VIDLY
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« kedy: 07. Marec , 2008, 15:55:57 » |
|
Pridavaam mp3----za vsetko diki.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 07. Marec , 2008, 15:57:58 » |
|
fajn country pri ohniku...ale neviem c je to pre gitarove forum
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 07. Marec , 2008, 16:15:44 » |
|
Kolko tam musi byt solovych gitar, aby to bolo podla teba HODNE gitaroveho fora? Taketo nieco tu veru este nebolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. Marec , 2008, 16:26:07 » |
|
Konečne dake osvieženie, namiesto "nudnych metalovych "ukažok. Je to fajn.Len pokračujte a držim palce.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. Marec , 2008, 16:32:42 » |
|
Forum je verejne a kto si osobuje hodnotit kto na nom moze byt a kto nie, sam sem nepatri!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 07. Marec , 2008, 17:03:55 » |
|
Je to celkom ok. kľudne by to mohlo byť na hociktorej country a folk výberovke, čo sa ponúkajú v Teleshopingoch. Ale viem si predstaviť aj inak spravené takéto vecičky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 07. Marec , 2008, 17:07:42 » |
|
a na jake forum by si to poslal ? inak ja by som hentake nezahral, co sa tam hra...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 07. Marec , 2008, 17:09:48 » |
|
dobre dobre..vsetci ma zozerte..dobre patri to sem ako visite..staci???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 07. Marec , 2008, 17:13:52 » |
|
dobre dobre..vsetci ma zozerte..dobre patri to sem ako visite..staci???
Nestači. Chceme Ta Zožrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 07. Marec , 2008, 17:16:18 » |
|
Mohol by tam byt este jeden hlas , aby bol vokal trosku plnsi ale inak celkom fajn .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. Marec , 2008, 17:37:21 » |
|
len sa mi trosku nepaci ako je zefektovany spev pride mi ten hall trosku neprirodzeny. ale inak je to fajn.
|
|
« Posledná zmena: 07. Marec , 2008, 17:50:44 od Lubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 07. Marec , 2008, 17:41:49 » |
|
ja mam country napocuvane ale toto cele je to nejak plechovo nahrate uz nastroje. uplne zle je to zmixovane. na spev je pouzity zly delay. bubenik slabucky vypadava z rytmu katastrofa pritom nic dokopy nehra. ked neviete tak dobre hrat mali by ste to nahravat po castiach nie cele potom su tam chyby. zaver: keby ste to nahravali pod vedenim dobreho studioveho majstra + dobru mixaz tak by ste to mali na 70-80% takto je to 10% z profi country nahravky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 07. Marec , 2008, 17:52:12 » |
|
ja mam country napocuvane ale toto cele je to nejak plechovo nahrate uz nastroje. uplne zle je to zmixovane. na spev je pouzity zly delay. bubenik slabucky vypadava z rytmu katastrofa pritom nic dokopy nehra. ked neviete tak dobre hrat mali by ste to nahravat po castiach nie cele potom su tam chyby. zaver: keby ste to nahravali pod vedenim dobreho studioveho majstra + dobru mixaz tak by ste to mali na 70-80% takto je to 10% z profi country nahravky.
Jaky bubenik. To je naky "mizerny automat". Asi z klavesov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 07. Marec , 2008, 17:55:35 » |
|
Jaky bubenik. To je naky "mizerny automat". Asi z klavesov. tak to dzobu s prstami sak to vypadava z rytmu co to nepocujes ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. Marec , 2008, 17:58:29 » |
|
skuste to nahrat este raz pripadne, s trosku inymi nastaveniami, hlavne ten efekt na spev mi dost vadi, a tie bicie prerobit po pripade
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|