ff
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 19. Január , 2009, 21:18:16 » |
|
Tomáš-čo máš belmo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 19. Január , 2009, 21:25:19 » |
|
Tomáš-čo máš belmo? asi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 19. Január , 2009, 21:39:47 » |
|
no čisto tema na jcm800 tu neni tak ti dam sem igor hadam sa nenasereš na slo clone fore som našiel že boogner spravil nejaky boost celkom v pohode to hra ň To hells bells znie totalne popiči, krasny crunch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 02. Február , 2009, 17:37:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 03. Február , 2009, 14:29:05 » |
|
Chalani, poradte mi nejaky preamp na basu??? chcel by som nieco poletovat, ale neviem co by bolo vhodne, preamp z Mesa 400, alebo ampeg, fender
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 03. Február , 2009, 14:59:54 » |
|
Chalani, poradte mi nejaky preamp na basu??? chcel by som nieco poletovat, ale neviem co by bolo vhodne, preamp z Mesa 400, alebo ampeg, fender Ja som sa v mojich basampoch nechal inspirovat tym Bass 400 Ono je to aj ta vsetko na jedno kopyto .. col sem,col tam
|
|
« Posledná zmena: 03. Február , 2009, 15:08:45 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 03. Február , 2009, 16:03:44 » |
|
ja by som ti do dielne vedla jcmky odporučil ampega
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 03. Február , 2009, 17:19:06 » |
|
Chalani, poradte mi nejaky preamp na basu??? chcel by som nieco poletovat, ale neviem co by bolo vhodne, preamp z Mesa 400, alebo ampeg, fender noo hodne zalezi co od toho ocakavas,fender bassman z master potakom hra v pohode,alebo ked chces nieco co ma gule je marshall super bass,alebo marshall compressor bass byt tebou by som si postavil bassmana
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 03. Február , 2009, 17:19:49 » |
|
ja by som ti do dielne vedla jcmky odporučil ampega ampeg sa neoplati stavat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 03. Február , 2009, 18:05:17 » |
|
mesa bass400 je takym modom fendru aspon podla mna, asi postavim ten.... a este jedna otazka, ako vyriesit symetricky vystup??? nikde som nenasiel ziadnu schemu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 03. Február , 2009, 18:06:39 » |
|
mesa bass400 je takym modom fendru aspon podla mna, asi postavim ten.... a este jedna otazka, ako vyriesit symetricky vystup??? nikde som nenasiel ziadnu schemu... aky symetricky vystup? myslis slave out?ci line out alebo direct out?
|
|
« Posledná zmena: 03. Február , 2009, 18:22:34 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 03. Február , 2009, 18:27:39 » |
|
direct out
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 03. Február , 2009, 19:28:21 » |
|
direct out
to je lahke,spravis si odporovy delic a za to das odelovacie trafko z 1:1 a mas to ja to tak robim a nemi problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 03. Február , 2009, 19:31:52 » |
|
to je lahke,spravis si odporovy delic a za to das odelovacie trafko z 1:1 a mas to ja to tak robim a nemi problem posli mi prosim ta schemu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 03. Február , 2009, 19:50:32 » |
|
posli mi prosim ta schemu hmm,schemu nemam mam to v hlave na aky vykon bude mat ta hlava?
|
|
« Posledná zmena: 03. Február , 2009, 19:51:44 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|