pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 31. Marec , 2008, 08:25:48 » |
|
Ucastnikov zajazdu by som najradsej privital v stredu. Kolko stolov mam v krcme rezervovat? fuha, tak streda je u mna mimo. jedine ze za mna pojde stvrtek niekto iny do roboty.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 31. Marec , 2008, 08:32:04 » |
|
Kua sak aj ja idem do prace.Co si este v strede tyzdna nikedy nepil Ja iba cez tyzden chlastam,sak nebudem vo svojom volnom case triezviet
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2008, 08:33:23 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 31. Marec , 2008, 14:01:58 » |
|
Aby sme nekecali iba o chlastani, pridavam par fotiek ako som pokrocil so stavbou aparatu. Tlmivku som navijal sam, plechy a kostricka je zo stareho videa - rozmery by mali byt podobne ako u Marshallu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 31. Marec , 2008, 14:07:08 » |
|
Potrebujem este otocny prepinac na prepinanie impedancie ak nahodou niekto taky ma, mozem ho vymenit za "pilot light"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 31. Marec , 2008, 14:11:36 » |
|
kua pekna pracicka ako budes riesit predny panel?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 31. Marec , 2008, 14:18:05 » |
|
Predny a zadny panel sa uz tlaci, Valla skus si ho nakreslit v coreli a daj si ho vytlacit na foliu, je to asi najschodnejsie riesenie aby panel nejako vypadal. Hadam ho koncom tyzdna budem mat doma a mozem pokracovat dalej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 31. Marec , 2008, 14:28:44 » |
|
no jo ale ja neviem robit v koreli
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 31. Marec , 2008, 16:24:36 » |
|
no trosku nestastne umiestnene to trafo, to je vystupne? a k tej tlmivke: hadam, ze si pouzil plechy na tlmivku urcene. tlmivkove plechy maju v jadre medzeru. aku indukcnost si dal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 31. Marec , 2008, 16:36:56 » |
|
no trosku nestastne umiestnene to trafo, to je vystupne? a k tej tlmivke: hadam, ze si pouzil plechy na tlmivku urcene. tlmivkove plechy maju v jadre medzeru. aku indukcnost si dal?
Prečo myslíš?Takto je to trebárs na originále
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 31. Marec , 2008, 16:55:42 » |
|
Ten "pracovny stôl" mi je daky povedomý .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 31. Marec , 2008, 17:04:01 » |
|
sak asi 10H nie???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 31. Marec , 2008, 17:05:59 » |
|
lenze v originale su na tom plechy kvoli magnetizmu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 31. Marec , 2008, 17:33:47 » |
|
ja som sa pytal, ci je to vystupne. ak hej tak dobre. sietove si neviem predstavit, pri tych lampach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 31. Marec , 2008, 17:48:35 » |
|
Citácia: mario bross Dnes v 16:24:36 a k tej tlmivke: hadam, ze si pouzil plechy na tlmivku urcene. tlmivkove plechy maju v jadre medzeru. aku indukcnost si dal? Velkost jadra je 20x30mm, hrubka drotu 0,25mm, vzduchova medzera 0,23mm. Odpor je 88Ohmov... to je asi tak vsetko co k tej tlmivke mozem povedat Neviem ju vypocitat, tak to mozes skusit ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku