tipek
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 27. Máj , 2008, 16:04:03 » |
|
tomu poviem len :laugh:You Really Got Me
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 28. Máj , 2008, 14:52:56 » |
|
sak co chces. hra to jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 22. Jún , 2008, 19:31:53 » |
|
igar pocuvaj ty si nemal problem z brumom? lebo kazdu hlavu co spravim brumi jak j*ebnuta
|
|
« Posledná zmena: 22. Jún , 2008, 20:33:57 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 22. Jún , 2008, 23:57:33 » |
|
igorova Jcmka je fajn, hral som na nej a nemal som pocit ze jej cosi chybalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 24. Jún , 2008, 08:22:46 » |
|
igar pocuvaj ty si nemal problem z brumom? lebo kazdu hlavu co spravim brumi jak j*ebnuta Nemal som pri tomto aparate zaidne problemy, treba si davat pozor na zemne slucky a na otocenie trafakov. Ked som robil prvy lampac tak som aj ja mal problem s brumom, asi po dvoch mesiacoch hladania som vybral 5cm drotik a bolo navzdy po brume....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 26. Júl , 2008, 10:31:55 » |
|
chalani dal som sa inspirovat idem robit uplne totoznu a kvalitne spravenu 100W 800vsku secko na ocka na nete som nasiel predny panel za dobre prachy (kua to je doba uz aj na feste sa da ist na net
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 28. Júl , 2008, 22:45:33 » |
|
robil si to secko podla toho co tu mas na nete? a fakt to hralo na supu jek svina? idem robit neco podobne tak som zvedavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 05. September , 2008, 14:00:37 » |
|
Po dlhom case som konecne spravil na zosik bednu, inspiroval som sa Jackson amps.... este mi chybaju predny a zadny panel a zadny kryt(nenasiel som uz doma taky kus drevotriesky....) este neviem ci na zosiku necham klasicke marshallovske gombiky alebo "kuracie hlavy" s oboma to vyzera velmi dobre....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 05. September , 2008, 14:11:28 » |
|
Pekny Telecaster
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 05. September , 2008, 14:13:36 » |
|
Lepsie by to vyzeralo s krajsim reproduktorom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 05. September , 2008, 15:16:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 05. September , 2008, 15:23:48 » |
|
ta bedna je vyssia ako klasicke hlavy, to je pravda, ma 27cm.... paci sa mi design ako Matchless, Badcat, Jackson a tie maju tu bednu tochu vyssiu a su dole hlavou, to nieje podla mna na zavadu... Lepsie by to vyzeralo s krajsim reproduktorom je to stary sunt, ved vies, ale zvuk ma este stale dobry.... Pekny Telecaster
je to moj vytvor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 05. September , 2008, 15:29:54 » |
|
ved ,že to je dole hlavou sa mi to lubi a ked sa inšpiruješ tymi zosikmi šupni tam kuracie hlavy! hop hop
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 05. September , 2008, 15:35:59 » |
|
pekne ale spravil si chybu ze si to dal do takej kysne ,lebo mas tam setko na tesno a ked to obratene mas tak teplo ti ide hore a zohrieva cele sasi a to neni dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|