievat... no neviem, ja za seba by som dal ovela sirsku tu sasi ( myslim sirku od predneho panela, po zadny )
hodi si tam axialny ventilator na zajaci dierovany plech
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Február , 2008, 17:57:34 » |
|
to igork: Aky vystupny transformator pouzijes?
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Február , 2008, 18:29:20 » |
|
Suciastky (jacky, kondenzatory aj elektrolity aj zvitkove, patice) som kupiz z GES electronics, chasi som dostal za nejaku pracu od pana Turzu (na Kent Armstrong zosiky bohate staci, pretoze su tam mensie trafaky a celkove rozlozenie preto som musel niektore otvory upravovat a aj vrtat nove.....) tiez si myslim ze aspon o dva centi by mohlo byt sirsie, ale darovanemu konovi sa na zuby nepozera, vsak..... ostatne suciastky som kupil u kamarata v Moonset Palladis v Sali. Trafaky na tento zosik budu z mono50, akurat budu mat tie tieniace kryty, do skusobne musi stacit.... na dalsi zosik uz mam pripravene sietove trafo z JCM800 a vystupne trafo z Mesy, ale v tom chcem pouzit iny koncovy stupen. Zatial som nepocital celkove naklady (par veci mi este chyba co musim dokupit, mimo ine tlmivka), ale zatial to nieje ani 3litre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. Február , 2008, 19:01:39 » |
|
teraz si neviem predstavit, ci budu tie EL-ky pri predku alebo pri zadnom panely? ako budes umiestnovat potaky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. Február , 2008, 08:55:49 » |
|
elektronky budu umiestnene pri zadnom paneli, potenciometre by mali byt ako na originale.... este musim vyrobit predny aj zadny panel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. Február , 2008, 09:37:54 » |
|
velmi pekne,ale preco si nepouzil uz aj tie odpurky staromodne? Ked replika tak ze vším všudy. Tie END BELLy si kedy dostal od Turza? Lebo som mal tiez zaujem o par kusov a ze sa mu uz minuli. To sasko som raz davno videl a tie kondiky mal Turzo s Udvarosom vymyslene dnu v sasi. S teplom by som si nerobyl tazku lavu co sa tyka trafakov ale tie JJ kondiky ? Ale snad nieco vydrzia.Ja som ich tiez v niektorych mojich ampoch umiestnil podobne blisko a zatial vsetko OK. Tesim sa na zvukovu ukazku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. Február , 2008, 12:00:58 » |
|
Brdo, ked chces tie knofliky (kuracie hlavy=chiken head knobs), napis kolko a v akej farbe, viem ich zohnat hocikolko za dobru cenu.... Pozeral som viac stranok kde si typci vyrabali podobne klony a tiez boli kondiky dost blizko koncovych elektronok, snad nieco vydrzia. Staromodne odpory som v ceskych ani slovenskych obchodoch nezohnal, ale uz mam zdroj aj na tie uhlikove odpory, takze tie pojdu do dalsieho(posledneho- dufam) aparatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 26. Február , 2008, 14:48:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|