suhlas s matosafko. ja som spravil report preto, aby si to chalani co cchu stavat premysleli. v case ked som ja staval box, som nemal ponatia kolko ma to vyjde, ale po prebrowsovani par stranok s navodmi ma to natolko nadchlo ze som isiel do toho. jednak to bolo tym, ze som mohol nieco zmajstrovat sam a jednak preto, ze som vedel ze to bude dobre spravene.
ano, Kustom sa da 4x12 zohnat dokonca este lacnejsie ako handmade 2x12, ale zas na druhej strane neviem ake su tam preoruktory, lebo mam silny dojem ze celestion vintage 30 nie. tym samozrejme netrvdim ze kustom hra zle. pocul som ho vsak na predposlednom blast beate a tam sa mi nelubil.
samozrejme z druhej ruky sa da kupit marshal 1936 (sice s lajcnejsim repro) za taku istu cenu ako vyroba handmade s V30.
ako vravim, ide predovstekym o to, ci si chce spravit niekto radost vlastnou robotou, spravit vlastne rozmery, ale aj vkastny dizajn, co sa povrchovej upravy tyka. lebo kozenka a koberec je len jedna z tych jednoduchsich moznosti. viem si realne predstavit pekne vybranu preglejku z brezy triedy A s peknou kresbou a namorit ju a nalakovat, popripade nejaky Pistu Vaia fanda si tam aj vyrit nejake ornamenty.
zhrnul by som to asi tak, ze cely homemade-handmade je o hrani sa a realizovani nápadov.
takze let there be rock