Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 20:14:42
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson Marauder,Sonex  (Prečítané 1293 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« kedy: 04. Marec , 2008, 22:25:07 »

Zdravim,
takze na ebayi je sem tam mozno vidiet aj lacnejsie a mozno aj uz zabudnute starsie modely o ktore nie je az taky zaujem...

a tak pytam sa tu...mal uz niekto moznost hrat na takych gitarach ako Gibson Marauder alebo Sonex? Obe tieto gitary sa vyznacuju pomerne vyraznym specifickym zvukom ktory si hlada len takzko svojich fanusikov ale aj tak...stoja za povsimnutie?

Gibson Sonex vyrabany tusim ako nizkonakladovy model ktory sa vyrabal v 80´ rokov a bol skladany z viacerych vrstiev driev a bohvieako pozliepany...

Sonex

Gibson Marauder...k tomuto mam len tolko: bud zboznovany alebo nenavideny...

{gitarista ma Marauder}

Marauder

takze tema asi pre tych skusenejsich ale som zvedavy aj tak na vase reakcie..  Na zdravie!

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 04. Marec , 2008, 22:34:22 »

Tazko povedat... Jeden z mnohych Gibsonovych krokov vedla. Vacsinou sa to da kupit za malo penazi. Mozno sa to oplati s tym, ze v buducnosti nejakym zazrakom tomu stupne zberatelska hodnota. A mozno to naopak hodnotu uplne strati... Jedine, co je na tych gitarach pre mna zaujimave je napis Gibson na hlave, nic viac. Sonex nebol tusim ani dreveny... Osobne som to zblizka nikdy nevidel. Kedysi davno som hral hodinku na nejaky podobny Gibson, ale uz s dorobenym Floyd Rose, bolo to este v pamatnickej predajni Pera Sound a vraveli tusim, ze je to Burianova gitara. Ale hral som na gitaru vtedy asi 3/4 roka, takze hovno som vedel posudit...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2 kedy: 04. Marec , 2008, 23:32:06 »

V tych rokoch vyrabali vseliake podivnosti. Nemusia to byt vyslovene zle gitary, akurat ze zrejme zneju uplne inak ako mame zauzivane ze maju zniet Gibsony. To bol aj popri otrasnemu vzhladu dovod, preco sa vobec neuchytili. 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #3 kedy: 05. Marec , 2008, 16:41:25 »

V tych rokoch vyrabali vseliake podivnosti. Nemusia to byt vyslovene zle gitary, akurat ze zrejme zneju uplne inak ako mame zauzivane ze maju zniet Gibsony. To bol aj popri otrasnemu vzhladu dovod, preco sa vobec neuchytili. 

cize moze ist z konstrukcneho hladiska vcelku o fajn gitary len s tym ze maju "netradicny" zvuk? (vzhlad zanedbajme  Bavím sa skvele )
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 05. Marec , 2008, 17:51:56 »

cize moze ist z konstrukcneho hladiska vcelku o fajn gitary len s tym ze maju "netradicny" zvuk? (vzhlad zanedbajme  Bavím sa skvele )

Moze. Ale len teoreticky, kedze z tychto modelov v nasich koncinach asi nenajdes ani jeden exemplar.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #5 kedy: 12. Marec , 2008, 08:46:44 »

Na tieto modely by sa hodilo to nove logo!!! To by dokopy tvorilo adekvatny celok. Myslim to s pavucinou a srdieckom.
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.